Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 243> |
Korisnik | |
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
natalija, hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da,to je rosa canina-pasja ruža ili divlja ruža čije je plod šipak, koji se koristi za čaj i za pekmez ( odličan). Može se praviti i liker od šipka....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Hvala najljepša!! ![]() |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Molim indentifikaciju biljaka
biljka1 ![]() |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Biljka 2
Štitarka, možda je šapika, neugodno miriši ![]() |
|
![]() |
|
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Ovaj prekrasni cvijet (link do fotografije) sam slikala u Agrigentu na Siciliji. Je li nekome poznat?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hawkeye - to je cvijet kapara
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
[QUOTE=OTOK]Hawkeye - to je cvijet kapara [/QUOT
Otok...taman si me preduhitrila, evo i latnski naziv - capparis spinosa
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...molim lijepo..kaj bi bilo ovo?
Lani iz majušne reznice izraslo u ovaj grmić... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...a ovaj "zimzelenac"?...isto s lanjsko posađene reznice...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Fiorella, potpisujem Nataliju, to je aloa ferox.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
rrorion, slika 1 ti je sikavica.
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica hvala, ali mislim da nije, barem ne sikavica-Silybum marianum,ona poznata
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Što je ovo?Ima aromatičan miris.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Mislim da je to divlja metvica
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda echinops |
|
![]() |
|
I činilo mi se da je sličan ovom cvijetu kapara, ali mi je djelovao nekako "urednije" ![]() Sad kad bolje pogledam, vidim da su im listovi identični... vjerojatno je ovaj naš, s Mljeta, samo malo razbarušen od vrućine ![]() Oba su mi predivna, a vama svaka čast na poznavanju cvijeća i najljepša hvala!! ![]() |
|
![]() |
|
Čini se da je Natalija u pravu.
|
|
|
|
![]() |
|
Ovaj nježni cvijetak sam slikala na Medvednici, ispod mostića preko potoka... isto ne znam kako se zove.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pasji zub - Erythronium dens-canis |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |