Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 141142143144145 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 21:55
O kako će ti prijateljica biti vesela kad dobije tako lijepi vrtić sukulenata, a i tebe su vidim obradovale pune tačke. Izvrsna prilika. A povrtnjak ti je jako lijepo ukrašen cvijećem. Meni se to jako sviđa kad ima nevena i ostalog cvijeća uz povrće. Tu volim šarenilo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 11:39
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

O kako će ti prijateljica biti vesela kad dobije tako lijepi vrtić sukulenata, a i tebe su vidim obradovale pune tačke. Izvrsna prilika. A povrtnjak ti je jako lijepo ukrašen cvijećem. Meni se to jako sviđa kad ima nevena i ostalog cvijeća uz povrće. Tu volim šarenilo.

draga Ana Hugjako su me obradovale te pune tačke pa smo mm i ja u subotu išli u taj rasadnik i vratili se sa punim gepekom , evo što smo kupili
grm roza suručice

mischantus

jasmin

i još jedan

navodno bijeli i roza , neznam koje je koji, vidjet ćemo ako se prime i procvjetaju Wink

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 11:52
i ovaj sa sivim listovima, ovdje su nekako više zeleni Confused

još ribizl 1 platila 2 gratis, gratis grm majčine dušice i origana i sve to opet 60,00 kn smile198
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 12:28
Bogami Nona lepo si se ponovila,jos samo da sad stigne prolece pa da vidimo cvetice...ma sad ce to caskom da stigne.Winksmile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:44
Draga Leona Hugneznam za proljeće ali jutros je stigao prvi snijeg, ovo je slikano prije par minuta , topi se ali jutros je sve bilo bijelo

a na prozoru

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:56
nona da si mi bliže i ja bi išla s tobom u rasadnik.Kod nas po tim cijenama ne možeš kupiti nego 1 ili 2 kom.Moram ti pohvaliti sukulente u vrtiću za prijateljicu,a i drugi ti jako lijepo izgledaju.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:57
krasan je vrt pod bijelim pokrivačem,a prozor rascvjetan,zaista lijepo vidjet,isusov trn ti je prelijep
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 13:20
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

nona da si mi bliže i ja bi išla s tobom u rasadnik.Kod nas po tim cijenama ne možeš kupiti nego 1 ili 2 kom.Moram ti pohvaliti sukulente u vrtiću za prijateljicu,a i drugi ti jako lijepo izgledaju.

vjerujem da bi mnogi išli u taj rasadnik, cijene su stvarno niske ali to dokazuje koliko trgovci uzimaju marže, žena sama razmnožava grmove obećala sam joj par grana mojih koje ona nema smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 13:22
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

krasan je vrt pod bijelim pokrivačem,a prozor rascvjetan,zaista lijepo vidjet,isusov trn ti je prelijep

kad vani nestane cvjetova nekako više obračam pažnju na ove sobne Wink smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 13:22
limuni sve zreliji

krunica sve duža

u svakom kutku saksije

dok je sve vani nemam ni pojma koliko je toga dok ih ne treba spremiti

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 13:32
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 22:12
Divne li džungliceee smile94 
Pravo mesto i društvo za ispijanje osvežavajuće limunadiceSmileHeart
The impossible is often the untried.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 10:47
nona znam kako ti jeWink
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 12:30
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Divne li džungliceee smile94 
Pravo mesto i društvo za ispijanje osvežavajuće limunadiceSmileHeart

BB Hugprimam uvijek goste , možda na ovoj hladnoći bolje paše topli čaj s limunom Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 12:31
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

nona znam kako ti jeWink

draga Hugsve nas muče iste brige Wink u svim prostorijama po neka grupa

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 12:42
E.Nona kod tebe se jos i zna za red,kod mene se ne zna ko pije a ko placaLOL
i dobro si rekla nismo ni svesni koliko toga imamo dok ne dodje zima
jos nisam sve bas obezbedila
na kraju cu da "ošišam"Brugmansije jer bas nema gde da se smeste.
Kod tebe je isto jos toga jos u cvetu.Clap
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 22:52
ej nona ti si zatrpana s biljkama kao u Noinoj arcismile57
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 12:01
Leona i Mari Hugstvarno sam zatrpana ali što mogu kad volim Wink smile79
evo maloprije skužih da sam 3 godine na forumu, 3 lijepe godine u kojima mi se svašta izdogađalo, u kojima sam bar virtualno upoznala puno divnih osoba, neke i osobno, u kojima sam upoznala mnogo biljaka o kojima ništa nisam znala , dobila puno biljaka , sve u svemu  cif mi je obogatio život , svima vam puno hvala , jutros me obradovao senecio sa dva konačno rascvjetana cvjeta

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 18:01
Prekrasan limun,bit će limunade a i ostalo cvijeće dobro se drži Clap

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 18:31

Nonice, čestitam ti treći forumski rođendan  smile73 !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 141142143144145 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.