Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 37>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:03
Ovo mi je posebno drag grm, doduše nije još grm ali će valjda biti.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:04

Usput su mi i ove lukovice dospjele u košaru, jedna po jedna.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:06
A i sjemenje povrća za moj plastenik, sve je već posađeno, slike plastenika drugi put.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:09
Umorila ja vas sa slikama i opisima za večeras dosta. Svima mah, mah  smile126odoh smile49.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:11
Dobro ti veče draga mirjam, doista ideja imam puno a ovih dana i puno vrijednih ručica samnom, kreativne djece oko mene koja su pomagala. Vidjet ćeš kada sve bude gotovo.Pravo si Heart.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:23
pozdrav! Lijepo to tebi ide, svaka čast baš puno ljepše izgleda, daj mi samo reci gdje uzimaš toliko kamenj i ovih manjih kamenčića za okolo?   ClapClapClap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:25
ono što ti izgleda kao čempres je heba. Tongue
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:28

Pozdrav i tebi sunceee baš mi je bilo danas lijepo što si bila u mom vrtu, kamenje sam kupila zajedno sa ovim sitnim u jednom građ. centru gdje ima svega, pijesak, šoder i sve ovo kamenje. Doduše još mi malo fali ali sam u pregovoru sa jednom susjedom da i on uzme pa ćemo po pola.Smile

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:28
Krasno si pruredila vrt Clap, bilo je tu dosta posla, a i jakih ruku za ovo veliko kamenje. Sada čekamo daljni razvoj. Nasmijala si me s onom rečenicom da su ti lukovice upale u košaru jedna po jedna LOL, nismo ni sumnjali da su odjednom sve uletjele Wink.
Dobar ti je izbor biljaka Clap 
život je more
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:28
Sunceee hvala ti na informaciji, mislila sam da je nekakva greška jer  svašta pišu na posudicama.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:32
Draga moja Lantana doista je bilo teško kamenje, još nas sve boli ali za cvijeće ništa nije teško.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 00:25
Lijepo si se ti ponovila

Ovo što pitaš, /mislim da je treća slika po redu na ovoj stranici/ je Calocephalus i ne može prezimiti vani......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 07:40
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

SmileVrt novo kreiran je predivan,svaka častClapNoviteti su za svaku pohvalu,tu ima svega lipoga,a vidim da imaš i biserak,ja sam ga nedavno dobila od Antonije,a i meni je predivam,a kako je ovome ime ,baš mi je liposmile94
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 07:52
Napravila si velike promjene u vrtu, puno je sad više mjesta za cvijeće.
Lijepe si biljke nabavila, bravo.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 09:00
šteta što calochepalusi ne mogu prezimiti stvarno posebno izgledaju! A da li ostaju vani one biljčice koje si kupila a imaju na sebi bobice, crvene, bijele...? I meni ti često znaju u kolica u velikim centrima upasti razne biljčice baš kako ti kažeš: jedna po jedna  LOL!!! 
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 09:40
wow! Tonguetvoje dvorište mi je prekrasno bilo i dosad,a ove promjene su ga još više uljepšale! ClapClapClap trbalo je tu puuuuuuuno truda i muke,ali isplatilo se! novi kamenjar,novi oblik gredice..ma sve 5!  jedva čekam proljeće da vidimo sve te biljčice i lukovice u punom sjaju!  p o z z z
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 10:22
Smail, calocefaluse sam lani imala u podrumu, ali dosta hladnom. Nisu izdržali, ali sam ih suhe koristila za dekoraciju. Isto dobro.
Noviteti su Thumbs%20Up. Imala sam pernettyiu mucronatu sa crvenim i bijelim lopicama. Više nemam. Tebi želim više sreće s njima!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 17:46
prekrasne novitete si kupila, biti će to prekrasan vrt
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 21:07
-Lora hvala ti što si došla u posjetu.
-Mira hvala ti što si stigla do mene, Biserak ili Pernettya Mucr. je doista prekrasna biljka ali još tako malena jedva čekam da naraste veći grm.
-Otok  već deset dana svi radimo a uvečer pijemo Andole.
-Sunceee ovaj grm sa bobicama se zove Biserak ili Pernettya Mucr ima ih u bijeloj,crvenoj, roza boji, možda još nekoj drugoj ali ja nisam vidjela.
-Vilmač truda je trebalo jako puno ali eto isplatilo se, još danas su posađene neke nove i neke stare biljke, slikat ću sutra pa stavim nove slike.
-Antonija jedva čekam da noviteti zažive u mom vrtu i da procvatu.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 21:13
Pa tu ima tako puno noviteta,smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.