Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 272>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 11:17
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Misty, poslala sam ti miris tvoje i moje Dalmacije. Kad obavimo destilaciju mislit ću na tebe!
Ako se prime ove lavande i ja ću za koju godinu imati lavandino ulje! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 16:04
anči, yanette Wink

Misty, neće, Cry, neće se uhvatiti one sa cvjetnim glavicama - ali zato imaš zakorjenjenu- nju čuvaj pa se od nje može dalje rasađivati!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 21:35
ovako umornoj bas sam se fino provela u tvom vrtu
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 21:39

Gio, ovako omornoj baš si mi bila dobrodošli gost!

Kuham lavandu, hodam gore dolje po stotinu puta ... ali još imam snage da uputim dragim ljudima jedan osmijeh Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 21:51
Znači, ima nas još. Jer i ja sam posadila taj sedum po nekom šljunku, na jedan dio dvorišta koji čeka betoniranje, a nema baš nešto zemlje, pa on ipak opstaje i raste.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 21:58
Ma , Otok, MPK i ja smo jednu šačicu tog seduma odvajale komadić po komadić i "sijale" po terenu, tek toliko da se malo zazeleni, a sada je to cijeli tepih!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 22:01

Gio, ovako omornoj baš si mi bila dobrodošli gost!

Kuham lavandu, hodam gore dolje po stotinu puta ... ali još imam snage da uputim dragim ljudima jedan osmijeh [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

potpuno te razumjem i ja sam ovih dana ,a cini mi se da nista nisam uradila...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 22:23
A šta da ti  kažem? Od cijelog dvorišta jedan mali dio mi je za povrće i jučer smo (opetm MPK i ja) počupale sigurno pola kubika korova. Ma dođe mi da plačem koliko sam u zaostatku zbog svih događanja od 10 mjeseca do danas!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 22:29
Predivan ti je tepih od sedumasmile99
Pozdrav Aresusmilie_tier_185.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 22:35
Ej, tu si !? Danas sam mislila na tebe. Skinula sam smeđi lak sa noktiju!
Ajme sramote na poslu. Kakve ruke!Cry 
Sreća da kolege znaju da sam seljak!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 09:21

anči, yanette Wink

Misty, neće, Cry, neće se uhvatiti one sa cvjetnim glavicama - ali zato imaš zakorjenjenu- nju čuvaj pa se od nje može dalje rasađivati!
Nije bilo ni jedne s korijenom, ali ja i dalje računam da će se ona rasijati kad se osuši i pobaca sjeme okolo. A što mogu kad sam optimist! LOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 13:03
Super, i ja sam optimist LOLLOLLOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 13:26
Hoyči, kako se kuha lavanda?? Prosim receptić.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 13:40
Anaida, u kotlu kao i rakija, ali ja se mučim sa starim pretis loncem sklepanim na najprimitivniji način LOLLOLLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 23:07
Ej pripazite di stojite na ulici, znate da ja tu prolazim
Skoro sam završila u dvorištu tvog susjeda preko puta, zaobilazeći tvoje ukućane i mašući tebi.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 23:30
Hoya kupi si u DM-u rukavice da si zaštitiš ruke ,trebat če ti i za druge stvari ne samo za vrt.Ja ih imam i sve mogu raditi s njima čak i sjeme sijati ,probaj !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 23:42
Nešto slabo šećem vrtovimas u zadnje vrijeme........Tepih od seduma ti je prepredivanThumbs%20Up

Kako je  moj miljenik Ares.........

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 00:34

Ma , Otok, MPK i ja smo jednu šačicu tog seduma odvajale komadić po komadić i "sijale" po terenu, tek toliko da se malo zazeleni, a sada je to cijeli tepih!
možeš to probati i s kućnom srećom, samo malo posadi na nekoliko mjesta i ona se širi, može se i kositi ne smeta, opet će se obnoviti
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 08:45
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

možeš to probati i s kućnom srećom, samo malo posadi na nekoliko mjesta i ona se širi, može se i kositi ne smeta, opet će se obnoviti
Prvi put vidim da netko na forumu spominje kućnu srećicu, čini se da je dalmatinci/ke više vole! Nedavno sam vidjela jedan "tepih" od kućne srećice u Daruvaru, skoro sam se onesvijestila kad sam stavila ruku na nju! Najmanje desetak cm debela, mekana,  ruka naprosto "tone" u nju, gusta, smaragdno zelena, prelijepo nešto! Htjela sam otkinuti komadić, ali bilo je ljudi okolo, a sad više neznam mogu li je ponovo pronaći Confused
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 12:41

Ne, ne moja smrckice - da bi pogodila moje ukućane najprije se moraš nasaditi na kariolu ispred njih. Si vidjela pokvarene taktike, a?

Anči, baš ću pogledati. Nego ja ti imam problem jer cijeli dan radim sa rukavicama, a onda kad je sve gotovo, skinem ih i nečega se sjetim pa sa golim rukama u zemlju i blato.

Lorić, ako slabo šećeš tuđim vrtovima zato valjda više uživaš u svom malom carstvu Wink. Rekla mi je prijateljica da ti je provirila u dvorište i da je to nešto predivno!

Mari, šta može kućna srećica opstati na ovim našim vrućinama ili je treba staviti u hlad?

Misty, znači može na hladnoće - taj dio smo riješili!. Eto meni izazova!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.