enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 221> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kako će ti prijateljica biti vesela kad dobije tako lijepi vrtić sukulenata, a i tebe su vidim obradovale pune tačke. Izvrsna prilika. A povrtnjak ti je jako lijepo ukrašen cvijećem. Meni se to jako sviđa kad ima nevena i ostalog cvijeća uz povrće. Tu volim šarenilo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
draga Ana ![]() grm roza suručice mischantus jasmin i još jedan navodno bijeli i roza , neznam koje je koji, vidjet ćemo ako se prime i procvjetaju ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bogami Nona lepo si se ponovila,jos samo da sad stigne prolece pa da vidimo cvetice...ma sad ce to caskom da stigne.
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
nona da si mi bliže i ja bi išla s tobom u rasadnik.Kod nas po tim cijenama ne možeš kupiti nego 1 ili 2 kom.Moram ti pohvaliti sukulente u vrtiću za prijateljicu,a i drugi ti jako lijepo izgledaju.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasan je vrt pod bijelim pokrivačem,a prozor rascvjetan,zaista lijepo vidjet,isusov trn ti je prelijep
|
|
![]() |
|
vjerujem da bi mnogi išli u taj rasadnik, cijene su stvarno niske ali to dokazuje koliko trgovci uzimaju marže, žena sama razmnožava grmove obećala sam joj par grana mojih koje ona nema ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kad vani nestane cvjetova nekako više obračam pažnju na ove sobne ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Divne li džungliceee
![]() Pravo mesto i društvo za ispijanje osvežavajuće limunadice
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nona znam kako ti je
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
BB ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
E.Nona kod tebe se jos i zna za red,kod mene se ne zna ko pije a ko placa
![]() i dobro si rekla nismo ni svesni koliko toga imamo dok ne dodje zima jos nisam sve bas obezbedila na kraju cu da "ošišam"Brugmansije jer bas nema gde da se smeste. Kod tebe je isto jos toga jos u cvetu. ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ej nona ti si zatrpana s biljkama kao u Noinoj arci
![]() |
|
![]() |
|
Leona i Mari
![]() ![]() ![]() evo maloprije skužih da sam 3 godine na forumu, 3 lijepe godine u kojima mi se svašta izdogađalo, u kojima sam bar virtualno upoznala puno divnih osoba, neke i osobno, u kojima sam upoznala mnogo biljaka o kojima ništa nisam znala , dobila puno biljaka , sve u svemu cif mi je obogatio život , svima vam puno hvala , jutros me obradovao senecio sa dva konačno rascvjetana cvjeta |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasan limun,bit će limunade a i ostalo cvijeće dobro se drži
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nonice, čestitam ti treći forumski rođendan ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |