Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 243> |
Korisnik | ||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala zelena
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
MiraK....tu sam begoniju vidjela uživo i nikako nebih rekla da je dragon wing odnosno zmajevo krilo (puno puno je sitniji list od zmajevog krila, a i struktura lista je drugačija
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
stefice da je vidjeti cvijet..., zadrži li i zimi listove? i kada cvjeta? možda je pyrostegia venusta, mada vjerojatno i nije, listovi mi se čine drugačiji... ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
cvijeta od proljeća i sad joj je prepuna cvjetova,zadrži joj listove i zimi a drži je garaži koja joj je dosta topla i svijetla slikat ću njezinu kad odem do nje |
||
![]() |
||
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Milica7 neki od kozlaca možda ?
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
I ja mislim da je kozlac - Arum ? |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Djevojke, hvala vam na pomoći. To je samo izraslo.....
|
||
|
||
![]() |
||
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Ima nas i muških biljkoljubaca
![]() |
||
![]() |
||
|
RRorion, hvala i molim oprost što sam muškarčine svrstala u djevojke.......
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Sve ok, inače kozlaca ima u proljeće puno i to ga često viđam na staništima srijemuša jer pazim da ga ne zamijenim, ako to je kozlac, dobro da znam da ga i u kasno ljeto ima
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Kozlac ima žile do središta zemlje.Nikada niti jedan nisam iskorijenila.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Ljudi,što je ovo?Grmoliko,bode ko vrag,izgleda kao crnogotica.Sada cvjeta.
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
kiki, da nije grevilea
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Grevillea
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Zuli ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
|
Molim vas pomozite, iz biologije imam znanstveno istraživanje za napravit i za njega sam koristila ovu biljku, tj. cvat nekog stabla. Problem je što ne znam koje je to stablo. Vrlo je nisko ima malene zelene listiće koji u jesen poprime prekrasne crvene, narančaste i žute boje. Deblo mu je vrlo usko... Ovo je njegov cvat, molim vas pomozite.
![]() |
||
![]() |
||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
|
Gdje si našla tu grevilleu?
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Zuli.....lići na Lagestremija (Indijska ruža, Kineski jorgovan)
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
|
Prošetaću
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |