Gazanija - Gazania splendens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mojih gazanija, ove godine obradovale su me raznim bojama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne su Mimar,ja sam ove godine uzela zute,tamnije is vijetlije nijanse.Tražila sam onu sa ljubičasto-bijelim laticama,ali je nisam našla.Sjeme podjelila.Nema veze i ove što imam svidaju mi se..A ove tvoje su prekrasne..
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
a sta kazes na ove
![]() vatromet boja ![]() ![]() i nesto smirenije varijante ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Mimar ove crvene me bacaju u trans
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...a meni gazanije nikako da uspiju :(.... ne znam sta i kako , ali prosle godine mi nisu ni nikle ....opet sam sjeme posadila neki dan pa cemo vidjeti ....a predivne su , Mimar svak cast!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....volim puno vrsta biljaka, ali me gazanija odusevila zbog jednostavnosti i dekorativnosti.....lanjske od prijateljice nisu prezivjele jer su imale previse vlage u pitaru.....znaci ne pretjerano zalijevati.....
.....sad sam kupila 3 i stavila ih na otok u travu na suncu cjelodnevnom.....izgledaju zadovoljno.....lantana , prvo sam provjerila imas li ih ti.....onda znam da mogu i ja na otok stavit ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
slike su premještene u temu za to, u podforumu cvijeće foto - gazanije
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ovo je super..Amarilisi,gazanije i sve ostalo je baš sa stilom posadjeno..Bravo!
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
gazanije super ali za oko su mi zapeli amarillisi
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
polygala, predivne su ti gazanije kao i ostalo cvijeće u ovim gredicama..
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
polygala ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Još gazanije
![]() |
|
![]() |
|
polygala ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Ovo je jedan dio gazanija iz mog vrta. Sada su najljepše.
![]() |
|
![]() |
|
brankica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
ja sam kupila gazaniju u prije 3 dana sasvim slučajno, jer su mi se svidjeli njeni žuto-narančasti cvjetovi. mislim da će biti zadovoljna na južnom balkonu, a već sad uživam u njenim prekrasnim bojama jer je izbacila za ovo malo vremena već 5 cvjetića!!! ako uspijem, postavit ću slikice
![]() |
|
![]() |
|
Da potpuno različite biljke.Evo moja gazanija od ljetos
![]() ![]() i ove godine planiram da kupi presad gazanije....Gerbere nemam,ali oni imaju veci i krupniji cvijet. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ok hvala ti!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
One sa sivim listovima idu u širinu. puzaju, a sa zelenim listovima rade male grmiće. Možeš staviti po dvije u jedan srednji pitar.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Imam pitanje...čini mi se da one idu jaaako puno u širinu?
Ja sam ih posadila u vrt, ali bih htjela i u teglu za terasu, pa me interesira da li bi to trebala biti ona široka tegla???
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sa gazanijama nisam imala nikakvih briga cijelo ljeto...niti posebno zalijevaje..jedino u početku dok se nije sve primilo..kasnije su se same sijale,ali na žalost iako sam ih pospremila u posudu,kasnije sam ih izbacila zbog ostića,ali skupila sam sjemena
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pa ako se previše rašir ons ih porežem više sa strane, a nekad ako je neuredan grmić porežem cijelu i ona ponovno nikne.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Stvarno su ti krasne.Kako to mosliš malo ih porežeš,šta sada da ih recnem?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |