|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 43> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
Amarilisi su predivni u svim mogućim i nemogućim kombinacijama. Vanjskim cvetekima želim "laku noć", a sobnom "dobar dan", sad će ono biti više fotkano
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
A joj Tija moja draga na žalost od kućnih biljaka nemam gotovo ništa samo one tradescantije, nedavno kupljene ciklame, mali kaktusić te neku vrstu drva života a onaj šareni puzavac koji mi je bio okolo sata na zidu na žalost je požutio, stavila sam par grančica u vodu; možda ga spasim. Na žalost nemam mjesta za kućne biljke a ni klupčice tj. police na prozorima osim ove nove gdje su ciklame a i ona mi je jako uska.
Hvala Vam svima dragi moji stalni i novi šetaći što bar malo virkate u moj vrtek. Nadam se da će na proljeće i ljeto sve prštiti bojama te zdravim i bujnim biljkama.
Sad sam malo zaokupljena prikupljanjem raznog bilja, materijala i sl. za izradu Božićnih aranžmana. Žao mi je što nisam poslikala sve što sam prikupila ali ću prvom prilikom slikati đumbus koji je nastao te gotove aranžmane. Opet to radim za mamu da joj malo financijski pomognem.
Velika
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Okoliš ti je prekrasna, a amarilisi divni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Hvala vam na posjeti te na lijepim riječima kao i savjetima! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Na amarilisima je vjerovatno netko pobrkao one sličice s nazivima, meni su oni koje sam kupovala uvijek bili kao na slici, ali ovi su ti prekrasni.
Ciklame ne vole toplinu, ako ti taj radijator grije morat ćeš im naći drugo mjesto |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
A joj OTOK znam da ih ne bi smjela tu držati, ali nemam nigdje drugdje mjesta u kući, jedino ako ih stavim u stubište na prozor ali se tamo ne grije, a u podrum ne stane više ni igla i bilo bi im tamno. Nadam se da će mi opstati.
Evo malo slikica nove gredice ispod kuhinjskog prozora(južna strana kuće). Uspjela sam sve kupljeno posaditi a oni koji me prate od početka znaju da je toga bilo jako puno.
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
Vrijedne ruke sve polako postavlja ju
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Lijepo si ti to sve zasadila, bravo vrijednice! Veseli me što ćeš nam i Božićne aranžmane slikati..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
amarilisi
![]() nisam sigurna da li hebe mogu prezivjeti zimu,moja heba se smrzla...a sve ostalo prezimljuje ...i svidja mi se tvoj izbor ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Hej sunašce ovi arnžmani su prekrasni, koji odabir, baš su me razveselili, obožavam te mješane grmiće, pa tek hebe, ma bit će to pun pogodak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
bravo za cvijeće i za vrijedne rukice koje su to sve lijepo smjestile i zasadile
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Joj kak lijepe novitete imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Ja jako volim prirodne materijale i isto takve ukrase - stoga bravo Sunceee, baš su lijepi ispali aranžmani!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
kreativna radionica iz koje izlaze prekrasni ukrasni detalji! e to mi je oku milo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |