Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 145146147148149 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:07
Šteta... ..onda ćeš morati čekati....kad će početi kod vas..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:09
ne najavljuju kad ce poceti,samo znam da je kod vas bila Asi i zavrsila se pa tek kod nas pocela.uzas sve kasne,stavljaju po 3 x istu seriju
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:10
Asi mi je predobra...wizz mi se danas javila....poručila vam veliku
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:12
haj jest bas steta sto je onaj Demir ne ozeni bas su par.
opet znai nece doci viz,samo salje puse
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:13
Za Wiz!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:15
i od mene ,al zao mi sto nije dosla.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:21
http://www.youtube.com/watch?v=cXrCXB7i ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=cXrCXB7i ... re=related
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 08:46

Gdje ste spavalice, ajmo na noge lagane... vas čeka....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 10:31
zatrpani snijegom
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 18:14
Slučajno sam zalutala u vašu brbljaonicuLOL Ne gledam serije,ne gajim povrće pa ovdje i ne svraćam Embarrassed
Ipak,jedna serija me privukla prije nego je i počela da se prikazuje na Novoj.Sila..Nema je kod nas u BiH,ne znam ni hoće li je biti,ja je pratim preko digitalne tv na Novoj.Nije to nova serija snimljenja je prije par godina i odavno je prikazana u Turskoj pa tako sve epizode imaju na net-u ali bez prevoda.Imaju sa prevodom do 23. i redovno postavljaju nove.Evo,za sve one koje interesuje ta serija..Meni se jako sviđa a inače nisam baš ljubitelj saFunjara!Evo vam linkovi za Silu,za one koji nemaju drugačiji način da je gledaju.
http://www.natabanu.com/serija/sila.html

ako tu nekada zašteka ima i ovdje
http://www.balkanje.com/browse-sila-videos-1-date.html
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:33
Alisa......sad si me dobro nasmijala.... ...kažeš nisi ljubitelj safunjara....    Meni su svakako interesantnije ove turske sapunice, nego one glupe španjolske....već ih dugo ne gledam, jednostavno idu mi na živce ta njihova prenemaganja....za razliku od njih, Turci se bar ne prenemažu toliko i sve mi djeluje tako jednostavno, osim što mi se ne sviđa ono s obranom časti...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:44
dobro vece raja!
Alisa neka si malo svratila dodji opet.znam za link natabanu moze se sve naci koju god seriju hoces tu.
volim filmove,serije ne,al sto kaze Monstera ove turske dobre sta cu i ja im podlegla,a vjeruj Asi pocela gledati tek iza pola serijala.(morat cu na "natabanu" odgledat propusteno )
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:47
i da ni meni ne valjaju meksicke pa sam se žvale na svakom ćošku predosadne su.
sta ima Fiki,Mons,gdje je opet Viz.imam joj javit divnu vijest,al prvo da je vidim na forumu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:51
Nemam pojma gdje je Wiz...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:51
Mons evo ti jabuka malo vitamina popolovi sa Fikijem
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:54

evo nam prstenje Mons :)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 19:59
Smješna jabuka......A prstenje je baš fora, pošalji kojeg meni...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 20:00
hajdemo sebi isplest
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 20:02

Jooj ako ćemo ovdje ovako sjediti, ne budemo ništa isplele...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 20:03
hajdemo onda mali predah sa foruma ja odoh..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 145146147148149 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.