Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma Bromić moj rasadnik adenijuma moraš doblo pogledati, protrljati oči
da ti se razbistri i vidjet ćeš sjemenke koje vire iz zemlje. Ali moraš
sjesti da vidiš, zavrtiće ti se
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Agavice ćekaju..... / a to što sam zaboravila da sam ti dala, kriv je njemac/.....a onaj zeleni list čini mi se da je aurum itallicum.Toga možeš još dobiti, savršeno podnosi hladnoću, i ima ga ko korova, jako se širi
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Lora, taj tvoj cvijet korov ima lijepo i dekorativno lišće, jedva čekam da procvjeta
Dogovorila sam se sa dragim da nema poklona dok ne napravimo kuću i danas mi kaže da mi je ipak nešto sam svojim rukama napravio. Najgore od svega što sam obradovala kao da je ogrlica. On to zove busara, za otklanjanje busenja i kopanje. Poklon za valentinovo. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Ispravak netočnog navoda, moje ruke nisu ni najmanje ženstvene. Te hormašice sam naslijedila od moga tatka
![]() Jesam se radovala života mi i crkla od smjeha kad mi je uručio poklon. ![]() Nisam materijalist i najveći poklon mi je svaka kocka staze koja vodi do moje kuće. Postoji mogućnost da kupimo susjedni teren oko 340 m2, ako dogovorimo cijenu sa vlasnikom. ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joooj smrcko odvalila sam kada sam pročitala o poklonu za V-day
![]() A što se tiče ove vijesti o susjednom terenu pa to je suuuuper. Onda ćemo kod tebe kampirati kada idemo na more
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrcko skoro sam se onesvjestila , Navijam za ovu mogućnost koju si najavila, držim fige i na rukama i na nogama. Onaj puzavac što ste ga ti Hoya hmmm, spasile od smrzavanja
![]() |
|
![]() |
|
E tek će sada biti mjesto za kampiranje, onako sam jedva vrtnu kućicu smjestila, naravno ako uspiju pregovori.
![]() Ali alatka nije kupljena , nego ručni rad i s ljubavlju je pravljena ( da što bolje i dublje kopam) ![]() |
|
![]() |
|
Katica ne na naglo i smijat se polako, ovako nekako
![]() Joj hvala za figu višestruku ![]() Zebrina mi je krenula nizbrdo izdužila se i listovi joj se suše. Jedna grančica sa biljke je otpala. Danas sam je iznijela na sunce, ali je hladno vani. Nema druge moja bildati ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Smrcko baš je moćna alatka, djeluje opasno i pazi kako ćeš s njom mahati
![]() Poklon je originalan ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako je bila i crvena mašna onda priznam za poklon to moćno oruđe
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrcko, poklon je od srca pa makar bila alatka......za ostalo prekrižila sam šapice i Mišku, jel se to priznaje?
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Ja se raspisala tamo o krv. grupi pa ne vidim posjetioce.
O hvala cure na podršci za poklon ![]() Nije bila vrpca crvena ( trebala sam je staviti ![]() ![]() Predprošlu godinu sam jurcala sa krampom po vrtu, te od težine krampa dobila teniski lakat . Sad mi je napravio mašineriju i nema izvlačenja na lakat. Ma on vam je krv gr O , proračunat ![]() Je Sara, aranžirao je u vrećicu od Brodokomerca ![]() Hvala Lorica i tebi i Mišku ![]() -- MM meni uvijek kupi poklon i to najskuplji cvijet što nađe ( prvenstveno najljepši, pa ako je i najskuplji taj je moj, srce moje ![]() ![]() Zadnje dvije plaće je obje dobio umanjene svaku po 2 000 kn , tako da mi poklon nije ni na kraj pameti. On je moj poklon nek je živ i sit, nek ide na posao i nek mi ne isključi internet ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala Jagoda
![]() Ništa ne brini MM je rekao da će napraviti i sebi ( za rođendan, drugog poklona ni na vidiku ![]() ![]() ![]() Pa da znaš da je blagoslov imati dobar i potreban alat u vrtu, a ne onaj iz Kine gdje ti nešto otpadne u sred rada ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Neka samo napravi kad je tako vrijedan, pa ćete imati pravi alat, a pravi alat stvarno je pravi blagoslov, kako ti kažeš....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() I ovo je naravno šala, bitno je da vi uspijete i to kupiti.
Inače kod tebe se tako opustim i nasmijem.
A šta kažeš fino je zapakirao poklon u vrećicu od Brodokomerca?
![]() |
|
![]() |
|
navratih samo da vidim jel ima kakvih novih zgodnih poklona...
Kaže MM da pitaš SM, hoće li patentirati ovu spravicu. Naime , pokazala sam mu njegovo djelo, zadivljen je njegovom kreativnošću.
" još jedan kojeg mi budeš nabijala na nos"- komentirao je.
Vrećicu Brodokomerca, kažeš, ma bravo.
Bog draga moja, lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Proljećence ostavit ću mjesto di ćeš kampirati da te čeka, ali nemoj dolaziti u vrjeme krumpira posadit ću krumpirčiće da ne bude neiskorišteno baš cijelu godinu. Čim se cima osuši možeš razapet šatorčić.
Prvo ćemo povaditi zajedno krumpire, naložiti i ispeći krumpir pod pekom, a ja ću dok ti dođeš uloviti kojeg zeku za peku ![]() ![]() Pregovori su večeras počeli, s tim da je moj škrti muž krenuo se cjenkati i spušta cijenu za 1 000 eura. Nisam baš sretna sve će me to dovesti do totalnog bankrota, ali puno dobijamo. Povećat ćemo vrijednost parcele i umanjiti broj susjeda i dobit ću voćnjak i povrtnjak uz kuću. ![]() Nek bude volja Božija ![]() Samo navrati Proljećence, drago mi je kad mi dolaze dragi ljudi ![]() E Sarica baš sam pitala MM tko je i što radio. MM je dizajnirao, kovao, kalio, brusio, vario , farbao ovu spravicu. Samo je rezač izrezao metal. Ma MM može kad hoće, ali inače ga treba tamburati svaki dan ![]() Hvala vam na šetnji kroz moj džumbus vrt ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |