moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Inače, nisam ti danas stigla reči, jedva čekam da ti se ova lipa razaste pa se bude moglo pelcati... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš me očarala promjena na trećoj slici! Zgodno za usporediti prije-kasnije!
![]() Zar želiš da te sms-om podsjetim da malo slikaš i brijeg? ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma ne sjetim se slikati.Jedva da se sjetim ponjeti aparat,ko će još onda i zapamtati da ga koristim
![]() Ovaj tjedan ću uslikat i dvorište,pobliže,i brijeg...valjda
![]() Franjice,ja svake godine velim,e sad ću imati samo 2-3 boje cvijeća(ne znam samo kam sam sve ostale mislila sakriti) no kad vidim sve to cvijeće,ma ni ne mislim na boje,na ništ ne mislim samo sadim.I onda ispadne šarenilo.Al nek,barem uživam u bojama
![]() SilveK,bum probala nekako sjeme pokupiti.Valjda ga negdje ima,pa ćemo probati i sijati.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Isto sam mislila, praviti neke kombinacije boja...nema to smisla, onda se moraš ograničiti na broj ivrste......ljepše su bujne, šarene gredice, a površine pod travom to lijepo smiruju...
shasha sve je 5!!!
Divno mi je ono nešto sa slike br. 6 i 9.
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Na slici 6 je Abutilon,neka vrsta lipe,to sam neki dan kupila,a na sl.9 je crnooka suzana,ne znam latinski naziv.
|
|
![]() |
|
Evo,kak sam obečala,još malo slikica.Jutros sam slikala,navečer idem zaliti vrt i vidim da je pola toga,što je jutros u pupoljku bilo,sad se rascvalo.A ništ,bum sutra opet slikala
![]() Ovo je katastrofa,to MORAM pod hitno urediti.Nikako da počnem
![]() neki malecki,ja ih zvončići zovem,su mi procvali
![]() yuca će za par dana procvjetati,jedva čekam
![]() vlasac raste ko lud,a i cvate isto tako
![]() u ovom djelu su,a i budu kad narastu,prevladavale ruže.Sad se ističu ivančice(žao mi ih bilo počupati),ima tu i nekih malih irisa,vučjak,majčina dušica i ko zna čega sve ne
![]() eto jedne ruže,malecke, kad naraste prevladavati gornjom slikom
![]() neveni su mi preljepi
![]() pajasmin je u punom cvatu
![]() lavanda nije ali pupoljci se naziru pa bu i ona uskoro zamirisala
![]() kombinacija makova i irisa
![]() ne znam kak se zove
![]() tu je večina mojih čuvarkuća i raznim seduma,i još koječega
![]() |
|
![]() |
|
Evo ,na kraju,da se malo zasladite.
Šumske jagode,kaj mi je SilveK donjela su dozrele
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Shasha, ono kaj ne znaš ime plave boje cvijet sličan mi je jednogodišnjem kokotiću! Ali, nisam baš sigurna!
![]() Možda da ga uslikaš čitavog, pa da bolje vidim, a čini mi se da si mi ga zadnji put dala i sad je Andreinom kamenjaru pa ću vidjeti! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Ovo je prekrasno, na mogu vjerovati da su jagode već dozorile.Bila sam u šumi prije dva tjedna i još su cvale i bio je tek nekoliko jagodica malih zelenih.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
A što reči, nemam prikladne riječi za ovu ljepotu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
shasha predivno,ma sve je prekrasno ne znam koju sliku bi izdvojila
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
shasha, svaki dan sam u tvom vrtu, ne znam što bih rekla, nemam teksta...divim se vrtu, cvijeću, tebi i tvom vrijednom i predanom radu...rezultati su itekako vidljivi!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pa ženo ti kao da živiš na drugom planetu.......
Kod mene ni pupova, a kod tebe sve cvijeta kao ludo..... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, isplatilo se čekati...
![]() Sve je prema očekivanjima, ja osobno i nisam mislila da neče biti prelijepo ali eto čekala sam slike da se divim i ...dočekala...
![]() Pajasmin koji si mi dala nakon obrezivanja počeo davati male zelene listiće, što me jaaaaaaaako veseli!!! Lavanda se također primila i jako lijepo napreduje.....
|
|
![]() |
|
teak,tako se ja čudim kad do mame dođem,daleko je samo nekoliko km a sve kod nje ranije procvate nego kod mene.
Proljeće,malo je kasno bilo za seobu cvijeća no kako je sa korjenim on će brzo od korjena potjerati mlade(pričam o pajasminu).Tako da ćeš dogodine imati grm ko oni moji
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, sad se više ne sjećam jesi ti nju samo otkinula granu i dala mi???
Jer ja bih ako je tako isto napravila da mi bude gusta, za sada imam samo dvije grane koje se jako dobro drže, ili će ona potjerati iz zemlje nove grane???
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Evo mene opet kod tvojih cvijetića i svaki dan mi nešto novo zapne za oko
![]() ![]() Još ne mogu doći k sebi od tvog vrta predivan je.
![]() ![]() Sada sam već pomalo žalosna što ja nemam vrt s cvijećem
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Proljeće,ostavi je da se malo razraste pa joj onda poreži vrhove,tako da se lijepo razraste.Meni lavanda puno ljepše i brže raste u vrtu nego u tegli.Po mogućnosti da nema puno zemlje tamo gdje je posađena.Ispada da joj odgovara kamen i beton više od zemlje.Naravno da ih ne prihranjujem.
A ništ,Esmeralda,bum ti onu livadu ove jeseni zasijala sa makovima
![]() Ljeto će brzo proći,ako ti sad već rade kuću,u proljeće buš već sadila na veliko.Sad prati i skupljaj ideje.Tak da ti majstori ne odvezu negdje u smetište cigle,crijepove i sl.Sve ti to treba,pitaj (i pogledaj kod nje)Trišu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |