Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lilian
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lilian

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
Korisnik
Poruka
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:55
Rose, hvala!
Primavera, ovo mi je od tebe zaista velik kompliment iako ti moram reci da sam ogorchena svojim zadnjim radom... Vrlo verovatno ce da zavrshi na shmirgli i novim bojama... No kutijica je toliko mala, ja sam u glavi imala toliko malo prostora da je jednostavno ispalo shto je ispalo.. i mislim da se skoro necu hvatati necheg again..

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:58
ma šta pričaš? šta fali ovoj zadnjoj kutijici? meni je baš dobra!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:44
lilian,ja isto mislim da je kutijica super,baš je shabby,na svoj je način ,pa ne mora sve biti istom tehnikom rađeno.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:57
Kaj ti je došlo?Kutijica je baš lijepa,kak veli Maslina,pa ne trebaju sve biti rađene istom tehnikom i izgledati isto.Tvoja je original i samo si ti napravila takvu
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:51
Meni je lijepa ova zadnja kutija...baš smo lude što smo toliko samokritične...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:40
Vama hvala na komentarima i pohvalama... Meni nije legla kako god da okrenem...
Bice bolje u sledecoj seriji :)
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:51
Zna se to dogoditi s nekim radovima, ali obično takvo ružno pače, postane omiljeni labud svom stvaratelju
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 08:27
lili draga, pa kutijica ti je baš zanimljiva. .a uostalom ja znam po svojim radovima, uvijek kad mi se nešto ne sviđa baš to je nekome drugome jako lijepo. .pa zato naći će se netko kome će bit lijepa kad tebi nije. .
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 08:30
ajde lilian ne budi mrgud Tongue kutijica je dobra
a ni najveći umjetnici ne stvaraju svaki dan remek djela
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 09:29
drago mi je da si se vratila među nas...a kako je iris rekla, ne mrgudaj...kutijica uopće nije loša kako ti to misliš... izvuci iz toga dobru stranu... sada barem znaš što je bilokrivo i što ti s ene sviđa da to drugi puta izbjegneš...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 13:45
Jako dobro!
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:17
Ne razumijem šta nedostaje ovoj sjajnoj kutiji?!?! Mene se baš dojmila kombinacija zelenog shabbyja koji je baš onako starinski izgleda i bome odvažno! Meni super... smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 15:13
lilian divna ti je kutijica,mozda pinku vise shabbya nego sto je po mom ukusu,no ipak prekrasna,i boje i motiv sve 5smile141
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:39

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:40
lilian kutijica je savrsena!
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:41

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:42
jako je lijepa....super su motivi a i 2k Clap
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:50
smile227Odlična je!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 13:06
Hvala cure smile79
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 13:52
Ajme prekrasna je,nadam se da se i tebi ova sviđa i da si zadovoljna jer izrada je perfektna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.