dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 222> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaktusek širiš ti svoje rascvjetano carstvo..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
evo tvoga ružičnjaka u punom sjaju!
prekrasno ti je zeleno i rascvijetano. poznat mi je osjećaj kad cvijeće samo uskače u košaru. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne ruže,kaktusi rascvjetani a božuri
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Nije me dugo tu bilo a svašta ljepog sam propustila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve ti je predivno ,al ovaj put moram izdvojiti bungicu tako je malecka a prepuna cvijetova, nevjerojatno je sta sve jedna biljka moze dati od sebe
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
šetnja kroz tvoje dvoriste mi je uljepsala dan..sve ti je predivno ,al šta ti je ono na 5 sliki zar ti aster vec cvjeta,vjerovatno ne,al meni tako liči na aster
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kakva raskoš draga moja, prava eksplozija boja, prelijepo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno M.kaktus, prekrasno. Je li danas bilo štete od leda (kažu dvaput u Međimurju padao)
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala van svima na posjeti,drago mi je da vam se sviđa kod mene.
![]() Kamenjar,nije to aster,odnosno nemam pojma kako se zove ta trajnica,ja sam mislila da sam ti poslala ili možda nisam?
![]() Gricka,i kod mene ja padala tuča ali je na sreću bila sitna i kratko je trajala a i ja na srećU nisam bila doma da ju vidim,tako reče MM.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kod tebe sve cvate punom snagom. Lijep je taj tvoj vrtek. Imamo iste božure. Vidim da su i kod tebe njihove ( teške ) glavice polegle. Reci kada ocvatu, da li prikraćuješ cijeli grm ili ne?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ne Karmen,ostavim ga tako do jeseni,samo ocvale cvjetove porežem.Hvala ti na posjeti i lijepim riječima.
![]() |
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Uživamo,dragi kaktusiću ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Mali kaktus, to je alpski aster !!! A da ti bude ljepše, tvoj cvate bujnije i ranije od moga !! Kod mene se plave tek 3-4 cvijetića !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lijepo mi je bilo u šetnji tvojim vrtom, uživala sam u kaktusima ali i u tvojim prekrasnim ružama.
Dođem opet ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja sam se malo namirisala tvojeg divnog cvijeća, božura, ruža, divna ti je ona malena bugica, nije ni čudo da je uskočila u košaru.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Hvala Bogu da nije bilo štete. Asteri za deset.
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Evo,sad ja neznalica znam i ime svojeg cvijeća,pa čovjek uči dok je živ,hvala Free.
![]() Hvala vam svima što šečete mojim vrtom
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
tvoje ruze obozavam vidit ,predivne su..sad sam trazila popis sto si mi slala jesenas i nasla sam alpski zvjezdan da si mi poslala al ga nema nigdje u vrtu ..al mozda jos izađe,
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |