Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:47
Danas su na redu grmovi

Neki listaju

kurika

buxus

kurika

metrosideros (nadala sam se da će ovo biti cvjetovi, ali ipak su listovi)

brnestra

a neki cvjetaju

ne mogu se sjetiti imena

polygala

grevilea

forzicija

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:51
Pravi raj za oči..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:06
Kako je predivno a kod mene je sve nekako smile43-ja ne izlazim slabo i ništa mi se neda a kad sve pogledam moraću sutra da vidim šta se dešava kod mene .baš si me podigla draga moja
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:29
Krasni grmići, ono što se ne možeš sjetiti je spirea - suručica, a onaj Mertro... je poseban Clap
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 07:46
Cvijeće, cvijeće svuda oko nas!Big%20smile
Procvali ti svi grmići da ih tako nazovem.
Prelijepo kao i obično sve kod tebe u vrtu!Thumbs%20Up
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 09:16
Predivne slike,pogotovo one iz kamenjara.
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 09:29

Ova slika me oduševila. Ma sve je prelijepo!!!  ClapClap

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 10:58
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 11:43
Ovi moji tulipani su baš neke ljenčine, nikako da se otvore.

Ipak, krenuli su

Frezije

Zadnji narcisi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:12
oduševili su me tvoji grmići preljepi su posebno me se dojmila brnestra neznam dali bi opstala kod mene na kontinentu, jer mi se heba smrzla....
a tulipani procvijetavaju već je vatromet boja  kako će tek biti kad svi procvijetaju smile94
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:42

Krasni su grmići, svi od reda, ali favorit mi je polygala, fenomenalna je...smile71 A frezije, prelijepe su...nikad nisam probala da li bi kod mene uspijevale...morat ću se odlučit jednom, sam da vidim jel znam LOL

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 18:58
Ma što reći...................a da već nije rečeno!
Jeste li primjetili........nema više sličica maćuhica.... ali ima zato svega ostaloga (da ne nabrajam!.......
Reći ću samo: Bila, uživala, hvala OTOK!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 20:52
Hoćeš grm, zeleni ili cvjetajući, tulipani kao da su ruže. Cvate sve što postoji, frezije se šepure, ma samo čekam da mahovina na teglama procvjeta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 21:06
ma prekrasni sukulenti moram priznati da od njih nemam dobrih 90% LOL ...i kakva je to divna plava frezija Big%20smile ma sve je krasno(hrpu tog neznam niti ponoviti imenaWink)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 23:00
ne navratim dva-tri dana i već imaš što gledati i pasti oči.
kako li si se sam genijalno dosjetila da mahovinom ukrasiš tegle s tvojim čarobnim sukulentima i kako se divno uklapa u tvoj vrt.
Pa spirea, pa grevillea, koja cvjetna raskoš. Htjela sam prošli tjedan kupiti baš ovakvu grevilleu u MBM, ali me gđa koja radi tamo upozorila da je dosta zahtjevna i žedna preko ljeta, pa  je onda ,nažalost, nisam kupila. Sada je mogu sa čežnjom gledati u tvojem vrtu.
Sve je prekrasno, draga Otok
lijepi pozdrav
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 16:49
Odlično je draga moja pravi raj na zemlji!!!!smile170
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 16:52
prekrasan vrt,tulipani,frezije,narcisi,sve je krasno smile64
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:21
Danas sam se uhvatila ove gredice, nisam napravila ni pola od planiranog, tvrda zemlja, neka trava koja se ne da isčupati.....ali bar sam odredila gdje će smjestiti neke biljke koje su sada u teglama

Tu su razni grmovi, hebe, cvijeće iz lukovica koje još nisu procvjetale

Danas sam tu presadila ovaj, mislim juniperus

i Lantaninu roza margaritu

a procvali su i Jagodini irisi, stvarno su prekrasni

Posadila sam još neke cvjetiće, već je bio sumrak, nastavak slijedi
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:25
smile57
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:40
Ja sam još uvijek nova na ovom forumu,danas sam pregledavala tvoje stranice i sve me je oduševilo.smile75
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.