Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 37> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo mi je posebno drag grm, doduše nije još grm ali će valjda biti.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Usput su mi i ove lukovice dospjele u košaru, jedna po jedna. |
|
|
|
![]() |
|
A i sjemenje povrća za moj plastenik, sve je već posađeno, slike pla
|
|
|
|
![]() |
|
Umorila ja vas sa slikama i opisima za večeras dosta. Svima mah, mah
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobro ti veče draga mirjam, doista ideja imam puno a ovih dana i puno vrijednih ručica samnom, kreativne djece oko mene koja su pomagala. Vidjet ćeš kada sve bude gotovo.Pravo si
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Lijepo to tebi ide, svaka čast baš puno ljepše izgleda, daj mi samo reci gdje uzimaš toliko kamenj i ovih manjih kamenčića za okolo?
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
ono što ti izgleda kao čempres je heba.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pozdrav i tebi sunceee baš mi je bilo danas lijepo što si bila u mom vrtu, kamenje sam kupila zajedno sa ovim sitnim u jednom građ. centru gdje ima svega, pijesak, šoder i sve ovo kamenje. Doduše još mi malo fali ali sam u pregovoru sa jednom susjedom da i on uzme pa ćemo po pola. |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno si pruredila vrt
![]() ![]() ![]() Dobar ti je izbor biljaka ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sunceee hvala ti na informaciji, mislila sam da je nekakva greška jer svašta pišu na posudicama.
|
|
|
|
![]() |
|
Draga moja Lantana doista je bilo teško kamenje, još nas sve boli ali za cvijeće ništa nije teško.
|
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo si se ti ponovila
![]() ![]() Ovo što pitaš, /mislim da je treća slika po redu na ovoj stranici/ je Calocephalus i ne može prezimiti vani...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Napravila si velike promjene u vrtu, puno je sad više mjesta za cvijeće.
Lijepe si biljke nabavila, bravo. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
šteta što calochepalusi ne mogu prezimiti stvarno posebno izgledaju! A da li ostaju vani one biljčice koje si kupila a imaju na sebi bobice, crvene, bijele...? I meni ti često znaju u kolica u velikim centrima upasti razne biljčice baš kako ti kažeš: jedna po jedna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smail, calocefaluse sam lani imala u podrumu, ali dosta hladnom. Nisu izdržali, ali sam ih suhe koristila za dekoraciju. Isto dobro.
Noviteti su
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne novitete si kupila, biti će to prekrasan vrt
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
-Lora hvala ti što si došla u posjetu.
-Mira hvala ti što si stigla do mene, Biserak ili Pernettya Mucr. je doista prekrasna biljka ali još tako malena jedva čekam da naraste veći grm.
-Otok već deset dana svi radimo a uvečer pijemo Andole.
-Sunceee ovaj grm sa bobicama se zove Biserak ili Pernettya Mucr ima ih u bijeloj,crvenoj, roza boji, možda još nekoj drugoj ali ja nisam vidjela.
-Vilmač truda je trebalo jako puno ali eto isplatilo se, još danas su posađene neke nove i neke stare biljke, slikat ću sutra pa stavim nove slike.
-Antonija jedva čekam da noviteti zažive u mom vrtu i da procvatu.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa tu ima tako puno noviteta,
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |