Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 102> |
Korisnik | |||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Drage ženice hvala vam na posjeti
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
||
Draga moja, tebi ne samo da cvjeta cvijeće, kod tebe je i povrće u punom cvatu, ma svaka ti čast!
![]() |
|||
Lipik
|
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
dobro je rekal belica
![]() |
|||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
maris, kao i obično, sve je za 5
![]() čini mi se da je taj vanjski plastenik za sijanje puno bolja varijanta, nego se zezati sa teglicama po kući.. |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
Na benzinskoj pumpi |
|||
![]() |
|||
||
Hvala tebi draga ![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Da,vidi se po biljčicama ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
||
maris...ljubim te..hvala ti na pomoći...sad sam probauljala tvojom oazom..superica je..uredno..diiiivno..pedantno..jako mi se sviđa tvoje klijalište...sve ko po špagi..ja se mogu sakriti po tom pitanju..heheheh
![]() |
|||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga ![]() Za klijalište uvijek koristim Humofin-prirodni humusni treset,pokazao mi se jako dobar ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Smail ![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Draga,povrće ti krasno napreduje
![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
||
Draga maris, već dva dana šetam po tvom vrtu, naravno sve sam pomno pregledala od prve stranice, sve ti je super, od povrća koje mi je favorit, flance još ovako uređene nisam vidila kod nikoga, pa sve do prekrasnog cvijeća, svaka čast kada sve to stigneš držati tako uredno.
![]() |
|||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|||
![]() |
|||
||
dogovoreno Ana
![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Ni meni nije jasno zakaj. Od kupovnog sjemena niknuli su mi krastavci, već su u vrtu, i patlidžani. Kelj toskanski, duguljasto zelje, karfiol, brokula i prokulica, ništa. Niti jedno zrno nije niknulo.
Sad za ozbiljno, javi mi kad planiraš donijeti na kavu da svakak dođem. Valjda nebude to sada u srijedu jer ne mogu doći.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
||
moram smislit cijenu ![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Hej Maris, počem flanci? Sijala sam i ja dosta toga, a niš mi nije niknulo
![]() |
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
||
Maris40, je li ovo presada za cijeli grad
![]() Šalim se naravno. Oduševljena sam, posebno je lijep osjećaj uzgojiti biljku iz sjemena. Mislim da će poslije ovih tvojih slika mnogi dobiti volju za sjetvu. |
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga ![]() |
|||
![]() |
|||
||
volim tu gužvicu u klijalištu ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |