Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 156157158159160 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 18:59
Sigurno si sva umorna, baš me zanima kako je proteklo zimsko prskanje?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 14:48
Draga korijenko, malo sam zaostala s praćenjem tvoje teme pa sam danas malo prošetala...vrt je u najboljem mogućem izdanju, a kućno bilje savršeno.
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 21:10
Krasno cvijeće a klivija i amarilis pogotovo smile64    
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 21:44
Pregledala sam ti cijeli vrt i sad mogu sretna ići spavati.Toliko me oduševio da sam ostala bez riječi.Ne znam što bi posebno izdvojila(možda onaj otok za 5000 p)jer sve je baaaaš prekrasno.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 21:34
zavirila sam u tvoj vrtek
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 21:14
I danas sam navratila,kade si?smile120
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 10:36
Dobar vam dan svima, neka vam bude ovako sunčan i ugodan ko ča je danas kod mene Big%20smile.
Najprije jedno veliko hvala svima koji dolaze šetati mojim vrtom a posebni pozdrav onima koji prošeću a ne jave se.... ja znam da su tu Hug 
Neke cure su bile i prvi puta kod mene i prelistale sve stranice, dobro ste se naradile Wink, Anabistrica i Sanja 123 dođite opet, sad kad je krenula nova sezona, krenuti će i nove slike.
Šmrcko...ukr. trava za koju me pitaš je ista kao i od Hoye (kineski šaš), imam jednu njenu a imam i tri komada što mi je dala prijateljica.
Inače.....ova dva zadnja vikenda cijele dane provodim u vrtu. Puno smo toga napravili MM i ja, povrtnjak je izoran i posijan je grašak niski, žuta mrkva i posađena kapula, ovaj vikend moram salatu, rotkvicu i rigu.
Samo da napomenem da nikad ne gledam mjesečev kalendar, kad sijati, kad rezati ili kada saditi i baviti se cvijećem. Sve radim kad imam vremena i kad za to imam inspiraciju a ne kad mi to mjesec određuje. Neću niti se želim time zamarati. Vrt mi je uvijek lijep i pun plodova Thumbs%20Up.
Ppredprošli sam vikend kompletno sredila bijeli vrt, nešto preselila, nešto doposadila. Posadila sam i neke nove ukr. grmove a neke sam preselila.
Posadili smo još jednu breskvu Red haven i jednu novu višnju.
Ovaj smo vikend sestra i ja sređivale grote-kamenjare ispred kuće, "ubile " smo se u tom kamenju ali  ove će godine konačno biti u punoj formi Wink.
Glicinija (od Muhle) konačno je dobila novu dugačku željeznu ogradu, sad može rasti i plesti se po njoj koliko god ju je volja   Big%20smile.
Posadila sam crvene i narančaste  kane i niske georgine, sljedi mi sađenje šatiranih kani i visoke georgine.
E da još nešto... posijala sam kadifice 4 vrste, gonfrene lila i bijele, a danas ću cinije i narančaste cosmose i vjerojatno još pronađem kakvo sjemenje.
Zemlja i vrt je jako suh. Htjela sam u nedjelju sve dobro zaliti vodom iz šterne ali kad sam ju otvorila iznenadila sam se jer je voda skoro pri dnu, nije bilo druge nego gumu na špinu, napuniti bačve i zaliti sa živom vodom.
Evo sad sam vam malo ispričala čime se bavim ovih dana između plesanja i pjevanja Wink, sve u svemu dani mi krasno prolaze Big%20smile.
Obećavam da ću ovih dana sve malo poslikati da vidite da je sve ovo što sam ispričala istina WinkLOL. Do onda velika smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 11:57
e pa ti si baš vrijedna,i ja čekam da krenem sa radovima,baš ima puno posla poslije ovolikog snijega,jedva čekam slikice da vidim tvoj cvjetnjak,povrtnjak,vočnjaksmile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 16:18

smile79         smile79         smile79

Uploaded with ImageShack.us

Od srca ti se zahvaljujem !!!  Sretan Uskrs tebi i tvojim najmilijima !!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 19:51
Puna si energije, elana. smile141za tvoje radove na hacijendi.
Uvijek imaš puno toga za pokazat.
Uživan šetat tvojin vrton.
Puno pozdrava tebi i tvojima. smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:34
Helou curke....

Free.... nadam se da će ti lijepo rasti, poslana je od srca, pisati ću ti na pp kako moja raste i uspijeva.
Sarajka, Silvy..... hvala na posjeti, evo Sarajka stiže slika povrtnjaka od pred 10 dana, maknuli smo već ove bijele "zavjese" (tako ih ja zovem) jer je već niknula salata, riga i rotkvice. To obavezno stavim jer mi onda mravci na raznose sjemenje....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:37
sad su mi najljepši tulipani i zumbuli....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:38

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:40
Mini tulipani Pinokio, premjestila sam "zvijezdu" ispred kuće, nisam baš zadovoljna ali nemam kamo drugamo s njom...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:45
Vrt krug

Procvala mi lanjsko posađena brunnera

Kamelija

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:47
Situacija kod bijelog vrta

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:49
Situacija ispod smokve, to je onaj lanjski performans ako se sjećate...

najmanje perunike već cvatu

I za kraj barem jedna grota

Bay......

(zgora Opatije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 21:55
uh,uh uživanje je kod tebe,a zumbuli bijeli su predivni,lijepo si to sve sredila,a i baštica je super,molim te možeš li jednu slikicu uslikat grožđa da vidim kako ste je obrezali,i mi smo stavili  nekoliko sorti loze,sad joj je druga godina,orezujemo je po slikama iz knjiga ali bi volila da vidim kako vi to tadite
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 22:01
Kako ja dugo nisam kod tebe bila.Uživam šetati po tvom vrtu,kamelija pred ulazom mi je posebno lijepa.Kako je Pedro proveo zimu?
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 00:39
Prekrasno ti je cvijeće, a i cijeli vrt. Šta je ovo veliko lišće iza tulipana, koja je to biljka?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 156157158159160 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,421 sekundi.