OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 374> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma daaaaaa, praviš se važna sa tilandsiom
![]() ![]() Je li se šta mrdnula od lani ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U gornjem dvorištu - nema čega nema, bez problema može rasprodaja cvjećki
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivno je sve svaka čast...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i nastavka iz gornjeg dvorišta
![]() ![]() ![]() ![]() Ove sam duple gazanije dobila lani od Flavije, prezimile kod mene i procvale prije onih drugih. I ove su otvorene i kad nema sunca.l ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gornji, donji.... nema razlike u ljepoti. Tako si sve lijepo poslagala, onako malo ovog, malo onog... prekrasno i cvijeće i zelenilo i sukulentići!
![]() ![]() ![]() I gazanije ti se već rascvjetale punim sjajem!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Duple gazanije su baš lijepe, i još rascvjetane i kad nema sunca.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajme, gornji, donji, tvoj, mamin vrt, asterix, obelix ma divno je sve...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas su moje kućne biljke dobile izgon iz kuće u hladovinu stepenica
![]() Ciklame koje su vani preživjele zimu sada izgledaju ovako ![]() Njih sam smjestila u hladovinu hortenzija i paulovnie (donji desni kut) ![]() Ove kalandive koje sam dobila u 11. mjesecu nisu do danas prestale cvjetati ![]() Bile su na klupici na sunčanom mjestu cijele zime vani. Sada su skupa s klupicom premještene u polusjenu ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Rado bi ti bila susjed sa bilo koje strane dvorišta i virila bi ti u dvorište
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nema mi druge, selim se ja kod tebe! Kako ti je lijepo cvijeće! Već sam zaboravila, dugo me nije bilo (zima i tako to). Krasno, baš sam uživala!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova nekoliko sati duga šetnja po tvom vrtu višestruko mi se isplatila! Prvo, nagledala sam se toliko ljepote! Drugo otkrila sam u tebi istinskog kreativca, a kreativnost je ono što najviše cijenim! Treće, otkrila sam i neke nove biljke, prelijepe i prvi put viđene, jedna od njih je ona s bijelim cvjetovima na 142 strani, savršena je! I četvrto, ne manje važno, sad mogu pratiti samo novitadi u tvom vrtu, a vjeruj mi, ima se što i pratiti. Prelijep, skladno složen s toliko kreativnosti, pravi raj imaš Otok!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jel ti to stanuješ tamo gdje ima toliko plodne zemlje (vidjela sam da ima u Artatoru) ispod borova,ili si to sve nanijela u svoj cvjetnjak! pa niti se ne vide kamenčići
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kad dođem k tebi u vrt svejedno je jel gornji ili donji, sve ti izgleda predivno, cijela okučnica je krasno uređena..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve je tako bujno i lipo,ma predivno
![]() |
|
![]() |
|
Mari nisam na Artatore, pa tamo su sami borovi, a znaš da ispod njih malo što raste.
Smrčko, rado bi te imala za susjedu. Misty, nadam se da se nisi umorila i da ćeš doći opet. Ono bijelo na str. 142 su krokusi i meni su bili prekrasni. Dada, samo ti doseli, ionako trebam pomoćnika. Drage moje, hvala vam svima što ste redovni posjetioci mojeg najvećeg veselja. Pusa Toniju. |
|
![]() |
|
Evo moje gredice koja je uglavnom zelena, a u proljeće i ljeto volim je zašareniti
![]() ![]() ![]() Ne znam koliko se vidi na slikama, ali donijela sam mahovine iz šume i poslagala sam je oko ovih zelenih grmića. Doznala sam od Rain način na koji bi se mogla održati, pokušat ću sa slijedećom turom tako i napraviti, položiti je i čvrsto pritisnuti na blatnu podlogu. Uz rub te gredice malo šarenila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeee divota! Otok što je ono s crvenim cvijetićima, vidi se na drugoj i trećoj slici još bolje iza conice ? Čini mi se da je u tegli.
|
|
![]() |
|
Ivna, misliš na phlox?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |