Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 34>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:42
Miškopiško, onaj prvi tanjur (zeleni), samo si nanijela zelenu boju, nalijepila salvetu i na kraju posprejala, ili ????

Usput, tanjur je prelijep!!!! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:45
prvo sam na salveti iscrtala konture "a la hippy"LOL, onda sam nalijepila salvetu, zatim sam na dijelove bez salvete nanijela crackle lak, po cijelome tanjuru sam nanijela boju koja je mix zelene, žute i bijele, pa kad se sve to posušilo, posprejala sam srebrnim lakom.
sve s naopake strane, of courseWink
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:50
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Evo kak izgledaju na gipsanim odljevcima ( magneti ):

Npr. ova zelena Vaga je rađena sa twin bojom... zelena je osnova a zlatna je ona druga s kojom se preljeva i daje odsjaj:

Ja tebe vise i ne hvalimLOLLOLLOLTongueTongueTongue ti si  pak svestranaClapClapClap

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:53
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

prvo sam na salveti iscrtala konture "a la hippy"LOL
sve s naopake strane, of courseWink

Draga moja, mislim da si jako brzo usvojila gradivo

Svaka čast
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:55
smile58
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 16:00

Draga moja Leonarada.....pretjeruješ ...

...ali hvala ti na komplimentu   
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:26
evo i moje sinoćnje inspiracije...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:27
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:29

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:30
A ovo mi se posebno svidjelo!!!
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:56

evo vam još neki od mojih radova. .

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:59

ja to ono usput kako napravim pa poslikam odmah mobom, tako da nisu baš nešto slike, ali uglavnom možete nešto vidjet. nadam se da vam se  sviđaju. .Wink

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:51
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sad ću ja tebe pitati ono kaj je mene nekidan Leonarda pitala: Pa jel ti išta drugo radiš osim decoupaga
Ma super .... i meni su favorit ovi prozori
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 11:04
Kak to misliš, ne kužim???

Misliš radi vremena???

Ah, jučer mi ja čak i prijateljica bila na kavi do 9!!!
Onda ih je moj sinek rastjerao jer on mora ići spavati...
Ako preskočim detalje sa kupanjem i ostalim pripremama za krevet, onda je ovako bilo moj sin je bio u carstvu Fifi, a ja u svom carstve....

Ali one tegle mi nisu dobro ispale, ali sve je to OK, pa ne mogu odmah biti savršena, na greškama se uči....

A vidjela si  da sam napisala da me JAKO pukla inspiracija....
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 16:04
smile43smile142 ja se uvijek rastuzim kolika sam ljencina.....a vi ste moje cure prevrijednesmile93 sve je tako lijepo.......predivno svaka cast svima.............smile79
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 22:16
Tečaj bio fantastičan, MIŠKOPIŠKO  i NINOČKA krasno društvo (nemojte nikome reči ali Ninočka je ponavljala razred, ne znam utvrđuje li gradivo ili je željela vidjeti mene smile96, baš joj ide dobro, sve sam zavidna). Ovu nedjelju sam  bila jako mudra i njezino visočanstov MKM poslala k sestri na ručak i ja se lijepo igrala. Imala sam krasan dan, jasno da bi radovi mogli biti i bolji ali meni su dragi, sama doma, uočavam svoje greške i jedva čekam neki slobodni trenutak da opet nešto počnem keljiti...
Vjerujem da ne sumnjate kako sam počela sa suncokretima (malo sam se zeznula jer mi nije baš bilo jasno zrcaljenje i postava motiva na suprotnu stranu, no da slučajno netko ne pomisli kako će završiti u smeću, neće neće, to je moj najdraži prvi mačić)
Doma se trebalo prisjetiti kojim redom i kako, jasno da sam odmah navalila na tanjur za nećakinju...
moram priznati da sam bila jako razočarana, baš mi nije išlo. No, u svakom slučaju sam skužila gdje griješim i sad ću lijepo ponavljati dok ne budem zadovoljna. Ninočka mi je donesla dovoljno salvetica a imam još i dva tanjura...
Žabice moraju dobiti zeleniju podlogu da se bolje vide, znači treba ići kupiti još materijala, baš sam nesretna...
Treba mi jedna kutijia za nakit (u Lidlu imaju krasne metalne kutijice sa bombonima), no fulala sam u izradi podloge, pa ova ide na popravak no sviđa mi se ideja sa kineskim znakovima.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 08:34
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sad ću ja tebe pitati ono kaj je mene nekidan Leonarda pitala: Pa jel ti išta drugo radiš osim decoupaga
Ma super .... i meni su favorit ovi prozori

i meni je ovaj favorit...Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 09:18

Imam ja i novih koje sam radila preko vikenda...

od svih posudica koje sam kupila ostala mi je samo još jedna!!!

Prve dvije koje sam napravila odmah su dobile vlasnika, ne što sam htjela nego me je moja draga kuma zamolila da joj ih poklonim, bila sam tako iznenađena da ih nisam uspjela ni poslikati (osim mobitelom), pa slike budu kada odem do nje...

Ostala dva uratka sam napravila jučer i moram priznati da sam zadovoljna (budući da sam početnik).....

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:02

ja sam cijeli vikend radila tanjureTongue danas moram ići vidjeti jesu li dobili novu pošiljku...evo šta sam završila...naravno, ja ko ja...svakom imam mali prigovorWink zadnji je sa tečaja....

View Raw Image' jQuery1222069509739="16">
View Raw Image' jQuery1222069689018="16">
View Raw Image' jQuery1222069769502="16">
View Raw Image' jQuery1222069847786="16">
View Raw Image' jQuery1222069985978="16"> 
View Raw Image' jQuery1222070068260="16">
View Raw Image' jQuery1222070189196="16">
View Raw Image' jQuery1222070343616="16">
View Raw Image' jQuery1222070452472="16">
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:10
Miškopiško,

zaista si bila vrijedna. Tanjuri su ti prekrasni

Svaki je lijep na svoj način   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.