Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja draga perunikica me obradovala cvjetom.
otkako sam ih sve iskorijenila a neprezalila pocela sam sakupljati ponovno... nasla sam im super mjesto na imanju gdje cemo graditi kucu pa eto samo ova je za sada procvjetala ali ima ih nekoliko zasađeno... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sada na red dolazi nekoliko mojih ruza, nisu jos u punom cvatu a nisu ni sve procvjetale. U srijedu je bilo suncano ali kasnije je palo i nesto malo kisice pa tako ima slikica i sa kapljicama... a isto tako vide se tragovi mraza...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prije zavrsetka sa minijaturnim ruzicama eto jedne minijaturne prekrivacice tla donesene iz Rijeke
![]() . . . i sada moje minijaturne slatkice ali sa tek po jednim rascvalim pupom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
to be continued...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Monny, ružice su slatkice a drago mi je da si natrag odlučila perunike skupljati.. Krasne su, zaista, i svojim cvjetićima uljepšavaju naše vrtove! A i nacionalni su nam cvijet pa je super da se u svakom vrtu bar poneka nađe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Eh da, pa dobro si to rekla Anaida treba biti bar poneka...
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepe ruže i perunike
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ona ciklama boja ruža mi je mrak! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Ovo mi je prekrasnooo!!! Možeš li mi pomoći pa reći gdje ga se može nabaviti?
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ruže su defininitvno kraljice.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš lijepe ruže.
|
|
![]() |
|
nanice i ja sam ga jedva nabavila (od svoje kume jednom prilikom). A vidjela sam da ga ima za kupiti u nekim centrima ali rijetko se naleti na njega (bar kod nas u Slavoniji).
Hvala cure . . . Ah ima jos ruza ali nisu procvjetale pa ih necu slikati... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
perunike,ruze
![]() |
|
![]() |
|
Srijeda popodne je bila vrlo kreativna...
ne znam dali se sjecate ovog jezerca ispred kuce . . . ??? napokon mi sinula ideja pa sam se bacila na posao... evo kako je to teklo . . . prije pocetka... ![]() prvo sam punila dubinu zemljom... ![]() u zemlji sam formirala malu plitku uvalicu... ![]() na red je dosla folija... ![]() na sredinu sam skrila malu pumpu ![]() |
|
![]() |
|
cijelu foliju sam prekrila kamenjem...
![]() nisam imala strpljenja da vidim kako ce to izgledati pa sam napustila vodu i pokrenula pumpu - rezultat je bio zadovoljavajuci ![]() ![]() ![]() nastavila sam rub folije sakrivati kamenjem... ![]() malo blize pumpi... ![]() i... dobila ovo... ![]() |
|
![]() |
|
okolo sam posadila nove biljkice koje su doputovale iz Rijeke...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i evo jedna slikica ali u prvom planu moji irisi...
![]() |
|
![]() |
|
Ah ne mogu odoliti evo jos samo nekoliko taman za nocni ugođaj i da vam svima pozelim laku noc iz svog vrta . . .
![]() ![]() sasa u pozadini ![]() ![]() ![]() ![]() ...NOC... |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je lijepo a posebno još kad tako mlada osoba uživa radeći u vrtu.......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Da krenem od kraja... jezerce je stvarno pravi majstorluk!
![]() ![]() Ruže su prekrasne... i meni je drago da si odlučila opet skupljati perunike. Jako ih volim a ima ih toliko vrsta.Čini mi se kod tebe baš jako pogodan teren za pravi vrt perunika.
Ali "ulov" sa puta i tvoji suputnici koje si donijela su posebna priča. Krasan izbor...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |