piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 33> |
Korisnik | ||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hej ja imam istu salvetu kao što je na kutijici, a baš sam mislila da je neupotrebljiva... kad ono odlično ukombinirana u ovaj starinski izgled, super je
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
škrinjica je baš slatka. vidi se da si je radila s guštom.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
preslatka kutijica,bravoooooo
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Piramida neki dan sam navraćala kod tebe i vidjela da si se "ulijenila"
Ali, zato si me sada oduševila...kutijica je krasna....samo da je bolje uslikana...a to je ono o čemu sam ti pisala....( ma digni fotić na rate, nećeš ni osjetiti).
Šteta je da ovako lijepi radovi budu loše fotkani . Oprosti na iskrenosti,ali si i sama svjesna kako bi ti radovi izgledali da ih slikaš fotićem...
Nemoj mi se molim te na ovo naljutiti što sam ti napisala, samo te pokušavam potaknuti na razmišljanje.
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
A,joj Proljeće,pa ne naljutim ti se ja tak lako.Znam ja da si ti u pravu,fali mi fotić,samo tko zna kak bi ja to sa njim poslikala,možda još i gore nego sa mobitelom.
![]() A,da sam se ulijenila,priznajem jesam,nekak mi se niš neda raditi,ali zato svaki dan gledam vaše radove i divim se. |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ma znam da se nećeš naljutiti na moje čavrljanje...nego gledam da imaš preko 500 postova, a sliku još nisi stavila???
Imaš možda već neku svoju sliku u kompu, pa bi bilo lijepo da nam staviš, da vidimo " s kime imamo posla"
![]() A osim toga možeš otići vidjeti nas koje smo tu brojku već davno prešišale...
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
predivna kutijica...i ja navijam za novi fotic...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Kud da stavim sliku, misliš za avatar,kao Kaća
![]() Nisam uopće skužila da imam toliko postova |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
škrinjica je preslatka
![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
sve pohvale za škrinjicu
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
|
Ne,ne, imaš temu Za stalne posjetitelje na početnoj stranici i kada uđeš u nju imaš pod temu Slike članova i onda tu stavi sliku.
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
|
Proljeće,hvala na objašnjenju,budem to poslije potražila sad ne stignem.
Ja si mislim što sad da stavljam sliku,a nitko je ne stavlja...zašto baš ja ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Mislim to nije loša ideja, da ljudi znaju s kime se dopisuju.
Najčešće svi jedva čekaju da dođu na 500, pa da se tamo pojave i da sve pregledaju...
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
joj slatke ste mi skroz, i ja jedva čekam tih 500 postova, pa da vidim šta je tamo... možda pređem u brbljivice
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Joj, vješalica mi je taaaako dobra! A kako si me nasmijala s ovim Spidermanom na Slikama članova, neopisivo!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |