Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vijolica, zaista se veselim kada netko zna kako je to imati neku dragu stvar tolike godine....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Tvoja beba Marica, osim sentimentalne, ima i muzejsku vrijednost! Imala sam i ja sličnu u djetinjstvu i žao mi je što je nisam sačuvala.
Želim ti sve najbolje u novoj godini! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Andina, hvala na čestitci.... Uzvraćam istim željama.... Ova moja lutkica mi je ostala uz još neke sitnice iz djetinjstva.... Imam još i moju dudicu koju je sačuvala moja mama i dala mi je kad sam ja već imala moju djecu. Gumeni dio se otopio a sačuvani su samo plastični dijelovi....
Evo moje dudice kad sam bila beba... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sve najbolje i tebi
![]() |
|
![]() |
|
Mari,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Drage uspomene zar ne?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Dijana, zaista su mi to drage uspomene i dobro ih čuvam....
|
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Draga moja slavonko, želim ti da ti se ispune svi snovi koje sanjaš, svako ti dobro u idućoj godini.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve najbolje u Novoj ti želim od srca!
Da ti vrt bude najljepši na cijelom jugu, da ti procvjeta sve čega se takneš! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha u Novoj!
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
|
Maris40,
![]() Monstera, ![]() Glikica, ![]() Dadinica, ![]() Ajama, ![]() Kamelia, ![]() Najljepše vam zahvaljujem na čestitkama koje su me obradovale. Želim i ja vama sve najbolje. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Neka ti je sretna i cvjetna 2013
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Svako dobro u novoj godini!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Neka ti Nova 2013 godina bude godina sreće zdravlja i blagostanja!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |