Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 159160161162163 243>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 06:44
Ajme koji pakujac!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 08:45

Aha, sviđa vam se moj pakujac, pa i ja sam  čim sam ga spazila kod bake Bee, ostala bez teksta i morala ga imati.

Baka Bea hvaaala još jednom, uspješno je presađen i cvjeta, očeujem još cvijet i od Lorinog, iako je Lora "njurgala" da smo ga očerupali, ali morale smo imati i jednog i drugog.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 09:46
smile227koji pakujac...
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:35
znači moram baki Bei Wink
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:37
Lipa boja pakujcaThumbs%20Up
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:18
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

znači moram baki Bei [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hamara draga, mislim da bi bilo vrijeme, potajno sam se nadala da ćeš doći i ti i cijela istarska ekipa. Morat ćemo ponoviti cvjetno druženje, meni je bilo predivno, nadam se da su i moje gošće ponijele jednako lijepe emocije...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:20
Pakujac je predivan..
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:36
Draga moja, na forumu sam jako dugo i pratim sve...od samog početka...ti si stvarno uspjela napraviti mali botanički vrt od svojih praznih 60 kvadrata, s početka ove tvoje pustolovine. Još jedan dokaz da naš forum potiče kreativnost i pozitivnu konkurenciju. Naravno, svi smo mi obožavatelji cvijeća pa nam nije problem brinuti o vrtu i iz dana u dan, iz godine u godinu, uljepšavati ga i obogaćivati novim primjercima. Oduševljena sam, bravo Triša!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 15:46

Ha-ha baš sam sretna zbog tog pakujca, ma ljudi stvarno je fenomenalan, a Hamara slijedeći put nećeš izbjeći. To uostalom ne mora biti Flora, niti išta slično, jednostavno mi sjednemo u auto, a baka Bea i gospon Stano nas čekaju u polju perunika, kakav je to doživljaj bio.

Željkice, Mira, Štefi, dada, ma hvala vam,  voljela bih kad bi mogl sve to vidjeti iz bliza, bez lažne skromnosti, ali ljudi koji dolaze kćeri u ambulantu često zastaju i dive se mom dvorištu, a MPK s ponosom kaže: "To je vrt moje mame!"

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 16:38
Pa ja sama bila i planiram opet ali nije baš nešto posebnosmile39.....smile227-ili lažem 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 16:54
S pravom se kćerka mamom ponosi!! Smile 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 22:15
Hvala Anaida, a ti Niho pripremi se za okupljanje u Vrbovskom, ne zanima me kako i što ali dolazi i donesi pitu s jajimasmile156ili još bolje onu baklavu, koju si obećala.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 22:26
Danas je malo bolje vrijeme, pa sam iskoristila priliku  i malo poslikala.
Jutros je ovaj kaktus izgledao ovako

a popodne ovako

Cvijetaju amarilisi

Rascvjetao se i penstemon iz Buzeta

također i Lorin penstemon barbatus

Nove vazice dobile i novo mjesto i nove bakope u nekoj lila boji

Još cvatu maćuhice

Preslatka mi je ova Jagodina ljepotica - molim ime Jagoda ili netko.....

Opet Jagodino cvijeće - rumenke

Silvekine roza trubice, prevladavaju vrtom, ali sam ih ograničila ovdje

Neumorne anemone u raznim bojama, ova mi je posebno lijepa

Noćurak iz Buzeta ima ogroman žuti cvijet

Hortenzija će uskoro

Hoyine alstromerije, rastu u visinu, šire se ko lude na moje zadovoljstvo, a tek što nisu procvjetale

I još dvije zajedničke slikice

I za kraj još pogled izvana na kuhinjski prozor MPK

RIJEKA

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 23:17
Ova treća slika odozdo mi se posebno sviđa. Nježna, profinjena. Amarilisi su predivni, ja imam crvene, pa ako te zanima...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 23:33
A meni ova, prava mala cvjetna džungla Clap

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 04:53
Koja predivna boja anemone!
Koliko cvijeća u tvom vrtu! Baš se vidi da uživaš u njemu!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 07:59
Pakujac je za smile39, gazanije savršene, bijeli đirani tako nježni!

A ona je kažeš poludila?

da barem moja hoće poludit! Unhappy
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 09:09
Hvala cure, odoh u vikendicu do nedjelje, pa svratite drugi tjedan.
Svima milionsmile79
RIJEKA

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 09:24
Majstorice Clap! Pravo je rekla Lantana-cvjetna džungla , očito si iskoristila svaki milimetar prostora i to znalački, svaka čast, prelijepo je Big%20smile.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 09:59
Prekrasno Triša. Čega sve ovdje nema. Stalno kukaš kako je malo dvorište a uspjela si stvoriti čaroban vrt pun raznoraznog cvijeća. Pakujac je prekrasan, a kombinacija crvenih milion belsa i bidensa je tako osvježavajuća. Kutak za siestu je super. Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 159160161162163 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.