proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 81> |
Korisnik | ||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fantasticni radovi!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Nisam ni ja samo nosim naočale
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
pa maloprije se nije vidila ta slikica ccccc nisam ja čorava
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Iris izgleda da si sama dijagnosticirala problem!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
![]() možda sam ja čorava ali ovu slikicu ne vidim u tvojoj temi a baš je lijepa
![]() i imaš i moje čestitke za brbljavost
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Proljeće prekrasne su mi obje pločice, viidim da ti se polako vraća inspiracija
![]() ![]() Izzy mogla bi otvoriti temu s materijalaima koje koristimo pa da sve bude na jednom mjestu. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() A ovo zlatno ti je facceten lak, i super se nanosi, ovisno za šta ga trebaš.
Meni je ovdje ispao kao okvir...
|
||
![]() |
||
|
Mare to je jedna prekrasna salveta, oko nje je obična zlatna trakica i na kraju je zlatni modelier gel, koji je u ovom slučaju došao kao zlatna boja , a podloga je stiropor.
Jesam bila dovoljno jasna?
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
![]() ![]() ![]() btw pločica je super
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Probaj vrlo je zanimljivo.
![]() |
||
![]() |
||
|
Stavljeno!!!
|
||
![]() |
||
|
Brzo kod stričeka po naočale jer ovo nije facceten lak nego modelier creme
![]() ![]() ![]() Ali meni osobno je bolji facceten lak.
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Hm, razmišljam da ne bi bilo loše otvoriti topic o proizvodima koje koristimo, da razmjenimo iskustva ili predstavimo nove stvari s kojima radimo... Šta mislite?
|
||
![]() |
||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
|
Prekrasna pločica,lijepo si složila te boje.
I mene zanima kakav je to gel? |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasan rad, ali kakav je to facetten gel? Nisam čula za to!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Molim, stavi rad u našu novu temu gdje postiramo samo radove!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ovaj rad je sinoć napravljen.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |