Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u ravnici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u ravnici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Najljepši vrt - jesen 2013

Status: Offline
Bodovi: 450
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2013 u 20:17
Nisam izdrzao da ne slikam kada je ovakvo lepo vreme. Miholjsko leto na delu.

Moja miljenica patuljasta srebrna smrca-Picea Pungens-Glauca Globosa,lepa i skupocena smrca.

Ovaj parthenocysus sam se rasadio ja cu ga pustiti da se siri po kuci,meni se on svidja.

Ovo neznam sta je ali lepo cveta u jesen

Ovo znam da su krokusi

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 18:39
Dobro i ovako je prosla sezona pa i bice manje slika,jedino u zimu kada napada sneg.Malo sam experimentisao ali izgleda da nije bolje,odsada cu po starom.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 10:21

Slažem se. Slike su prekrasne, ali mi predugo traje svaku otvarati. Previše tu ima vrtova i slika, pa nemam toliko vremena.
Molim te probaj stavljati onu zadanu veličinu kao i mi ostali  smile143
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 23:15
Lijepi ti je vrt ko i uvijek, lijepe su slike, ali mi je komplicirano gledati ih. Ovako su premale, a kad se klikom otvori, onda su prevelike. Ipak je 640x480 optimalna veličina.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 19:47
Ponovno sam došla, prošetala, vratiti ću se opet u ovu bajku...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 19:17
Nema na cemu Dijana, zaboravio sam da kazem kada se klikne na slicicu otvara se veca slika,onda se opet klikne na sliku,otvara se jos veca slika,onda moze desni klik- save image as,moze tako da se stavi na dekstop background.Sto bih skidao sa NET-a kada imam svoj rucni rad. . Pozdrav

Malo jesenje boje:

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 16:43
Hvala na informacijiTongue
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 07:56
Dijana, pa ja sam u stvari povecao slike,samo klikni na manju slicicu otvara se u vecem formatu.Obicno administratori zahtevaju format slike 640*480,a tolerisu i malo veci format, zbog opterecenosti servera,ovo samo nije direktni link, i ako se klikne na slicicu otvara se slika 1900*1200, to ja za nas koji malo slabije vidimo,a stranice se lako otvaraju.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 21:30
Divno kao i uvijek,al daj molim te za nas koji se sjećamo OOOUR-a, povečaj još malo slike, jer generacija smo koja treba naočaleWink!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 11:44
Vrt u kasno leto, ili pocetak jeseni, vatreni grm je moj favorit,cekam da poraste da se uspuze uz nosac,ove godine ima prvi put bobice,ima ga i sa druge strane jedva se oporavio od pretprosle zime,da nije smrzao vec bi ceo luk bio ukrasen sa njim.

U ovoj fontanici ima 3 Noline (slonovih stopala) sporo su rasli dok nisam odlucio da djubrim zemlju sada bas i nerastu tako sporo.Njima i netreba nesto mnogo zemlje tek radi reda,zato ljudima i stradavaju noline sto zasade u veliku saksiju.(Nekima ne svima) ali mislim da je ovo korisna informacija od mene

Ulaz sa prednje strane  Lowsonovi cempresi,Juniperus i magnolija Grandiflora,pasiflora se skoro i ne primecuje na nocnim svetiljkama

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 12:56

smile96   Baš si me nasmijal s onim PPK !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 08:06
Aralija izgleda da cemo izvrsiri reorganizaciju rada,spojicemo OOUR-e ,jer je nasa firma dosta stara,i svako ce dobiti posebna zaduzenja, tako ce biti  najbolje.Embarrassed

Moon slike su sada vece, format 1900*1200  za 21 incni monitor samo treba kliknuti na malu slicicu,i stranice se ovako lakse otvaraju.A moze se i skinuti za background,kome se neka slika svidja.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 22:16
Vrt je krasan u svako godišnje doba, još da su slike veće, bilo bi jednostavnije
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 22:14
Lijepo si smislio OOUR1 i OOUR2 , mi stariji se sijećamo tih organizacija i ne treba nam prevoditi, za mlađe je prevod, ali ipak OOUR2 je jači ovaj put i sam si priznao, pozz OOUR-u 2 uz dužno poštovanje i jedinici jer se tako vrijedno brine o vrtu a i o rekvizitima za odmor u tom rajuWink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 21:53
UH malo teze,ja peglu drzim u ruci samo kada je popravljam,pre bih se odrekao kosuljaTongue
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 21:50
Lijepo si to smislio a da se zamjenite, vrt je smile227 ali da vidimo malo i ispeglane košulje naravno tvojih ruku djeloLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 21:48
Bilo bi lepo da zena uredjuje,ove godine totalno strajkuje,sada sam ja OOUR1 a ona OOUR2 Smile(osnovna organizacija udruzenog rada)i moje je zaduzenje vrt a njeno  PPK (pere pegla kuva)Smile
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 23:37
Monsteru sam vidjela, i nasu forumasku Wink i biljku, ali nisam do sada vidjela njen cvijet. Pasiflore su predivne!
Slažem se  sa Smail, a sudim i po sebi u vezi ležaljke. Ili....ti ležiš, a žena uređuje vrt.
Ležaljka je super.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 10:13
Dadinice hvala,ako imas majstore u kuci  neka naprave  jer bas moze na njoj covek da se opusti, evo ovako izgleda na svom mestu, stavio sam je u najdeblji hlad.Znaci i ja sam u klubu ljubitelja plavog cvijeca.Klematis Wiliam Keneth ponovo malo cveta ,to je ta boja koja je meni medju najlepsim bojama cvijeca
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 11:52
Ležaljka je super urađena! Svaka čast majstorima!
Ima da udavim moje muškarce da i nama naprave jednu.....
Nisam ni znala da klub ljubitelja plavog cvijeća ima toliko članovaLOL, i ja ga obožavam!
Incenze je prekrasna.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.