Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 203> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koja divota u tebe! oduševili su me lupinusi, ako moji dogodine budu takvi upola, ja presretna! tako ti je sve lijepo i skladno! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Lupinusi su stvarno divni, al meni je za oko zapela ova ruža koju ti je Kaktusić zapelcala. Koja prekrasna nijansa žute boje!
O groti neću niš govorit, mislim da smo već sve komplimente potrošili. ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nanica, Gio, Triša, Mari, Antonija, Bigi, Milica... hvala vam na posjeti
![]() Mari... travnjak je još uvijek u zadovoljavajućem stanju i u lijepoj nijansi zelene boje ali kad se tu počne mješati žuta boja.... uh.....sunce ju na nekim mjestima doslovno sprži
![]() Bigi.... baš zbog te divne žute boje sam ju zamjetila kod Kaktusića, najljepša žuta nijansa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kako veličanstveno izgledaju tvoje grote, ma ne samo grote, već i cijeli vrt...kako si samo uspjela uzgojiti tako krasne lupinuse, svaka ti čast...izgledaju moćno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Išla sam natrag da vidim koja je to moja žuta ruža,mislim da je Fresia,lijepi su ti lupinusi,pokupi sjemenke žutoga(Free bi mi rekla da sam vudrena na žuto),grote su ti se lijepo zašarenile,.
![]() Ti si meni poslala žutu penjačicu,se sjećaš?Znaš kakva je,crvena,da crvenija ne može biti.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Saro.... svi moji Lupinusi su Trišin uzgoj, ona ih je uzgojila od sjemenja i dala nam male sadnice na jednoj kavi, ovo im je treća sezona, prvu normalno nisu cvali. Triši uvijek lijepo niknu sijanci, meni se sve to nekako kilavi, čak i Silvekine "roza trubice" kako ih mi zovemo, trebale bi niknuti 100% ali meni niti jedna, naravno situaciju spašava Triša
![]() Kaktusek.... sad ću zapamtiti naziv žute ruže, za lupinuse žute se ne brini, čim se osjemene skupljam, već sam zavezala mašnu na žutu da na kraju ne ispadnu lila
![]() (voljela bi ju imati
![]() Jučer sam opet slikala po vrtu pa ćeš u sljedećim slikama vidjeti baš tu "žutu"
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Korijenko,zaista si me sad iznenadila ovom pričom o crvenoj ruži,počašćena sam što sam ju baš ja dobila,sad ću je još više pazit i maziti.
![]() ![]() Morat ću negdje nabaviti i žutu penjačicu,ako nađem javim ti i pelcam obavezno.
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divno! Prekrasna hacijenda i cvijeće! Viđeno već ali u cjetnom izdanju je još ljepše!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pomno sam sve pregledala i u mislima još jednom prošetala hacijendom.
Krasno ti je, kao i uvijek |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
opet krivac Triša
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
korijenko hacijenda je prekrasna svaka ti cast ja bi jednu grotu u svom dvoristu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Predivno cvijeće, uživala sam zaista u prelijepim bojama i naravno divila se
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i inače, lijepo je na hacijendi! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uh baš sam se našetala.
![]() Prvo da pohvalim ekipu 052, lijepa su ta vaša druženja. ![]() Na hacijendi je sada sigurno najljepše, iako ja volim i jesen i jesenje boje. Kod tebe sve buja, ne mogu vjerovat da je od one grančice astericus onoliki, moj se posušio, odjednom, već je bio kao malo stablo, kod mene je suša, prije par dana je pala prva prava kiša u nekoliko posljednjih mjeseci. Grote su ipak tvoj zaštitni znak, uživam svaki put kad ih vidim. Još jednom bravo za sve! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kako je već par dana oblačno, kišovito a ni danas baš nije nešto obećavajuće, pravo je vrijeme za nešto (čitaj puno
![]() ![]() Ja ću pomalo pa sigurno.....
Detalji iz bijelog vrta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pitoma kamamila
![]() bijela gaura
![]() Geranium
![]() ![]() Nepeta variegata
![]() Swany
![]() Buhač
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cornus cousa - iz vrta kruga
Lani je imao samo par cvjetova, ove je godine krcat
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Detalji iz vrta kruga ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Iz vrtića u sjeni....... imam samo dva mala vrtića koji su u sjeni. Jedan je iza šterne kod ljuljačke a jedan kod ulaza u pčelinjak, ispod velikog jorgovana.
Kod ljuljačke
![]() ![]() ![]() Kod pčelinjaka
![]() ![]() Penstemon bijeli
![]() Penstemon barbatus
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lijepo,uredno i prekrasno
![]() ![]() ![]() Ups,izgleda da sam upala u postavljanje sličica,dolazim kasnije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |