Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 06:59
tanjur je predivan...razrađendo zadnjeg detalja... odmjereno, usklađenih boja... odlično...tko zna, zna....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 01:17
Love%20You ....skoro da mi je prelijep za tako svakodnevnu funkciju Unhappy  ...samo da stoji zatrpan nakitom koji se se svakodnevno šeta i pokazuje...mislim da ovakva ljepota zaslužuje ponosno visoko mjesto negdje na vidljivom mjestu da bude predmet divljenja...zar ne sloniću? Elephant
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 00:08
smile227...ma uvijek nesto krasno..imas zlatne ruke...al ovaj slonic me odusevio..obozavam slonice...nemam salvetu al ionako mi nebi ovako krasno ispalo pa necu ni pokusavati...inace bas ti je sve fantasticno...smile94
onu kutijicu ces radit meni kad cu se udavati...smile77bas je fora...
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 22:02
Nemam riječi, krasan motiv, a izrada kao da je sada stigao iz Indije.

Imam takvu maramicu, ali nije mi pala na pamet tako dobra ideja, zapravo mislila sam se šta bi se s njom moglo napraviti, ali kako to kad nas biva, uvijek jedna ima pravu ideju.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 21:58
tanjur je savršen! bravo izzy!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 21:50
Dok svi pucaju po božićnim motivima, mene je valjda ovo toplo i sunčano vrijeme zbunilo i ne dam se u zvončiće i snijeg već sam se primila tople narančaste i zlatne boje i meni omiljenih slonova...
Salveta je poznata, dugo je prašinu skupljala, a malo sam ju upotpunila ornametima s jednog papira za zamatanje. Igrala sam se bojama i nekim tehnikama koje nisu nove na forumu, ali ih još nisam osobno isprobala!

Tanjur je za moj nakit... Ono, kad žena dođe doma da ima gdje odložiti sat, naušnice, narukvicu i ostale tekuće sitnice... Staklene stvari je teško za slikati pa se pretvarajte da odbljesak ne postoji!

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 23:09
Hvala, hvala...evo crvenim na sve strane... Embarrassed
Moj blog

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 22:45
Ja sam malo pregledavala vaše teme i na ovoj tvojoj sam ostala paf, imaš stvarno prekrasnih radova, sve je sa stilom napravljeno, dobro fotografirano, sve u svemu ja sam oduševljena, e i još samo phvala za organizaciju božićnog swapa, vidi se da si svestrana Clap
život je more
Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 00:24

pozdrav.prolistala sam i procitala sve od prvog posta i moram se oglasiti.radovi,svi do zadnjeg,su ti predivni.i ovdje i u galeriji nakita.

nestrpljivo cekam nesto novo,kao i svi ostalismile202
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 15:15
Hvala File! smile78
Moj blog

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:08
Ja sam Vam se priključila tek neki dan,dakle nova sam tu,ali Vas svih skupa gledam i divim se već nekih par mjeseci.
Za sve tvoje radove moram reći da su za mene praznik za oči ,a kutijice za vjenčanje ,one su jednostavno divota nad divotama sa svojom jednostavnošću i elegancijom.Uljepšavaš mi dan.
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:17
kad bum mladenka,tebi bum naručila da mi napraviš takvu kutiju(bum stavila u nju prstenje).
Limenka je predobra.Vidjela sam već prije na radovima te točkice,ali sam mislila da se to dobi nekakvom farbom,a ne četkicom za zubesmile148
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 21:26
Ha ha ha...a jeste me nasmijale do suza.smile213smile156
Mislim da će za nju i konja našarafiti sa svim mogučim šarafencigerima...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 11:33
Hahaha, već vidim sliku kak pred tobom kleči ljepotan i umjesto dijamantnog prstena pruža ti kutiju s alatom smile156smile156a ti sva u zanosu hvataš se šrafcigera i smile156...neću dalje jer ću se raspasti od smijeha... a da si majstorica jesi i to bez navodnika smile211
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:17
Dobro nam došla natrag i hvala što si naš hobi predstavljala u bijelom svijetu!  Hug Bojiš se šarafcigera? Ili onoga što bi žena mogla sve napraviti s njima? LOL Rekla sam ako mi ikad itko kupi onaj veliki kofer sa svim alatima (ključevima, šarafcigerima, itd.) instant ću se udati za njega!
Hvala ti na krasnim komentarima - "majstorica" zahvaljuje majstorici! smile79
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 17:14
...Izzy, draga moja, evo me konačno u tvojoj galeriji, dosta je bilo skitanja po bijelom svijetu, red je da se vratim doma  

... kad vidim na prvoj slici šrafciger (kacavidu za naše Dalmatinke) i razmontirane dijelove kutije prvo me podiđe jeza smile203, ali i povuče znatiželja da vidim kaj ima dalje...a dalje je bajka koju samo ti znaš ispričati svojim talentiranim rukama i izuzetnom maštom...kutija za vjenčanje je tako dobra, lijepa, profinjena, otmjena, predobra, da nemam dovoljno bogat rječnik kojim bi opisala svoje oduševljenje.... isto vrijedi i za naizgled jednostavnu kutiju sa suncokretima, ali kad se malo jače "zagrebe" vidi se tu puno rada i detalja koji oduzimaju dah......majstorica si na kvadrat i duboko se klanjam tvojoj vještini Moj%20naklonMoj%20naklonMoj%20naklon
Na vrh
chiarita2 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje chiarita2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 15:15
da sam bar ja dobila takvu kutijicu na vjenčanju!!!! predivno!!!!
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 00:50
Moram reci da sam eto igrom sluchaja propustila da vidim onu lepotu sa suncokretima.. DIVNO JE!!!!!!!!!!!
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 07:46
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Proljeće - hvala draga, znaš da sam picajzla (ili profesionalno rečeno OCD) i nemoj ti meni da je limenka nemjerljiva, znaš! LOL Joj, više sam se s njom valjda namučila nego s kutijom, taj pittorico me muči, jedva sam ga smuljala... Dok sam skužila princip, na staklu je daleko lakše... smile78

Frezija - reljefne šablone sam vidjela na netu da se rade na zidovima pa sam mislila zašto ne i na drugim površinama! Pokušala sam na prošloj (isto okrugloj vjenčanoj) kutiji i bila sam zadovoljna rezultatom! Dakle, nađeš šablonu koju želiš, iskopiraš (ili precrtaš, koristim indigo) na karton samo mora biti malo deblji ako želiš da ti šablona bude reljefna... Ja poduplam karton jer koristim tanji, debljine npr. kutije za kekse! Zamiješaš si masu za gletanje ili za fugiranje i gletericom nanosiš masu preko šablone te ju zagladiš i dugneš šablonu i - ta daaaaaaaaaa! Dobiješ reljef! Suši se par sati, smiješ ju malo doraditi brusnim papirom ili čak dodati akrilnu boju kad miješaš glet masu tako da ti je u boji! Jesam bila dovoljno jasna? Pokušat ću naći neke sličice ili tutoriale... Thumbs%20Up

Izzy hvala ti  na detaljnom opisu...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 21:51
Izzy...a što reći nego predivno...oduševljava me što si kako ti kažeš " picajzla"...Radovi su ti ne dobri nego savršeni. Volim tvoj stil. jako ga volim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.