Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali vrt rajskoga vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali vrt rajskoga vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 16:13
Jeli to osobina vas Slavonaca, to umnožavnje.. kad ima, neka ima..sve u redovima kao složna vojska ..smile57
ah, tučaConfused gdje je blaga tu je i kvara, ta nije mogla sve potući, bit će opet
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 11:34
Prijavljujem šetnjicu i hvala za prelijepu ružicu.....Hug
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 11:26
Draga Rajska kod tebe je prekrasno ,uživala sam u šetnjici kod tebe .smile55
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 10:54
enrikova nona,

moon,

lucy,

kamenjarka1,

hvala vam drage moje cure !
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 08:15
prekrasne ruže volim prve njihove cvijetove prve poglede   podsjećaju na djevojčice koje žure da što prije iz pupa postanu ruže a neznaju da su najljepše dok su pupovi napola procvjetani i samozatajniHug
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2015 u 23:26
Lijepo je u tvom vrtu. Dok cvjetnice ne procvjetaju tu su one s dekorativnim listovima, a njih ima u tvome vrtu. Sad su u tvom vrtu već mnoge procvjetale i u punom su sjaju. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2015 u 22:23
Krasno ti je, ne znam što bih izdvojila - ma nema niti potrebe, sve mi se sviđa i novo društvo travici i hostinjak i ruže i begonije i gazanije i sukulenti, ma sve smile55
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2015 u 21:21
Kako ti se sve lijepo rascvjetalo smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2015 u 19:17
kamenjarka1, smile91 hvala ti. Snovi su vrlo često jedino mjesto gdje se možemo sakriti od ponekad okrutne stvarnosti.

JosipaNu, smile91 da, moji tropski cvjetaju. Malo prihrane i sunca i cvjetići  izvirili van.

ruže

pajasmin

gazanije i begonije

tamjan

lobelija

vodenike

gomoljasta begonija

hortenzije još malo

šaš

starinska šparoga mi je posebno draga

gužva u kutu

smile84
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 10:26
predivni su.....vec cvjetataju....Heart
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 08:17
Iako se budim svako jutro ja još nisam prestala sanjatiClap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 08:09
hvala ti draga vilo2

za tebe dva cvjetića kojima se trenutno jako veselim

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2015 u 15:11
Jao rajski vrtovi, predivno mi je kod tebe, sve tako uredno i lijepo ukomponirano, baš vrt po mom guštu... Sve je prekrasno, ali one hoste ispod tekome su savršene Heart
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2015 u 13:14
catalpa

bugicaza5

JosipaNu

hvala vam odsmile84

Evo da kucnem u drvo, stvarno mi  nikada  puževi nisu tamanili hoste. A ima ih puno dvorište i baš su se trenutno okomili na kadife.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2015 u 09:37
takvu imam i ja...mamina zelena...predivne su sve al ta je mamina..a kod tebe se bas lijepo rasirila....predivan vrt i uzitak je pogledati slikice...kao i kod mene sve jos zeleni polako krece u napad sa cvjetovima...bit ce to paravi rajski vrt....

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2015 u 05:25
I ja to kažem, meni je sve kod tebe prekrasno... hoste nemam i moja su tiha patnja (puževi su mi sredili dvije malecke Wacko)... zato u njima uživam upravo ovdje u tvom vrtu. smile76
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 21:14
draga prekrasne su tvoje aleje, posebno hoste i ophiopogon se još više ističe u društvu kadifica Clap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 14:40
Hvala ti draga milice7 !

Tebi poklanjam prvi ovogodišnji pupoljak Hug

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 10:46
Kod tebe pravi cvjetni raj.... Hoste su me oduševile.... Moje su prošle godine napali puževi pa je ostala samo jedna.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 10:42
JosipaNu, nema im druge nego stati na noge i krenut dalje smile79
enrikova nona, tuča uvijek dođe iznenada i nema tu baš puno pomoći smile79

cure moje, hvala vam Heart

... kod mene nije baš nešto pretjerano cvjetno, još uvijek se sve samo zeleni ...

... jedan kutak sa hostama i tekomom iznad

... hortenzija, dunja i hoste

... Garo mi je opet u akciji, kopa zemlju u travama, evo i igračka mu je ostala u kadru

... kameleon je u "punoj brzini"

... jukica je još mala

... palme su dobile malo cvjetnog društva

... evo već drugu godinu perunike gotovo da nemaju cvijeta. Očito da moram nešto učiniti, ali ne znam što. Ako netko ima savjet ... help

... malo mojih vodenika

... malo pelargonija

... i moje balkonsko društvance, dobili su nove police ...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.