Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 370> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam se zbrčkala
![]() Dakle, vrt i kuća, već sam rekla - zadivljujuće. Cvijeće predivno.
Ali slike koje snimaš su posebne. Nisam htjela ponavljati, sve su predivne, svaka za sebe. No ipak me ona slika stolisnika očarala. Djeluju kao da nije sa zemlje,nego negdje iz svemira!
Plaža s unukom je pak posebna priča. Tu se kupati je prava uživancija! I odraslima a ne samo djeci!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Moram ti reči da sam ištampala tvoju sliku i stavila na ploču. Pita moj sin, tko je to na slici, a ja kažem: to si ti Bartole, nagodinu!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova Rokova slika dok traži školjkice na žalu vraća mi neke stare (i drage!) uspomene
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E ovako ja zamišljam idealan godišnji na moru, poluprazna, skrivena plaža na osami a ne da se tučem za centimetar prostora sa nabrijanim turstima koji se cvare na suncu od jutra do večeri da bi što pregoreniji se vratili s mora
![]() ![]() Uživaj ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Neka bar Roko uživa !
Evo tebi jedna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Najprije svratim k Otok, ona mi je ipak bliže, a nakon toga k tebi naravno, jer znam da ma kako bila slabe volje tvoj vrt će me raznježiti i razveseliti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma ne baš toliko ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Waterlily ova plaža je malo izvan Bola zato i nema gužve, takova je cijela južna strana Brača male uvalice i plaže, samo treba doći do njih
![]() Pozdrav tvome Roku |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam ti ja prijateljicu koja se nije kupala od kada su joj djeca bila mala, a sada se ponovno kupa jer vodi unuke na more.
A Roko baš uživa na toj prekrasnoj plaži. |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Lantana, pa gdje je ova rajska plaža?!
Divno! I ja imam Roka! Za tvojeg Roka jedna veeelika ![]() |
|
![]() |
|
Anči nisam ti odgovorila za lampinjone, mislim da mogu kod vas vani jer oni zimi nestanu i u proljeće ponovno potjeraju, jako su invazivni i svukuda se šire, bit će i za tebe (uz one želje
![]() Bromi hvala i veliki pozdrav Medo nemoj plakat sve će ti poplivati ![]() Konte, ma nesmijem priznat smijali bi mi se ![]() Hoya hvala na lijepim željama za turističku sezonu, jer da je onakva kao lani nebi bilo dobro ![]() Alisa i tebi šaljem uz pozdrave malo sunca i mora. Cimi uvijek nam fali ono što nemamo Mari ![]() Anči samo da te nebi prošla volja kad bi sve terase morala pomesti i oribati ![]() Smrcko oprosti ni tebi nisam odgovorila. Lantane sam ja posadila kao gotove biljke ili sam je uzgojila iz reznice, sijala nisam, ali vidjela sam da rastu neke male u pitaru. Kod mene je ovako ove u zemlji su dobre, a u pitaru slabe, ili ih ne zaljevam dobro ili im nešto fali. U svakom slučaju traže puno sunca i vode (ali ne premokro ako su u pitaru). Misty možda jednom i sjednemo na tersu... Mira mi smo ipak Dalmatinke ![]() Sara roza posađena Kockavica nije te bilo dugo, a nadam se da se opet vidimo na zimu. Flavia hvala Sarajka ma nebi ja rekla baš za cvijeće jer tvoje je prekrasno, a more... Gio, Anaida, Bromi ![]() ![]() Niho šalji slike ono gdje su se naši muževi ukrasili sa cvijećem s Havaja i onim manekenkama. Kamilice evo danas za tebe samo malo žala i mora da smočiš noge Moj Roko na plaži kupi školjke ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Draga Lantana, gledajući tvoje slike, jako se nadam da će do nagodinu biti zdravlja a nadam se i novca (jer bez njega ništa) i da ću konačno umočiti noge u to prekrasno plavetnilo.Imam, molbu... daj umoči noge u more i slikaj to, pa da imam osjećaj da ja stojim i uživam....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
heheheheheheh samo vi tako gledajte -ima neko radostan da je sve to vidiooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Znam da nemaš vremena ali razveseli nas sa još malo slikica iz svoga raja
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne slikice tvojeg komadića raja.. Uživala sam kao i uvijek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana hvala na ovim divnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja da mi je samo malkice tog tvog prelijepog cviječa,ma uživancija prava hem cviječe ,hem more,hem dobra duša koja sve stigne ,ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno je sve draga Lantana, bez obzira što iz razumljivih razloga nemaš dovoljno vremena brinuti još i za cvijeće usred sezone....baš super da si nam podarila par panoramskih sličica da i mi malo uživamo! Pozdrav za tebe i malog Roka!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |