Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 203> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SRETNA I VESELA TI BILA NOVA 2012....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Paaa....dosta mi je trebalo da nađem svoj vrt a i s razlogom jer sam ga bezobrazno zanemarila, čak nisam ni pozdavila svih koji su me posjećivali oko nove godine i u januaru. Za sve te dobre dušice i za svih s kojima ću se družiti i koji će i ove godine šetati mojom hacijendom stavljam poklanjam sljedeće cvijetne slike.
![]() Ove su iz početka januara ![]() ![]() Ova je ljepotica izrasla od jednog malog Mirinog pelcerića - peperomia ![]() Klivija- Hamarin poklon (prva cvatnja) ![]() ![]() ![]() A ovo je sad, neki dan - druga cvatnja ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Amarilis - isto slikan pred par dana, i njemu je ovo druga cvatnja i to mi je Lantanin poklon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za ovaj puta toliko.....više volim slike iz vrta ali još sve spava pa čekam prve visibabe, ljubice, jaglace.......... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasno sobno cvijeće,sve u cvatu,amatilis,clivia,
![]() U tvojoj kući već je proljeće,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kooooooooonacno, vec sam se prepala da te bura otpuhala. Amarilis i klivia su predivni.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Stiže proljeće,i ti nam stigla sa predivnim cvjećkicama,vidi se da su od srca poklonjeni dok tako napreduju
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovakovo divno cvijece u ovo snijezno doba ! Prekrasno !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Korjenko draga, konačno sam i ja prošetala tvojim lijepim vrtom i nauživala se ljepote. Krasan ti je vrt i jako uredan. Pravi užitak za oči i dušu. Lijepo je u proljeće i ljeto, ali i jesen oduševljava svojom toplinom boja. Nisam znala da je lagerstremija tako lijepa u jesen. Uvijek sam je po moru vidla u cvatu i žalila što ne podnosi niske temperature kakve su kod nas u Zaogrju.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kod tebe je cvijetno i usred zime...krasan ti je amarilis
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Joj Korjenko, koja prekrasna okućnica. Nisam sve ni uspjela pregledati koliko toga ima. Grote su me posebno fascinirale, to je pravi prirodni kamenjar. Ma, jednostavno mi je sve krasno.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja vise volim slike iz vrta,ali priznajem i ove su me raznjezile
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I unutra i vanka uvik je lipo kod tebe!
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno ti je ovo kućno, a ubrzo će nas sunce izmamiti van, pa ćemo opet vidjeti hacijendu u punom sjaju.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
baš su me razveselile slike tvojih biljaka, dostaje onih crno bijelih volim ovo šarenilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
korijenko,
opet san malo šetala tvojin prekrasnim vrton. Nauživala se, posebno va ove zimske dane rascvjetanoj kliviji i amarilisu. Predivni su. ![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Predivno sobno cvijeće, krasnih boja, rascvjetano, ali i bujnog zelenog lišća, vidi se da pucaju od zdravlja
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dosta zaostajem za vrtovima, i na brzinu sam pregledala tvoj. Kao da sam uletila u neki kanadski park, crvene boje
![]() Predivno ![]() Ovo ti je nabolje izdanje vrtića sa slike do sada, i bolje nego ranije. Naprosto prekrasno. Kako se zove ova visoka trava sa četkama i gdje si to nabavila? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |