OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 374> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav otok! Divota od vrta, puno vrsta, puno boja, sukulenata ko u prići.... ja ću poludjeti i ja bi sve to! Predivno otok! Da li mini ciklame mogu ostati vani preko zime, ja sam u Hr. zagorju, zna biti i -17?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga Otok eto mene i do tebe...vrt ti je stvarno prekrasan...posebno bih izdvojila ovu sliku...
![]() |
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Otok,prvi put sam ovdje i istinski sam uzivala gledajuci ....pravi raj.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
tctctctc OTOK ne se žalit! prekrasno ti je u vrtu, svakakvog bilja imaš, sve je zdravo i lijepo uređeno
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
uvijek uživam u razgledavaju tvojeg vrta i uvijek je poseban. Uopće ne smeta činjenica da baš nema previše boja i ovako u različitim nijansama zelenog je divan. Sukulenti čarobni
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma znaš valjda Otok kakve smo sve mi vrtlarice.....doma uvijek nešto brundamo, seljakamo, nismo zadovoljne pa jovo nanovo, pa uspoređujemo...... sve bi nešto htjele kao što je kod nekog drugog...
Ni meni nije svaka godina ista u vrtu, nedaj Bože da je
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma meni je tvoj vrt ove godine prekokrasan
![]() ![]() super su mi ovi pitari sa aloama i echeveriama na jednom mjestu ![]() ![]() ništa se nemoj žalostiti jer nemaš razloga pa i ne mora biti svaku godinu isto cvijeće ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zeleno volim zeleno,nemoj se žaliti,pa ti zaista nemaš zašto,avrt ti je svake godine drugačiji,u tome je i izazov vrtlarstva,svake godine isti,a opet drukčije
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Otok kod tebe se uvijek ima što pogledati. Mene je ovaj put oduševila tvoja kupovina. Zaista niska cijena za takvo predivno drvce. Na našoj promenadi ih ima 10-tak u velikim žardinjerama, krošnjice su im oblikovane u kuglu i djeluju jako dekorativno, tako da uopće ne sumnjam da ćeš naći mjesto gdje će krasiti tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ha, znaš zašto ja ne slikam? Jer me sram pokazati. Da je moj vrt kao tvoj ove godine udavila bi vas sa slikama.
Pa ako baš hoćeš: Ja volim zelenilo i meni je predivan, nikad ljepši!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ne biti tužna - vrt ti je bujno zelen, zdrav i nasmijan! Kako su slikice odmicale tako je bilo i sve šarenije, a na posljetku plava rapsodija me oborila s nogu!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemoj se žaliti, nema ovog ali ima puno drugog cvijeća.Obzirom da kod vas nije bilo toliko kiše a suša jest, vrt ti je prekrasan, zelen, šaren.... A kad vidim tvoje sukulente (nisi li negdje napisala da su ti vaze velika kao kad se spoje dvije ruke?) samo mi oči blicaju i odmah padaju ideje da slijedeće godine po travnjaku rasporedim dvije tri, tako velike sa sukulentima!Samo tko će ih na jesen dizati i nositi u zimovalište! |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neznam što mi je ovo trebalo - išla sam gledati kako mi je vrt izgledao u ovo doba lani, pa sam se malo rastužila.
Lani je vrt bio pun vodenika, ove godine imam par komada i nisu baš nešto, cvale su male begonijice, nemam pojma zašto ih ove godine nemam, cvale su astre, nemam pojma zašto ih nisam sijala, sve je bilo nekako šarenije. Očito je i vrijeme učinilo svoje, paklene vrućine, kišurina, nagla zahladnjenja i zatopljenja. Jedino su mi sukulenti ljepši nego lani, ima ih više, dosta su narasli, ljepše sam ih smjestila ![]() ![]() ![]() U vrtu više zeleno, nego šareno ![]() ![]() Pogled prema susjedstvu i ligustrum ![]() nakon bijelih cvjetića, sada ima zelenkaste bobice, one će postati tamnoplave, crne, odlične za božićne aranžmane ![]() Sve lanjske ciklame se dobro drže, posebno ove mini koje su se lijepo rascvale ![]() ![]() alisumi uvijek cvatu ![]() gailardia ![]() jasmin je nekako kržljav ![]() ali plavi ljepotan je zaista dao sve od sebe ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Samo da se javim da razgledavam i uživam kod tebe. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
stvarno interesantno svega ima kod tebe---------
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
jako je lijepo šetati kod tebe, smiruje...... ali neznam zbog čega mi srce lupa
A meni moji vele da pretjerujem s cvijećem, kaj bi tek rekli da vide tvoje cvjetne čarolije!!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
odluka je pala, i ja pravim kamenjar, kad vidim vaše i ja poželim kamenjar!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo pogledala sam tvoje Lorice i sve mislim da imam i ja na dva mjesta. Ali... meni je to sve slično..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |