Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti, puuuuuno, na detaljnom objašnjenju za colorink... ![]() poklon (slika) - fantastično... ![]() ![]() pittorico ti je mrak... ![]() ![]() čime i kako si radila na ovom "izgužvanom" dijelu i ovo sjenčanje do slike limaća? preeeeedooooobrooooo... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Stvarno je lijepo
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Puno hvala cure drage!!!
![]() Klara-zgužvani dio sam radila sa reklamnim novinama.Za razliku od obične novine,ovo su glatki,sjajni listovi koji ne trebaju baš puno drvofixa a lipo ih se može nagužvati.Kad se osuše,pređem cijelu površinu sa bojom (u ovom slučaju-ivory).Nakon toga sam zalijepila print,odradila vitice.Kad se sve dobro posušilo,sjenčila sam sa umbra-smeđom i zelenom (i oko printa i po zgužvanom dijelu).Isti taj nagužvani dio sam, tokom lakiranja,posipala porporina prahom.Moj sistem je takav da sa špatulicom uzimam prah,prospem po lakiranom dijelu i puhnem lagano da dobijem lipši efekt. Kad sam koristila zelenu boju na nagužvanom dijelu,u kombinaciji sa porporinom i smeđom,dobila sam efekt oksidacije.Nadam se da sam dobro objasnila.Ljubac ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Slika ćista 10 a obijašnjenj prepisujem
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nemam nista za reci osim Wow!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
HVALA ,Dalija,Maslačak i puno
![]() |
|
![]() |
|
Evo jednog pokušaja sa alu-folijom i salvetama.Nekad je ovo bila kutija od čipsa a sada služi kao spremnik za suhi peršin...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
predobro
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobra ideja.Stalno gledam taj čips i razmišljam što će mi.Nažalost ja držim iskosani svježi peršin u frizeru pa opet ne znam što bi stavila u tu kutiju.A praktična je jer zauzima malo mjesta što je meni jako važno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
dobra fora ;)efektna kutija
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Bas je simpa. Nemam kutijice pa cu morat smazat cips
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() Maslačak-daj čips drugima da ga smažu pa onda ti navali na kutiju ![]() Što se tiče lijepljenja,da lijepila sam sa lijepilom za salvete jer je ovdje u pitanju bila tanja alu-folija.Inače,onu deblju možeš lijepit sa Drvofixom. |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
zgodno i originalno......< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Još jednom sam pregledala tvoju galeriju.Obožavam tvoje boce i pisanice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala Kiki
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() foliju si s bitumenom ili ? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Oprosti draga,nisam vidila....Da,foliju sam sa bitumenom tretirala ,a malo sam i sjenčila po salveti i dio koji graniči sa folijom...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
zadnji radovi su bas osvjezenje,jako mi se svidjaju
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala Sara!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |