vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 17> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Ivančice, evo i mene kod tebe u vrt. Slučajno sam "upala" na temu, ali sam je za svaki slučaj dva puta pregledala. Ne mogu vjerovati da ovu ljepotu nisam ranije otkrila.
Vidim da si i ti ljubiteljica ruža kao i ja.
Imaš zaista prekrasan vrt i prekrasan pogled!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Moreeeeeeee, cvijeeeeeeećeeeee, prekrasno!
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
baka,ja sam se danas kupala i nije baš puno hladno,ali treba imati hrabrosti za ući!
Meni je trebalo sigurno nekih pola sata da se nakanim ![]() A slike su zasigurno ovako lijepe zbog dolaska ljeta.Ja jako volim ljeto,tu u mojoj uvali bude baš živo,i nakon duge i dosadne zime baš sam sretna što je ljeto napokon tu! semira,dogovorite se ti i baka pa se zaletite jedan vikend do mene. proljeće,dobro si primijetila da volim ruže,ma sve mi je cvijeće drago,ali ruže su ipak nešto posebno! Drago mi je što si navratila u moj vrt,a pogled je zaista divan,pogotovo sad ljeti kad prolaze stalno brodovi,jedrilice...Zaista prekrasno! ovcica-hvala ti na posjeti i na pohvalama! ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
crveni karanfili su pre pre
![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Monny-da,zaista su prekrasni i tako divno mirišu!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja volim ljeto, a kod tebe u uvali uz more, sigurno je kao u raju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijep slike vrta tik uz more!
Nadam se da je živnulo kod vas..............turisti i sezona kupanja.............
|
|
![]() |
|
živnulo je,živnulo,turisti se naveliko sunčaju i kupaju,a pomalo i mi domaći.
Danas puše jako jugo,veliki su valovi pa ako se nećemo moći kupati barem ćemo se malo sunčati. Lijepi pozdrav! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
jaoooo ruzice su prekrasne ali slika s galebovima,vec mjesec dana govorim kako ce mi ove godine jezero ČiĆe zamjeniti more ali me jednostavo vase slike mame da svratim do Vira ...pa makar na par dana...hehe
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Joooj Ivancice, sve ti je super ali ovaj pogled na more :))))) ..ove godine cu pauzirati dok mi djeca malo odskoce, a tako sam se pozelila tog mirisa soli, borova, uh bas mami :))))))))
|
|
![]() |
|
cvijetomanijak,maso,vi ćete svakako morati malo skoknuti do mora,bar na par dana.
Možda 20.-28.06.,kada budu praznici,ove godine se baš lijepo posložilo! Šteta je to ne iskoristiti! ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ah Ivančice pa jesi li nas zaboravila? daj nam koju sličicu sa terase da bar tako uživamo u tvojoj ljepoti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Ovo se zove vrt sa pogledom,predivno
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan pogled
![]() |
|
![]() |
|
Moj mali vrt je malo raskopan.Naime ,počela je obnova jedne male crkvice koja je nastala još u 15.st.
Nažalost,morala sam izvaditi 2 ruže i premjestiti ih,nadam se da će mi se primiti. Ipak,kad završe radovi,biti će jako lijepo,a i imam neke nove ideje za svoj vrt i stazu iza kuće. Naravno,u svemu mi pomaže (NE)rado i MM. pošto me jako dugo nije bilo tu,barem što se slikica tiče,poklanjam vam malo morskog ugođaja pogled s mog balkona na ogoljelo drvo u dvorištu... Nestrpljivo iščekujemo proljeće... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas su me obradovale slike
![]() ruze ce se sigurno primiti ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |