flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ehejjjj, vidjela sam kinder-jaje kod tebe, baš je forno !!! Moje cvate, ali nikako da baci plod. Tvoje je u teglici, a moj u zemlji, jel u tome štos ? Da ga preselim u teglu ?
ps, i sve biljke su ti krasne, al zapela sam za ovo jaje, a još kada požuti, obavezno ga pokaži ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
ma nije fora u zemlji,jer imam dva i u zemlji u bašči,i isto tako imaju plod....ma ako cvate doći će i jaje,bez brige.....a hvala ti na šetnjici,eto sad smo ručali i malo ću i ja švrnjati po forumu....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() a vode nema....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne ljetne boje,cvijeće ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
evo mene malo na forumu......
![]() ![]() moj kaktusić procvao....kao leptirić
![]() dipladeniju sam morala presaditi iz čupa,i sad je bolje krenula.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ops,naopako slikica,jaje polako žuti....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasnih li ružica...
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Flover ruže su ti prilipe
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Kod tebe se ne vidi da nemaš vode,predivno cvijeće imaš,ovo nisam vidjela kako se zove'?
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasne boje tvog cvijeća
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
popila sam kavu u tvom vrtu,predivne dature imas,ruze ,kaktuse..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Kamenjar-samo ti dođi draga,pa čemo zajedno popiti kavu u mom vrtu....hvala ti na posjeti i šaljem ti
![]() ![]() Belina -baš mi je drago da si navratila
![]() Jaco 123-taj cvjetek mi je od mamine susjede,ali ne znam mu ime,a vidjela sam da ga ima još neko na forumu,pa kad naletim javim ti...inače on naraste puno veči nego što je kod mene,ali eto drago mi je da je preživio na ovoj suši.......navrati još koji puta....
![]() ![]() Anđelkad-pa vidiš ruže sam malo pognojila pa opet malo cvatu,da im se još malo divimo dok ne dođe zima.....hvala ti na posjeti
![]() Dadinice -i tebi hvala na šetnji mojim vrtom,pa kad svima onda i tebi jedan buket mojih ružica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Flover prekrasno :stapelija, pa ruže, pa jaja....a tek lijepe kate, ma sve.
Jaca 123 ono ti je euphorbia marginata, kod moje mame je ima cijelo čudo i sama se rasijava, a ova žega joj uopće nije naškodila, pa sam joj dala u zadatak da skupi sjeme pa ću sijati na proljeće. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikice,hvala ti što si nam otkrila kako se zove cvijet,da, kod mamine susjede je cijela livadica koliko ga ima,prekrasno izgleda.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prelijepe slikice tvojeg cvijeća draga Flover, evo i ja pijem čaj jutros u njemu..
i šaljem ti lijepe pozdrave! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne ruže
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
uuuuuuuuuuu....kakve dature!
Lani sam imala takvu ljubičastu. bila sretna što sam uspjela skupit sjeme iz jedne bombice, posijala, bila sretna kaj su niknule i porasle...i onda. ![]() unikatni stalci za cvijeće! orhideja.... ![]() afrički ljiljan... ![]() flover.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Dature ,ruže,lijepe kate a tek jaja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |