dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 32> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka čast
![]() a ova čipka na tunjuru mi je posebana ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
sve jedna lipša od druge odakle tolika inspiracija, divota a još kolačiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Miška,
![]() Ane, ![]() hvala vam drage moje!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Tinčica je pre pre preslatka!
![]() Buketići također! Baš mi je trebalo nešto da razvedri ovaj tmuran i ružan dan!!! ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Što još mogu napraviti te zlatne ruke? Moja mašta je ne može dočarati ali znam da ću se oduševiti kao i s lutkicama, buketićima i mmmmm tortama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Miranda
![]() Aralija,
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
opet sam
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno , ne mogu se nagledati ! Zlatne ruke imas !
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Zbilja imaš zlatne ruke!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo draga moja sve što si uradila je za 10 ovakve cvjetiće od satena i ja sam nekada izrađivala i pravila od njih zakačke za paravane zavjese i tako to
![]() |
|
![]() |
|
Vijolice,
![]() Kaktusiću, ![]() Gute Fee, ![]() Miranda, ![]() Fany, ![]() Hvala vam, drage moje! Lijepo je vidjeti vas ovdje, a još ljepše primiti vaše komplimente
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |