Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 35> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljudi se pomalo boje upustit se u kupovinu kamelije, obzirom da je prilično skupa biljka a i razvikana je kao jako osjetljiva i da je biljka za primorske krajeve, što ne odgovara istini. To je biljka koja podnosi dosta niske temperature, tako da ne vidim problem uzgajat je u unutrašnjosti lijepe naše. Ako je pak iznimno hladna zima treba je zaštitit, nije nužno unošenje u kuću.
Često se dogodi da biljka odbaci pupove kad seunese u topli prostor, tad je i sudbina biljke upitna.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pa mene je Bebolina definitivno izludila s tim slikama.Prvo sam se zarekla da neću više na njenu stranicu,pa sam virila i na kraju krenila u akciju traženja kamelije.I evo me tu.Sretna sam što sam ju našla,izgleda da kod nas nije baš tražena,ljudi se boje jer znaju da je s mora.Bebolina još jedno pitanje.Koliko sunca dnevno može podnijeti.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nemožeš ti nas nikako udaviti s tim slikama, predivne su ti, čarobne !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
svi je pratimo za neke nase buduce kamelije....bebolina je krivac sto se zaljubljujemo u taj cudesan grmic
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto mene i ovdje i opet naletim na tvoje predivne kamelije, no drago mi je jer svaki put nešto naučim. Imam jednu jedinu za sada, ima nekoliko pupoljaka i moram je pod svaku cjenu zadržati, zato pratim što pišeš, što pitaju, što savjetuješ, pa tako uvijek nešto naučim
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Vi s mora stvarno ste sretnici zbog klime.Zanimaju me iskustva s kamelijama u unutrašnjosti Lijepe naše.Nadam se da će se netko javiti.
|
|
![]() |
|
Bebolina.imam pitanje.S obzirom da kod nas najavljuju snijeg.stvarno misliš da ju mogu staviti van.
|
|
![]() |
|
Evo i mene u vašem društvu,a Bebolina je kriva naravno.Uspjela sam u Slavoniji pronaći kameliju i nadam se da ću uspjeti s uzgojem.Čitam sve što ste napisali.Ovo je moja ljubimica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Kako su prekrasne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bebolina,sva si mi u cvijeću
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() morat ću poslikati pupoljak moje , navodno, bijele - nekako mi se crveni, ne znam koja boja će na kraju ispasti. To bi trebala biti bijela , kao ona što ti je ri ekipa poklonila - da li je tebi pupoljak na vrhu bio crvenkast? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |