OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 374> |
Korisnik | ||
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.... meni se jako pjaza ovako va kasheticama, pogotovo as su tulipani
prvi ki odcvjetaju i onda ne mores nis posaditi od njihovih kapulica as pace. Mislin da cu i ja se tako storit na jesen za provu ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ajde zdigni glavu gori mlada rožica
![]() šta stalno grebeš po cvijeću.. ![]() promatraj zvijezde,jer možda netko dođe mirisati ovu cvjetnu raskoš kad se ne budeš niti nadala ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Mari, sad sam na kavici napisala kako je vani lijepa noć, mjesec i zvjezdice na nebu, vidiš, poslušala sam tvoj savjet i prije nego sam ga pročitala
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
- E draga moja de ti meni ovaj Njemački prevedi ja se sva spetljala -------ajde dušo moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
A što napisati nego da su mi oči ispale od ljepote
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Evo prijevoda sa njemačkog ![]() Meni se jako sviđa ovako u teglama, pogotovo jer su tulipani koji prvi ocvatu i onda ne možeš ništa posaditi od njihovih lukovica jer smetaju. Mislim da ću i ja tako napraviti na jesen za probu. |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
ja mislila nove slikice a ono prijevod ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
|
.... ma Niho kada ja pisen po domacu to obicno nije nista vazno, tako da
razumjela nerazumjela ti ga dode skoro pa na isto, a kako sam bila u "posjeti" kod OTOK, dala san si oduska, ca rado cinim kad god mogu... ![]()
.... to ti folklor.... ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Tulipani su ti savršeni!!!
Mi imamo samo crvene i žute, obične, ali čini mi se da ću i ja početi kupovati ove posebne...
|
||
![]() |
||
|
Evo Baka, vidiš da nema portuna - ulaz slobodan ![]() A ima i širi ulaz - u garažu ![]() To je ulaz sa ceste u moje dvorište. Prema susjedu je djelom niski zid, a dalje je visoki, ružni, betonski zid. Između tog zida i stepenica koje vode u kuću je neuređena padina na kojoj raste veliki oleander. U dnu te padine je moj novi mali kamenjar sa sedumima. (Prema drugom susjedu uopće nema zida - tako da se može ući i kamionom ![]() Na niski zid prema susjedu sam poslagala cvijeće u teglama ![]() Gazanija više tu nema (otputovale su u neke forumske vrtove) a ostale su pelargonije ![]() ![]() ova lijepa šarenolisna izdržala je zimu u vrtu ![]() Cijelom dužinom dvorišta proteže se jedna dugačka uska gredica, tu je najviše nekakvih zimzelenih grmova, nešto lukovica i sada dodajem malo šarenila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na kraju te gredice, tamo gdje počinju stepenice je moj mali kamenjar, do vrha padine trebalo bi napraviti još desetak takvih "stepenica" ![]() Bit će ova gredica ljepša i šarenija za koji dan, sadim, sadim... Ovo se vidi sa ceste, a stepenice vode u samo moje dvorište, skriveno od pogleda prolaznika, skriveno i od bure. Tamo su bili skriveni i moji tulipani i još štošta. Uf, ovo je ispala prava reportaža. Drugom prilikom vodim vas u gornje dvorište i u moje brdo |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
![]() gredica na ulazu u dvor je baš po mom ukusu!
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Koja ljepota,samo nas nastavi voditi svojim vrtom,a mi ćemo uživati
![]() |
||
![]() |
||
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
|
ova uska gredica je fenomenalna..sve buja, zeleni se.sad kad još dođu i boje, ma pravi raj. a o ovom kamenjaru da i ne govorim.
![]() ![]() ![]() ![]() kako ti zavidim (a i drugima) na nekom brdašcu, padini.. |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
joj Otok! Sa onom šarenom pelargonijom me svaki put "dotučeš"
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Sve je divno!Cykas posebno
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Sviđa mi se "panoramik".Stvarno si majstorica za uređenje vrta!
![]() ![]() ![]() Nešto nam se mjenjaju planovi za ljeto, bojim se da nećemo do Lošinja! Tako da se vjerojatno neću šuljati oko tvoje kuće!
![]() ![]() ![]() Ali zato kradem ideje!
![]() |
||
![]() |
||
|
Baka
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Oduševljena sam saxifragama, baš su mi lijepe, samo ne znam koliko dugo one cvatu
![]() ![]() ![]() ostić ![]() nešto malo žuto ![]() procvala je i ova dalija (crvene su mi napali puževi - neće više) ![]() nakon dvije godine dočekala sam i prvi cvijet ovog klematisa Flavija - koji je? ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma prellijepo. Bijelo, pa šareno.... A ostići neka posebna boja! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |