Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E, da mi je samo vidjeti tog muža koji ženu tjera da troši novce
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Svaki pametan muž, a dobro znamo da Shashin to jest, želi da mu je ženica sretna i zadovoljna pa onda to i potiče na svaki način, to se po njihovom raju zemaljskom i vidi!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Shasha, Shasha vidim ja ti to onako potiho i polako (kao zaboravila slikati).
Sve se pitam dali ću uopće ostati sjediti kad jedan dan staviš slikice na vidjelo ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja mučim i radim,radim,radim,malo uslikam,pa opet radim.Čekam nestrpljivo dan kad bude kiša,da ne moram toliko zaljevati i da stignem slike staviti. Eto živa sam,umorna i tu sam negdje...u dvorišču ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
već sam se zabrinula za tebe
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pauza je gotova...odoh sad zaljevati,bolje rečeno orošavati dvorište.Kiše nije bilo mjesec dana,jedino je lakše što kositi ne moram jer se trava suši.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Evo me natrag, sve škicam ima li još fotkica, postala sam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, ma daj.....
![]() Pa piši nam malo, slikaj sada jer mogu misliti kako je sada sve super!!!
Ženo daj nam se obrati, zašto nas ignoriraš???
Ah, mogu misliti koji osmijeh ti je na licu, kada ovo čitaš i vidiš kako cvilimo!!!
|
|
![]() |
|
![]() Ma ne stignem,a i nemam previše za pisati.Ništa posebno ne radim jer je sve suho(i još nema kišeeeeee) i jadno tako da nema smisla čeprkati i još više sušiti zemlju.
Uglavnom,ujutro zalijem kantom,navečer šlauf u ruke i špricaj.Malo navlažim,ne zadugo jer vjetar puše pa sve to brzo osuši.
Ali moje biljkice se nedaju
![]() Tako da nemam šta za pisati,mogu reći šta bi trebala raditi,ali o tome ću kad počnem sa radovima,nakon kiše(valjda bu pala)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, proljeće gnjavatorica, stalno hoće nešto novo, a ne može baš stalno. Cjeli sam dan bila u vrtu cca 100 kvadrata s motikom i radila čučnjeve, čeprkala, a u stvari nemam što za reći, osim prizivati kišu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša i ja prizivam kišu.Dozvala je samo do grada al do mog dvorišta ni kap nije stigla.I večeras se naoblačilo i to jako no nekako nas je opet prošlo.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša ti ćeš dotjerati liniju ( mada i ovako super izgledaš) sa svojim vrtom!!
A znaš nas bikice, samo nek se nešto događa...ne volim kada je mirno na forumu ali i u životu...
![]() A kišu ste dozvale vidim, kod nas je cijelu noć padalo, tako kaže moj muž, ja nisam ništa čula, ja sam spavala...
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
To za kišu, to smo mi udarali u tam-tam bubnjeve
![]() |
|
![]() |
|
Ivane, sve me boli od udaranja...
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
to smo mi iz Trnja :
![]() |
|
![]() |
|
Shasha sada sam negdje pročitala da si mi za onaj žuti puzavac napisala da cvjeta žuto, a daj mi reci kako se on zove i da li je to trajnica???
|
|
![]() |
|
Ne znam mu ime no mislim da je iz porodice seduma.Da, trajnica je i ne treba ni prihrane ni previše vode,samo,da lijepo cvate,treba sunca.
Negdje si rekla da se bojiš za lavandu preko zime.Moje su godinama vani(temperatura nije drugačija nego kod tebe) i prezime bez problema,nezaštitim ih ničim.Ne boj se,samo je posadi van
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha misli proljeće da joj ti dođeš zasaditi lavnu - bit će onda više sreće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
A ne Triša, ova je pravo krenula u odnosu na onu od prošle godine...
Ja kažem kada se pokloni sa srcem onda nema brige... i tvoje mi sve krenulo tako da nema sumnje!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |