OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 374> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ide li taj dio s felicijom, ili trajekti ne voze, jer je jugo
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
koliko stvari propustim preko vikenda pfff
i onda naletim na onaj dio sa echeveriama...bogek dragi kolike su ![]() a tek onaj zeleno-žućkasti sukulent ![]() ![]() Otok sve pohvale ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Jako zanimljive sukulente,a naročito mi se sviđa ona na zadnjoj slici
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Evo slike iz časopisa! Naslov Otočki vrt, podnaslov sukulenti
![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Hvala, hvala.
I meni su krasni, a nema oko njih puno posla, rastu, cvatu, tu i tamo zalijem i to je to. |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Prvi cvijet klematisa Rouge Cardinal
sa kapljicama kiše ![]() i bez njih ![]() ![]() Flaviaaaa ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ide Triša, ide ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() Treba i to znati!
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
tko zna-zna
![]() |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Sukulenti mi odmah privuku pažnju - ja mislim zasluženo. Zanimljiv je onaj na prethodnoj stranici, četvrta slika. Kako se zove?
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
prekrasno otok, Flavia me zarazila klematisima a ti sa sukulentima.....vidim ja da meni nema pomoći
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Anaida je u časopisu našla sliku, a par stranica dalje - vidi još jedna:
![]() Znaš, ti i Triša ste me zarazile sa sukulentima, al ću na zimu plakati.
Zato ću ti pred hladnoće postavljati stotine pitanja: Koji mogu - koji ne mogu ostati vani!
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Klematis je
![]() |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
očarala si me sa ovim svojim felicijom - jel imaš koji i za kontinent ?
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
|
Lucy, taj sivi sukulent sa listovima u obliku koplja zove se senecio cuneatus.
Hoya, ti znaš da kod mene sve ostaje vani, samo sam ih sklanjala pod balkon, barem po jedan primjerak od svakog. Sad kad sam ih strpala u te velike lonce i ovako posložila i ja razmišljam što ću u zimi. Morat ću smisliti nešto da ih pokrijem ako bude jako hladno i previše kiše. Nato, sada sam zaista sve felicije podijelila, vidim da opet moram pozabadati grančice ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Otok, počela sam zagledavati u dvorišta obrtnika koji rade plastičnu stolariju. I tamo vidim izbor uokvirenih stakala. Oni ne znaju kamo s tim, a meni će dobro doći za zimu i prekrivanje - barem privremeno!
|
||
![]() |
||
|
bergenija
![]() heuchera s bijelim cvijetom ![]() heuchera s crvenim cvijetom ![]() trave ![]() vodenice ![]() maćuhice i đurđice ![]() hortenzije ![]() vaigela ![]() |
||
![]() |
||
|
Eto, to su neki od stanovnika ove moje rascvjetane gredice
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Predivno , prekrasno, rajski. Pa još i flurescentna čuvarkuća
![]() Po uzoru na tvoje vince od prošle godine sam si kupila 3 ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() ![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |