Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:13
orhideje su predivne, stvarno razumijem što ima se svugdje u literaturi posvećuje posebna pažnja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:10
To,na 3 i zadnjoj slici,je orhidejasmile39???
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:00
hvala Rose!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 20:29
prekrasne su smile64
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 18:35
malo orhideja

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 15:17
Josipa sve te ruže su stare,isprobane sorte i super rastu.Paul neyron ima prekrasan limunkasti miris i jako pune cvjetove,baron girod isto jako lijepo miriši a posebno mi se sviđa zbog bijelog ruba latica.Ja ih imam 3 komada posađeno,to ti dovoljno govori. A ostale - klasika.Moja preporuka ti je kupi,nećeš požaliti
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:31
Hana, sve ti je lijepo nemam riječi ali ruže su prelijepe.......kakvo iskustvo imaš sa Isac pereire ,paul neronom, abraham darby i baron girod ružom.ja imam namjeru ovo proljeće te poručiti.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 20:41
Originalno poslano od člana nuna nuna napisao:

Hana sada sam pregledala tvoje stranice i ostala sam bez riječi.Toliko ruža i ostalog cvijeća,stvarno predivno.Eh, da mi je bliže taj rasadnik ruža.Jesi li neke od ruža sama uzgojila iz reznica?Ja sam neke kupila a neke sam sama uzgojila iz reznica.Ovog sam proljeća planirala kupiti još neke vrste.

hvala Nuna na pohvalama Wink ruže sam sve kupila jer su prilično jeftine kod nas (oko 2 eura komad). Kod tebe bi trebalo biti Topalovićevih ruža probaj se raspitati,oni imaju krasne. Prodaje ih i jedan rasadnik kod nas u Rijeci ali sam prekasno saznala tak da moram čekati jesen jer na proljeće ne šalje svoje ruže
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 20:38
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

Hana, tek sam sada temeljitije pogledala tvoju stranicu. Imaš prepreprekrasno cvijeće. smile55

hvala Seni Big%20smile nadam se da će ove godine biti još bolje i ljepše
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 20:29
Hana sada sam pregledala tvoje stranice i ostala sam bez riječi.Toliko ruža i ostalog cvijeća,stvarno predivno.Eh, da mi je bliže taj rasadnik ruža.Jesi li neke od ruža sama uzgojila iz reznica?Ja sam neke kupila a neke sam sama uzgojila iz reznica.Ovog sam proljeća planirala kupiti još neke vrste.
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 18:51
Hana, tek sam sada temeljitije pogledala tvoju stranicu. Imaš prepreprekrasno cvijeće. smile55
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 18:51
hvala Kat.rea i ja se nadam da mi bude uspjelo
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 18:34
Hana, sve je smile120, da ne ponavljam sve već rečeno. Zapeo mi je za oko naprstak ( bijeli i šatirani), ja imam roza boje, a ovakve nisam vidjela. Želim ti da ti uspije sve ono što si nabavila sjemenje, pa da ove godine uživamo zajedno sa tobom.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:05
nema na čemu glavno da je stiglo
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 23:13
Hana hvala na čestici i sjemenkama i jako mi je žao da se nismo vidjele u VŽ, ali doći ću ja opet pase vidimo.
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:10
Hana, dobila sam pismo i sjemenke...hvala puno !
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 15:56
hvala cure-svima! Cvita sjeti me na proljeće
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 22:24
Hana, nemam riječi za tvoje cvijeće!! Sve je prekrasno!!
Na prvom postu 11 sličica su prekrasni crveno - bili karanfilići. Ja ih obožavam, pa ako imaš koji za razdijeliti, bila bih ti jako zahvalna.smile79
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:57
I veliko srce !!!smile84
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
biserka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje biserka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 11:53
hana ima najljepše biljke
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.