Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kreativni apaurin
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kreativni apaurin

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 25>
Korisnik
Poruka
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 05:41

hvala ti, puuuuuno, na detaljnom objašnjenju za colorink... Smile

poklon (slika) - fantastično... Clap   smile71 
pittorico ti je mrak... Clap   Thumbs%20Up

čime i kako si radila na ovom "izgužvanom" dijelu
i ovo sjenčanje do slike limaća?
preeeeedooooobrooooo... Thumbs%20Up

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 10:03
Stvarno je lijepo
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 12:28
Puno hvala cure drage!!!smile79
Klara-zgužvani dio sam radila sa reklamnim novinama.Za razliku od obične novine,ovo su glatki,sjajni listovi koji ne trebaju baš puno drvofixa a lipo ih se može nagužvati.Kad se osuše,pređem cijelu površinu sa bojom (u ovom slučaju-ivory).Nakon toga sam zalijepila print,odradila vitice.Kad se sve dobro posušilo,sjenčila sam sa umbra-smeđom i zelenom (i oko printa i po zgužvanom dijelu).Isti taj nagužvani dio sam, tokom lakiranja,posipala porporina prahom.Moj sistem je takav da sa špatulicom uzimam prah,prospem po lakiranom dijelu i puhnem lagano da dobijem lipši efekt.
Kad sam koristila zelenu boju na nagužvanom dijelu,u kombinaciji sa porporinom i smeđom,dobila sam efekt oksidacije.Nadam se da sam dobro objasnila.Ljubac smile78
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2012 u 07:01
Slika ćista 10 a obijašnjenj prepisujem
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2012 u 22:26
nemam nista za reci osim Wow!!!! smile94 
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 11:46
HVALA ,Dalija,Maslačak i puno smile79
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 14:16
Evo jednog pokušaja sa alu-folijom i salvetama.Nekad je ovo bila kutija od čipsa a sada služi kao spremnik za suhi peršin...

%20IMG_6271_zpseecb2448.jpg

%20IMG_6270_zpse03060ee.jpg

%20IMG_6258_zpsd5d6c1c7.jpg
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 14:29
predobro
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 15:49
Dobra ideja.Stalno gledam taj čips i razmišljam što će mi.Nažalost ja držim iskosani svježi peršin u frizeru pa opet ne znam što bi stavila u tu kutiju.A praktična je jer zauzima malo mjesta što je meni jako važno.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 16:22
dobra fora ;)efektna kutija
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 16:24
Bas je simpa. Nemam kutijice pa cu morat smazat cips Wink  .Reci mi a ljepila si s ljepilom za salvete normalno?
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 16:43
Hvala curesmile79!!!
Maslačak-daj čips drugima da ga smažu pa onda ti navali na kutijuEmbarrassed.Tako ja radim kad su u pitanju boce:čekam da se drugi počaste pa onda ja dođem na svoje...
Što se tiče lijepljenja,da lijepila sam sa lijepilom za salvete jer je ovdje u pitanju bila tanja alu-folija.Inače,onu deblju možeš lijepit sa Drvofixom.
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 23:54
zgodno i originalno......< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 07:55
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 00:22
Još jednom sam pregledala tvoju galeriju.Obožavam tvoje boce i pisanice.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 17:37
Hvala Kiki smile78
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 10:23

Clap     Thumbs%20Up     Clap

foliju si s bitumenom ili ?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2012 u 10:26
Oprosti draga,nisam vidila....Da,foliju sam sa bitumenom tretirala ,a malo sam i sjenčila po salveti i dio koji graniči sa folijom...
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 19:58
zadnji radovi su bas osvjezenje,jako mi se svidjaju
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 21:08
Hvala Sara!!!smile78.U zadnje vrijeme nisam toliko euforična,ne zato što me prošla volja nego mi ne ostaje dovoljno vremena.Danas sam krenila na početnički tečaj one-stroka.Divota jedna!!!Jedva čekam nastavak sljedeći ponedjeljak...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.