Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 34> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Miškopiško, onaj prvi tanjur (zeleni), samo si nanijela zelenu boju, nalijepila salvetu i na kraju posprejala, ili ????
Usput, tanjur je prelijep!!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
prvo sam na salveti iscrtala konture "a la hippy"
![]() sve s naopake strane, of course
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga moja, mislim da si jako brzo usvojila gradivo ![]() Svaka čast ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga moja Leonarada.....pretjeruješ ... ![]() ...ali hvala ti na komplimentu ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
ja to ono usput kako napravim pa poslikam odmah mobom, tako da nisu baš nešto slike, ali uglavnom možete nešto vidjet. nadam se da vam se sviđaju. . |
||
![]() |
||
|
Sad ću ja tebe pitati ono kaj je mene nekidan Leonarda pitala: Pa jel ti išta drugo radiš osim decoupaga ![]() ![]() Ma super .... i meni su favorit ovi prozori ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kak to misliš, ne kužim???
Misliš radi vremena???
Ah, jučer mi ja čak i prijateljica bila na kavi do 9!!!
Onda ih je moj sinek rastjerao jer on mora ići spavati...
Ako preskočim detalje sa kupanjem i ostalim pripremama za krevet, onda je ovako bilo moj sin je bio u carstvu Fifi, a ja u svom carstve....
Ali one tegle mi nisu dobro ispale, ali sve je to OK, pa ne mogu odmah biti savršena, na greškama se uči....
A vidjela si da sam napisala da me JAKO pukla inspiracija....
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Tečaj bio fantastičan, MIŠKOPIŠKO i NINOČKA krasno društvo (nemojte nikome reči ali Ninočka je ponavljala razred, ne znam utvrđuje li gradivo ili je željela vidjeti mene
![]() Vjerujem da ne sumnjate kako sam počela sa suncokretima (malo sam se zeznula jer mi nije baš bilo jasno zrcaljenje i postava motiva na suprotnu stranu, no da slučajno netko ne pomisli kako će završiti u smeću, neće neće, to je moj najdraži prvi mačić)
![]() Doma se trebalo prisjetiti kojim redom i kako, jasno da sam odmah navalila na tanjur za nećakinju...
![]() moram priznati da sam bila jako razočarana, baš mi nije išlo. No, u svakom slučaju sam skužila gdje griješim i sad ću lijepo ponavljati dok ne budem zadovoljna. Ninočka mi je donesla dovoljno salvetica a imam još i dva tanjura...
![]() Žabice moraju dobiti zeleniju podlogu da se bolje vide, znači treba ići kupiti još materijala, baš sam nesretna...
![]() Treba mi jedna kutijia za nakit (u Lidlu imaju krasne metalne kutijice sa bombonima), no fulala sam u izradi podloge, pa ova ide na popravak no sviđa mi se ideja sa kineskim znakovima.
|
||
![]() |
||
|
i meni je ovaj favorit...
![]() |
||
![]() |
||
|
Imam ja i novih koje sam radila preko vikenda... od svih posudica koje sam kupila ostala mi je samo još jedna!!! Prve dvije koje sam napravila odmah su dobile vlasnika, ne što sam htjela nego me je moja draga kuma zamolila da joj ih poklonim, bila sam tako iznenađena da ih nisam uspjela ni poslikati (osim mobitelom), pa slike budu kada odem do nje... Ostala dva uratka sam napravila jučer i moram priznati da sam zadovoljna (budući da sam početnik)..... |
||
![]() |
||
|
ja sam cijeli vikend radila tanjure View Raw Image' jQuery1222069985978="16">
|
||
![]() |
||
|
Miškopiško,
zaista si bila vrijedna. Tanjuri su ti prekrasni ![]() Svaki je lijep na svoj način ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |