Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 94> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga , bas zato i velim da si me zbunila !
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Pozdrav, Gute Fee! Prošetah napokon i tvojim lijepim vrtom. Stvarno ti se divim kako ga urediš nakon dugog izbivanja! Da sam bliže i da imam više vremena, rado bih se ponudila da ga održavam u tvojoj odsutnosti. A ono što ne znaš kako se zove - meni sliči na jeruzalemsku trešnju, solanum capsicastrum. Želim ti puno zdravlja i daljnji uspjeh s tvojim cvetekima.
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Draga GF evo sam ponovo prelistala sve stranice od početka kako sam i obećala. Baš lijepo napreduje tvoj vrt, cvijeće i povrtnjak!
![]() Vjerujem da u svemu uživaš sada nakon toliko godina trke i rada daleko od svoje kuće.
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Hvala vam puno na posjeti i komentarima ! Imate pravo ! Tek kad si daleko od svojeg kraja , tek onda osjetis ceznju za njim i dobijes snagu za koju ni sama ne vjerujes da ju imas !
Svima vama ![]() |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
I ja malo svratila .... Kako si bila vrijedna... sve pospremila na sigurno, neka si, dobro je da si zdrava i da možeš, veseli me to
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
kuc-kuc,ima li koga?
vidim da je sve pod kontrolom ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
U tvom novom domu želim ti sreću, mir i blagoslov!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Dobra vilo želim ti sretan i blagoslovljen Božić da ga provedeš u miru i veselju!!!
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Sretan Božić tebi tvojim najmilijima
|
||
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Sretan Božić i obilje božijeg blagoslova tebi i tvojoj obitelji
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Sve što je lijepo i srećom se zove,neka te prati godine ove, a sve što je ružno i nemir stvara nek ti odnese godina stara. Sretna Nova Godina! ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Sretnu i veselu cijelu Novu godinu ti želim!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
SRETNA I VESELA I NARAVNO PUNA ZDRAVLJA NEKA TI JE NOVA 2012. GODINA, DRAGA GUTE.....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Pridružujem se i ja sa čestitkom i želim ti da budeš radosna i okružena najdražim cvijećem u 2012.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Blagdani završavaju i ja se nadam da su ti unatoč svemu donijeli ispunjenje svega što si željela u ovom tvom novom domu
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Draga s velikim veseljem i zahvalnošću požurila sam ti javiti kako je tvoje sjeme konačno stiglo!
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |