vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 31> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
desert rose - ja ga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasne fotke koje dočaravaju ljepotu jeseni
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
šarenolisna heba je moj favorit večeras |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
nisa
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nema te ali ja gledam stalno tvoje prelepe slike,ova me ocarala
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop - hvala draga
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Cvijeće ti je fantazija, a slike prvoklasne, umjetničke kao i sve drugo
čega se ti uhvatiš. Da zoom jako rijetko bude tako jasan. Bravo.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Karasno je Klaudija sve kod tebe, oduševili su me dekoracije stolova, uređenje vrta, boje, sklad, ma sve je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Karli - hvala draga puno kad si povirila kod mene I kada ti se dopada
![]() Lantana - hvala puno
![]() Cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajme - danas olujna bura(srusila nam dimnjak) I jutros je bilo I snijega. vani je ledeno I tuzno, nigdje nijednog listica na granama(a jos sam prije par dana mislila kako se dugo ove godine drzi lisce na drvecu I kako sporo otpada - danas nema nijednog, otpuhano sve)
ovo su slicice slikane u nedjelju I nisam bila zadovoljna sa njima ali su mi danas super ( sada, kada ih uporedim sa surovom stvarnoscu vani) ,
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Meni su fotke lijepe... žao mi je zbog štete na krovu, počele su neke ne baš lijepe strane zime... ipak kod tebe i dalje ima puno zelenila, a to mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |