Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 203> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigurno si sva umorna, baš me zanima kako je proteklo zimsko prskanje?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga korijenko, malo sam zaostala s praćenjem tvoje teme pa sam danas malo prošetala...vrt je u najboljem mogućem izdanju, a kućno bilje savršeno.
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasno cvijeće a klivija i amarilis pogotovo
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pregledala sam ti cijeli vrt i sad mogu sretna ići spavati.Toliko me oduševio da sam ostala bez riječi.Ne znam što bi posebno izdvojila(možda onaj otok za 5000 p)jer sve je baaaaš prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
zavirila sam u tvoj vrtek
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
I danas sam navratila,kade si?
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobar vam dan svima, neka vam bude ovako sunčan i ugodan ko ča je danas kod mene
![]() Najprije jedno veliko hvala svima koji dolaze šetati mojim vrtom a posebni pozdrav onima koji prošeću a ne jave se.... ja znam da su tu
![]() Neke cure su bile i prvi puta kod mene i prelistale sve stranice, dobro ste se naradile
![]() Šmrcko...ukr. trava za koju me pitaš je ista kao i od Hoye (kineski šaš), imam jednu njenu a imam i tri komada što mi je dala prijateljica.
Inače.....ova dva zadnja vikenda cijele dane provodim u vrtu. Puno smo toga napravili MM i ja, povrtnjak je izoran i posijan je grašak niski, žuta mrkva i posađena kapula, ovaj vikend moram salatu, rotkvicu i rigu.
Samo da napomenem da nikad ne gledam mjesečev kalendar, kad sijati, kad rezati ili kada saditi i baviti se cvijećem. Sve radim kad imam vremena i kad za to imam inspiraciju a ne kad mi to mjesec određuje. Neću niti se želim time zamarati. Vrt mi je uvijek lijep i pun plodova
![]() Ppredprošli sam vikend kompletno sredila bijeli vrt, nešto preselila, nešto doposadila. Posadila sam i neke nove ukr. grmove a neke sam preselila.
Posadili smo još jednu breskvu Red haven i jednu novu višnju.
Ovaj smo vikend sestra i ja sređivale grote-kamenjare ispred kuće, "ubile " smo se u tom kamenju ali ove će godine konačno biti u punoj formi
![]() Glicinija (od Muhle) konačno je dobila novu dugačku željeznu ogradu, sad može rasti i plesti se po njoj koliko god ju je volja
![]() Posadila sam crvene i narančaste kane i niske georgine, sljedi mi sađenje šatiranih kani i visoke georgine.
E da još nešto... posijala sam kadifice 4 vrste, gonfrene lila i bijele, a danas ću cinije i narančaste cosmose i vjerojatno još pronađem kakvo sjemenje.
Zemlja i vrt je jako suh. Htjela sam u nedjelju sve dobro zaliti vodom iz šterne ali kad sam ju otvorila iznenadila sam se jer je voda skoro pri dnu, nije bilo druge nego gumu na špinu, napuniti bačve i zaliti sa živom vodom.
Evo sad sam vam malo ispričala čime se bavim ovih dana između plesanja i pjevanja
![]() ![]() Obećavam da ću ovih dana sve malo poslikati da vidite da je sve ovo što sam ispričala istina
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e pa ti si baš vrijedna,i ja čekam da krenem sa radovima,baš ima puno posla poslije ovolikog snijega,jedva čekam slikice da vidim tvoj cvjetnjak,povrtnjak,vočnjak
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Puna si energije, elana.
![]() Uvijek imaš puno toga za pokazat. Uživan šetat tvojin vrton. Puno pozdrava tebi i tvojima. ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Helou curke....
Free.... nadam se da će ti lijepo rasti, poslana je od srca, pisati ću ti na pp kako moja raste i uspijeva. Sarajka, Silvy..... hvala na posjeti, evo Sarajka stiže slika povrtnjaka od pred 10 dana, maknuli smo već ove bijele "zavjese" (tako ih ja zovem) jer je već niknula salata, riga i rotkvice. To obavezno stavim jer mi onda mravci na raznose sjemenje.... ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sad su mi najljepši tulipani i zumbuli....
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mini tulipani Pinokio, premjestila sam "zvijezdu" ispred kuće, nisam baš zadovoljna ali nemam kamo drugamo s njom...
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vrt krug
![]() Procvala mi lanjsko posađena brunnera ![]() Kamelija ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Situacija kod bijelog vrta
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Situacija ispod smokve, to je onaj lanjski performans ako se sjećate...
![]() ![]() najmanje perunike već cvatu ![]() I za kraj barem jedna grota ![]() Bay...... |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uh,uh uživanje je kod tebe,a zumbuli bijeli su predivni,lijepo si to sve sredila,a i baštica je super,molim te možeš li jednu slikicu uslikat grožđa da vidim kako ste je obrezali,i mi smo stavili nekoliko sorti loze,sad joj je druga godina,orezujemo je po slikama iz knjiga ali bi volila da vidim kako vi to tadite
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako ja dugo nisam kod tebe bila.Uživam šetati po tvom vrtu,kamelija pred ulazom mi je posebno lijepa.Kako je Pedro proveo zimu?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasno ti je cvijeće, a i cijeli vrt. Šta je ovo veliko lišće iza tulipana, koja je to biljka?
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |