Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 113>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 15:05
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Da i tebi napravi jedan? [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Ozbiljno?
Kaj bi?

Nema problema.. za vikend se bacam na posao.. moja mrva bude uživala!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 15:29

jucer sam dobila salveticu s tim motivom zvona bozicnog. i bas si mozgah kaj napraviti kad se sjetih tvojih zvona.

a kaj se kila tice, znas kaj - kad ti se kockice sloze odu kile same od sebe, zaista. dok su malo labave ne bu kile dolje osim ako te glumicic ne isteshe :) daklem upucaj ih sve sam tak. :)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 16:48
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Curke neke znaju a neke ne znaju da sam imala smrtan slučaj neki dan.. ali sve je ok prošlo sem komentara od žene koja izgleda ko čačkalica prema meni upučenog da kaj ja ne vidim kak zgledam kaj ne počnem vježbati... a ja velim da imam malo dijete koje još dojim i da meni moje kile ne smetaju.. i tak da komentram to sa svojim do tada ljubljenim mužem a on meni veli da je on bolestan pa me ne vidi dobri!! Grrrrrrrr
smile51
kako ti tako nesto moze reć? nesto slično sam  ja dozivjela
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 21:07
ima li koga da se dopisuje samnom?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 21:40
nikog? smile43
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 08:21
spring koka na ovo nemam komentar sem da si jedna divna zena koja ima dijete i da si ti jedink ai lijepa sa 50 ili 10 kg, i da svi ono se sakriju u svojoj ruznoci duha pred tvojim tijelom, umom i srcem.....pisi ih vrit, nemoj se zivcirati, i ako imas kaj kila viska...ja sam imala 30 viska i sad sam na normali, da bi bila ko prije poroda trebala bi skinuti jos cca 4 ali sam skuzil ada mi se tijelo promjenilo i da u biti sa godinama dobro nosim svoje kile i da skine i da ne skinem da sam ok....mil avoli sama sebe,......nemoj se nervirati...kiss kiss
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:07
smile217
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:10
evo i mene malo da smile217
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:15
kaj ima? ja sam sada s malim pojela zdjeletinu pomfia i popila jogurt i sad smo ko bundeve....toliko o mojoj linijismile231
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:17
evo moji razgovaraju sa Zagrebom,telefon,internet spojen na moj komp na moj dio sobe,pa sad slusam sve sta sa sam čula
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:19
joooooj ja ti imam mog malca u krilu i mazimo se a htjela bi nekaj raditi, jedan album,dve slike i  poklone za rockas kod mog malca za uzvanike......a neda mi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:20
koliko malac ima godina?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:20
smile41ovo sam ja...obicna debela gica mica.......jojojooo u PMS-u saam
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:21
5.1 ce imati 4 godine
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:22
super. na koga sliči?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:24
joj nemoj to pitanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ma na mog bivseg MM-a, kazu da ima moje oke, imas fotke na nasim slikama ...par topika dole
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:24
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

smile41ovo sam ja...obicna debela gica mica.......jojojooo u PMS-u saam
nemoj tako o sebi,ja imam dobiti a nisam jos
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:24
taj topik je meni nedostupan,smrc smrc
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:25
evo ga...pogledaj ga

ma joj kad nemam granice, i sad mi je sve tesko u zelucu....aaaaaaaaaaaaaa..uf
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:26
sladak jeeeeeeeeee
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,332 sekundi.