Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanjur je predivan...razrađendo zadnjeg detalja... odmjereno, usklađenih boja... odlično...tko zna, zna....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() onu kutijicu ces radit meni kad cu se udavati... ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nemam riječi, krasan motiv, a izrada kao da je sada stigao iz Indije.
Imam takvu maramicu, ali nije mi pala na pamet tako dobra ideja, zapravo mislila sam se šta bi se s njom moglo napraviti, ali kako to kad nas biva, uvijek jedna ima pravu ideju.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjur je savršen! bravo izzy!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dok svi pucaju po božićnim motivima, mene je valjda ovo toplo i sunčano vrijeme zbunilo i ne dam se u zvončiće i snijeg već sam se primila tople narančaste i zlatne boje i meni omiljenih slonova...
Salveta je poznata, dugo je prašinu skupljala, a malo sam ju upotpunila ornametima s jednog papira za zamatanje. Igrala sam se bojama i nekim tehnikama koje nisu nove na forumu, ali ih još nisam osobno isprobala! Tanjur je za moj nakit... Ono, kad žena dođe doma da ima gdje odložiti sat, naušnice, narukvicu i ostale tekuće sitnice... Staklene stvari je teško za slikati pa se pretvarajte da odbljesak ne postoji! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala, hvala...evo crvenim na sve strane...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam malo pregledavala vaše teme i na ovoj tvojoj sam ostala paf, imaš stvarno prekrasnih radova, sve je sa stilom napravljeno, dobro fotografirano, sve u svemu ja sam oduševljena, e i još samo phvala za organizaciju božićnog swapa, vidi se da si svestrana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
pozdrav.prolistala sam i procitala sve od prvog posta i moram se oglasiti.radovi,svi do zadnjeg,su ti predivni.i ovdje i u galeriji nakita. nestrpljivo cekam nesto novo,kao i svi ostali
![]() |
|
![]() |
|
Hvala File!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Ja sam Vam se priključila tek neki dan,dakle nova sam tu,ali Vas svih skupa gledam i divim se već nekih par mjeseci.
Za sve tvoje radove moram reći da su za mene praznik za oči ,a kutijice za vjenčanje ,one su jednostavno divota nad divotama sa svojom jednostavnošću i elegancijom.Uljepšavaš mi dan.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
kad bum mladenka,tebi bum naručila da mi napraviš takvu kutiju(bum stavila u nju prstenje).
Limenka je predobra.Vidjela sam već prije na radovima te točkice,ali sam mislila da se to dobi nekakvom farbom,a ne četkicom za zube ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ha ha ha...a jeste me nasmijale do suza.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Hahaha, već vidim sliku kak pred tobom kleči ljepotan i umjesto dijamantnog prstena pruža ti kutiju s alatom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobro nam došla natrag i hvala što si naš hobi predstavljala u bijelom svijetu!
![]() ![]() Hvala ti na krasnim komentarima - "majstorica" zahvaljuje majstorici! ![]() |
|
![]() |
|
...Izzy, draga moja, evo me konačno u tvojoj galeriji, dosta je bilo skitanja po bijelom svijetu, red je da se vratim doma
![]() ... kad vidim na prvoj slici šrafciger (kacavidu za naše Dalmatinke) i razmontirane dijelove kutije prvo me podiđe jeza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
da sam bar ja dobila takvu kutijicu na vjenčanju!!!! predivno!!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Moram reci da sam eto igrom sluchaja propustila da vidim onu lepotu sa suncokretima.. DIVNO JE!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Izzy hvala ti na detaljnom opisu...
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Izzy...a što reći nego predivno...oduševljava me što si kako ti kažeš " picajzla"...Radovi su ti ne dobri nego savršeni. Volim tvoj stil. jako ga volim.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |