Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163164165 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 17:01
Ma Bromić moj rasadnik adenijuma moraš doblo pogledati, protrljati oči da ti se razbistri i vidjet ćeš sjemenke koje vire iz zemlje. Ali moraš sjesti da vidiš, zavrtiće ti se  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 17:32
Clapbravo Šmrčkice    till. je jako liepa i kad procvijeta bit ćeš jako zadovoljna

Agavice ćekaju..... / a to što sam zaboravila da sam ti dala, kriv je njemac/.....a onaj zeleni list čini mi se da je aurum itallicum.Toga možeš još dobiti, savršeno podnosi hladnoću, i ima ga ko korova, jako se širi

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:14
Hvala Lora, taj tvoj cvijet korov ima lijepo i dekorativno lišće, jedva čekam da procvjeta

Dogovorila sam se sa dragim da nema poklona dok ne napravimo kuću i danas mi kaže da mi je ipak nešto sam svojim rukama napravio. Najgore od svega što sam obradovala kao da je ogrlica.

On to zove busara, za otklanjanje busenja i kopanje. Poklon za valentinovo.Tongue

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:22
ma daj me nemoj zezati smrcko. Tome si se tako radovala!? To je najneženstveniji i najneelegantniji predmet koji uopće ne paše uz tvoju osobnost , tvoju krvnu grupu, tvoje mongolske crte lica, tvoje kratke noge /TI KAŽEŠ/ i tvoje nježne ručice.
Lijepi pozdrav   
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:44
Ispravak netočnog navoda, moje ruke nisu ni najmanje ženstvene. Te hormašice sam naslijedila od moga tatkaLOL

Jesam se radovala života mi i crkla od smjeha kad mi je uručio poklon.
Nisam materijalist i najveći poklon mi je svaka kocka staze koja vodi do moje kuće.

Postoji mogućnost da kupimo susjedni teren oko 340 m2, ako dogovorimo cijenu sa vlasnikom.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:52
Joooj smrcko odvalila sam kada sam pročitala o poklonu za V-day smile96 TM očito zbrojio 2 i 2 i skužio da će mu biti bolje ako ti kupi alatku za vrt.

A što se tiče ove vijesti o susjednom terenu pa to je suuuuper. Onda ćemo kod tebe kampirati kada idemo na more smile96
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:58

Šmrcko skoro sam se onesvjestila ,smile96valjam se od smijeha, a znaš da sa mojom kralježnicom ovakvom kakva je to nije poželjno, mislim nagli pokreti , trzaji...... ali da je poklon originalan, JEEE.

Navijam za ovu mogućnost koju si najavila, držim fige i na rukama i na nogama. Onaj puzavac što ste ga ti Hoya hmmm, spasile od smrzavanjaWink je zebrina pendula.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 21:01
E tek će sada biti  mjesto za kampiranje, onako sam jedva vrtnu kućicu smjestila, naravno ako uspiju pregovori.

Ali alatka nije kupljena , nego ručni rad i s ljubavlju je pravljena ( da što bolje i dublje  kopam)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 21:11
Katica ne na naglo i smijat se polako, ovako nekako i ja primjenjujem taj položaj od kako sam poklon vidjela.

Joj hvala za figu višestrukusmile78 i ja sjedim sa prekrižene sve 4 fige da dođe do pozitivnih rezultata i da nakon rezultata budem imala što jesti. Najbitnije moj cjelokupni teren bi tek tada imao neku prodajnu cijenu( za nedaj Bože, ovako ga nikad ne bi prodala po uloženom), drugo maknula bi sa liste jednog susjeda ( tad sam odmah do pruge) i imala bi povrtnjak i voćnjak uz sebe ( ne bi kupovali poljoprivredno zemljište).

Zebrina mi je krenula nizbrdo izdužila se i listovi joj se suše. Jedna grančica sa biljke je otpala. Danas sam je iznijela na sunce, ali je hladno vani. Nema druge moja bildati
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 21:16
Smrcko baš je moćna alatka, djeluje opasno i pazi kako ćeš s njom mahati LOL
Poklon je originalan Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 21:19
Ako je bila i crvena mašna onda priznam za poklon to moćno oruđe
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 23:33
ajme avatara!!!

Čuj, cijelu večer se smijem...pozdravi muža...vrlo je kreativan i pravi majstor svog zanata...moram pokazati MM, da vidi kak su drugi dobri...
samo mi još reci jeli tu alatku lijepo aranžirao?

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 23:57
Šmrcko, poklon je od srca pa makar bila alatka......za ostalo prekrižila sam šapice i Mišku, jel se to priznaje?WinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 00:48
Ja se raspisala tamo o krv. grupi pa ne vidim posjetioce.

O hvala cure na podršci za poklonsmile79, još  uvijek se smijem poklonu.
Nije bila vrpca crvena ( trebala sam je stavitiWink) , ali je cijeli tim ljudi radio da mi naprave alatku.  Ma kad se razmašem s tom spravom ima sve da blista u vrtu.

Predprošlu godinu sam jurcala sa krampom po vrtu, te od težine krampa dobila teniski lakat . Sad mi je napravio mašineriju i nema izvlačenja na lakat. Ma on vam je krv gr O , proračunat.

Je Sara, aranžirao je u vrećicu od Brodokomerca

Hvala Lorica i tebi i Miškusmilie_love_047.gif, naravno da se priznaje. Puno će stvari igrati ulogu da realiziramo cilj, sve nešto naopako ide pa neću ni da razmišljam o pozitivnom rješenju.

--

MM meni uvijek kupi poklon i to najskuplji cvijet što nađe ( prvenstveno najljepši, pa ako je i najskuplji taj je moj, srce mojeHeart), ali smo bili sa minusom na računu i ja zaplijenila kartice. Sama sam kriva, kad sam racionalna. Jedino da ukradeLOL

Zadnje dvije plaće je obje dobio umanjene svaku po 2 000 kn , tako da mi poklon nije ni na kraj pameti. On je moj poklon nek je živ i sit, nek ide na posao i nek mi ne isključi internet
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 01:37
smile160Evo me u obilasku aktivnih tema...Tvoj je vrt aktivan pa sam malo svratila...Prelistala sam najnovije postove i naišla na tvoj poklon za Valentinovo...To je stvarno poseban, originalan poklon koji je izrađen, ne kupljen, a to treba posebno cjeniti...Ta alatka će ti sigurno trebati na proljeće, iako bi bilo bolje da je koristi tm nago ti...
sutra je novi dan
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 01:42
Hvala JagodaHug

Ništa ne brini MM je rekao da će napraviti i sebi ( za rođendan, drugog poklona ni na vidiku LOLLOL) samo će biti šira da može više kopatiWink

Pa da znaš da je blagoslov imati dobar i potreban alat u vrtu, a ne onaj iz Kine gdje ti nešto otpadne u sred radaEmbarrassed

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 02:10
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Hvala JagodaHug

Ništa ne brini MM je rekao da će napraviti i sebi ( za rođendan, drugog poklona ni na vidiku LOLLOL) samo će biti šira da može više kopatiWink

Pa da znaš da je blagoslov imati dobar i potreban alat u vrtu, a ne onaj iz Kine gdje ti nešto otpadne u sred radaEmbarrassed

Neka samo napravi kad je tako vrijedan, pa ćete imati pravi alat, a pravi alat stvarno je pravi blagoslov, kako ti kažeš....smile57
sutra je novi dan
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 15:19
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

E tek će sada biti  mjesto za kampiranje, onako sam jedva vrtnu kućicu smjestila, naravno ako uspiju pregovori.

Ali alatka nije kupljena , nego ručni rad i s ljubavlju je pravljena ( da što bolje i dublje  kopam)
Smrcko moja, ja sam se samo šalila za ovo kampiranje...ne idemo na tu stranu, nisi nam usput. Ali kao već navaljuješ možemo se dogovoriti LOLLOLLOL
I ovo je naravno šala, bitno je da vi uspijete i to kupiti.
Inače kod tebe se tako opustim i nasmijem.

A šta kažeš fino je zapakirao poklon u vrećicu od Brodokomerca?smile96
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 17:03
navratih samo da vidim jel ima kakvih novih zgodnih poklona...

Kaže MM da pitaš SM, hoće li patentirati ovu spravicu. Naime , pokazala sam mu njegovo djelo, zadivljen je njegovom kreativnošću.
" još jedan kojeg mi budeš nabijala na nos"- komentirao je.

Vrećicu Brodokomerca, kažeš, ma bravo.
Bog draga moja, lijepi pozdrav
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 21:56
Proljećence ostavit ću mjesto di ćeš kampirati da te čeka, ali nemoj dolaziti u vrjeme krumpira posadit ću krumpirčiće da ne bude neiskorišteno baš cijelu godinu. Čim se cima osuši možeš razapet šatorčić.
Prvo ćemo povaditi zajedno krumpire, naložiti i ispeći krumpir pod pekom, a ja ću dok ti dođeš uloviti kojeg zeku za pekuWinkLOL

Pregovori su večeras počeli, s tim da je moj škrti muž krenuo se cjenkati i spušta cijenu za 1 000 eura. Nisam baš sretna sve će me to dovesti do totalnog bankrota, ali puno dobijamo. Povećat ćemo vrijednost parcele i umanjiti broj susjeda i dobit ću voćnjak i povrtnjak uz kuću.
Nek bude volja Božijasmile143.
Samo navrati Proljećence, drago mi je kad mi dolaze dragi ljudiHug

E Sarica baš sam pitala MM tko je i što radio. MM je dizajnirao, kovao, kalio, brusio, vario ,  farbao ovu spravicu. Samo je rezač izrezao metal.

Ma MM može kad hoće, ali inače ga treba tamburati svaki danLOL

Hvala vam na šetnji kroz moj džumbus vrtsmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163164165 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.