Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 18> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-TB,hvala na posjeti i sretna sam što ti se dopada
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
i motiv i izvedba krasni,cestitam Kiko
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-nadam se nadam da je tako kako ti kažeš
-hvala,hvala moja drugo.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nakon crno-bijele faze, malo boja.
Bravo! Krasno mi je i jedno i drugo, crno-bijelo malo neobično, a kod ovog u boji krasno pogođene boje |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
-OTOK-,hvala na posjeti i neizmjerno mi drago kad kažeš da sam pogodila boje
Bi-Biljana i tebi također hvala na posjeti i oduševljenju |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj KIKA moja pa ti si nadmašila samu sebe ovim radovima, jednostavno sam ostala bez riječi, je li to salveta ili papir, takve motive još nikad nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
|
-draga mumice,najprije hvala na posjeti
-potom veliko hvala na ovim lijepim riječima -ovo je bio rižin papir,malo deblji od onoga s kojim sam se srela prvi put(dar od Slavice) -ovaj sam našla kod nas u darovnom dućanu,ali samo jedan komad -mislila sam da se neće dati lijepiti,a ono naprotiv,super se da raditi -to mi je dar kćeri od prijateljice za udaju,ima još nešto ali nisam još stavila |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
KIKA,odlično,krasno skombiniran lijepi motiv,kad je netko još i umjetnik s kistom,to je to!
![]() |
|
![]() |
|
-maslina55 hvala,kad mi ti ovo kažeš ja sam prezadovoljna,jer za mene ono što ti radiš ima dušu...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija je prekrasna i pravo funkcionalna. bravo Kiko!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ODMAH DOBIJEM VOLJU ZA ŠIVATI KAD VIDIM UREDNO POSLOŽEN PRIBOR KUTIJA JE BAŠ PRAVO REMEK DJELO
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Savrsena ti je kutija,.
|
|
![]() |
|
-drage moje hvala na posjeti i lijepim riječima
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga moja evo sve sam pregledala i samo mogu reči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
-hvala lijepa draga sarajko,dogovorit ćemo se preko pp...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ono sve sa kalama mi je WOW!!! |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
-Kiki-ko hvala na posjeti i divljenju...
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |