Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 370> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Baskariti" znaci izlezavati se, uzivati, provoditi vreme u neradu, jednom recju, uci u tvoj rajski vrt i zaboraviti na sve
![]() Moj burito jos vise pozeleneo, valjda od besa kad je video tvoje u trikoloru
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno Lantana, crveno-roza boje baš dočaravaju nadolazeće proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Haj Lantana!Ona crvena kompozicija burita i kaj je ono drugo(aeonium možda?)jako mi se sviđa!Meni sve pozeleni,čak i sempervivumi koje sam kupila crvene su zeleni(možda premalo sunca?)A kamelija čeka kiselu zemlju,nikako da ju kupim,oko Crikvenice ju nitko nema pa čekam...Moji muški su mi kupili neki sukulent,stavim sliku navečer pa molim da lukneš u moj vrt ako znaš kaj je to.Veliki pozdrav!
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Hej dragička,našla sukulent,naravno kod Otok!!!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi šta mi radi baš me sikira -a mm kaže da ih ne pozna
![]() -----Kraljice moja----- |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Lantana, čini mi se da si rekorderka. Koliko samo postova u dva dana. Same pohvale. Zasluženo. Hvala na ukazanom povjerenju i bit će mi zadovoljstvo ako ću Ti bilo kako moći pomoći. Jeli moguće dobiti fotke od kamenice za buduću fontanu kao od kamenih oluka.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasni crveni tonovi tvojih biljaka podižu raspoloženje....nemogu vjerovati da već japanska dunja cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme Lantana, burritov rođak je predivan kad je zelen, ali ovako crven me očarao!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Burrito je dobio crvenu konkurenciju, ovaj crveni baš se je zacrvenio
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe japanska dunja cvate
a kod mene je pod snijegom i ledom kad sam živjela i Splitu primjetila sam kako vegetacija prednjači tamo za 2 mjeseca ispred naše na kontinentu tamo su ruže cvale u ožujku a kod nas prve procvjetaju oko 10 svibnja,za moj rođendan ja sam prva svibanjska ruža ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno, japanska dunja ima baš lijepe cvijetove, a burritov rođak je predivan..Dali znaš kako se zove, pokušala bih ga nabaviti negdje u trgovini jer mi je stvarno prekrasan..
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga..sanducic ti je pun
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nata07 sad će još malo i kod vas proljeće, a do tada bit će mi drago da uživaš u mom vrtu.
Mimar hvala na obrazloženju, danas sam se dopisivala sa rodicom iz Beograda, 20 godina se nismo vidjele, ne mogu vjerovati..., pa sam se i tbe sjetila... Triša ![]() Jurica vidjela sam je na tvojo temi, imaju je tu u hotelu oko 2 metra je visoka, a ja imam isto jednu malu. Sedumi i čuvarkuće pocrvene samo ako su vani na hladnom i na suncu. Niho...a mm kaže da ih ne pozna ![]() ![]() Inox hvala na ponudi čim slikam šaljem slike. Bromelija sredinom sijećnja kod nas sve krene, samo se zna dogoditi da veljača bude oštra i vjetrovita, pa biljke onda znaju stradati, pogotovo bademi, ako su već procvali. Hoya istina je da je baš interesantan ovako crven, a još na bijelom kamenu pravi kontrast. Otok, nisam ga kod tebe vidjela, ili... Mari, točno si rekla, kod nas krene 2 mjeseca prije, onda si ti prvosvibanjska ruža, a ja prvosječanjska ruža ![]() Stefi zve se Sedum Aurora, ali nemoj kupovati, evo mene brzo u Kutinu. Dzo, hvala, drago mi je da si malo došla... Danas sam kasno došla iz posla pa nisam bila u vrtu, ali dan je sve duži, to mi se jako sviđa. Slikala sam moju božićnu zvijezdu još se dobro drži ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
preprekrasno.....rado bi se zamijenila s tobom pa da već sada uživam u ovim predivnim cvjetovima..
Rodjak burrita me posebno oduševio
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja se došla ugrijati
![]() Nikako da te pitam,naime ja nisam nikad uživo vidjela cvijet mendule no nekako,kad ga ovako gledam,imam osjećaj da krasno miriši ,osim što lijepo izgleda.Ne znam,kad ga vidim"osjetim"neki miris
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana kod tebe uvijek puno boja. Sve prekrasno, buritov crveni rođak je prekrasan. I ja sam moju pacifičku odrezala uveli cvijet na vrhu i imam puno mladih. Dobili i ogradu protiv "čovjeka kosilice"!
![]() Jednom rječju kad nam dozlogrdi zima treba krenuti na jug u pravcu Bola.(Mislim virtualno!)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ako nas ne usrećuješ predivnim biljka ma iz dvorišta, e pa onda moraš imat božićnu zvjezdu, koja zrači, a moja odavno pokojna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
otočanka lijep pozdrav u ovoj novoj sezoni
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tvoj buritov rođak je strašno prekrasna i privlačna biljčica...baš sam pasla oči na njemu.
![]() Brza je s cvatnjom japanska dunja, jel to tvoja vuče na narančasto, ili je to zbog fotića?? |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |