Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 27> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lucy, dovoljno je samo da navratiš, i hvala ti na tome!
![]() Zlatnadolina, dobro mi došla, i hvala ti na tako lijepim riječima! ![]() Misty draga, mene pak strašno rastužuju te moje mini ruže, jer kao što sam već bila rekla, strašno podliježu bolestima, ove velike još nekako idu, ali ove mini... ne znam šta da radim s njima. Čak razmišljam da ih se riješim a to mi je pak užasno žao. Nisam pametna. ![]() Otok, hvala!!!!! ![]() Mira021, puno, puno hvala na tako lijepim riječima, daješ mi puno poticaja...! ![]() Triša - e kad Triša kaže "raskoš" onda se to posebno cijeni! ![]() Gioiaa, i ja sam jako zadovoljna sa tim cvjetekom, pošto mi je prvi put da ga imam i sigurna sam da neće bit i zadnji! Hvala!!! ![]() Mali kaktus, a riječ "hvala" također ne pokriva osjećaj dovoljno! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cuphea je bas divan cvjetak,svidja mi se...u cjelosti tvoj vrt je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš divne slikice za dobro jutro i dobar dan. Najljepše su mi one izdaleka, s bijelim cvjetićima i podnožju, prava raskoš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A kad netko kaže da voli cviće,a nema vremena za njega,ma vidi tebe,sve ti blista od lipote i toliko vrsta imaš,a toliko obaveza,ma bravo mala za sve,sve...tvoj mi je vrt jedan od lipših i ja ti se stvarno divim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovdje se svašta izdogađalo, ispiti, rođendani, a koliko je samo cvijeća procvalo.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Gledam taj cvijetak na tom sukulentu (naravno da mu ni ja neznam ime
![]() A prelijepa bijela ruža koju si ostavila za "laku noć" meni je "dobro jutro" jer je uvijek dobro započeti dan s nečim lijepim u oku i u srcu ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
zlatnadolina ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Springy, sve je tako divno vrt, cvijeće boje u svim nijansama jednostavno te ostavlja bez daha. Tako mlada a puna ljubavi prema cvijeću što se jako dobro vidi iz priloženog.Moje čestitke.
|
|
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponekad, kad poželiš reći nešto posebno kao ja sada o tvom vrtu, onda ponestaju riječi. Ostaje samo zadivljen pogled.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Lantana
![]() |
|
![]() |
|
Ljudi moji , jako mi je napeto ovih dana zbog faksa, ne stižem toliko biti ovdje ni u vrtu pretjerano, jedva čekam da prođu ti ispiti da se mogu opustiti. Do tad ću po malo, koliko stignem svraćat ovdje. Evo uspjela sam ulovit nešto slika jučer i danas pa da osvježim malo da ne zaboravite skroz na mene
![]() Cuphea mi se razmahala... ![]() ![]() ![]() Graničice su krenule... ![]() ![]() Penstemon je počeo cvjetati... ![]() ![]() Ovo sitno bijelo, inače je skroz nisko, ne znam kako se zove, sada je u vrhuncu cvatnje, posvuda ga imam uz rubnjak, ako ga tko želi neka se javi na pp, jako se brzo širi i ne zahtijeva nikakvu brigu, moram ga stalno vadit jer namam mjesta za baš toliko... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna penjačica, cvjeta po malo ali lijepo... ![]() Dipladenija mi se lijepo razvija... ![]() ![]() Karanfil... ![]() ![]() Plumbago mi je počeo cvjetat... ![]() Procvjetao mi je jedan cvjetić na sukulentu kojem ne znam ime, ali mi je jedan od dražih, ima stvarno poseban cvijet, nadam se da će ih biti još... ![]() ![]() ![]() I jedana bijela ruža za kraj i za laku noć... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prava uživancija je pogledati tvoj vrt, toliko lijepog cvijeća, a fotografije super, kao u časopisu
![]() Ova mi je posebna ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mali kaktus - hvala!!!!!
![]() Rain hvala, i na čestitki i na imenu biljke! Meni je trgovac rekao da je to diascija, oblik cvjetića je sličan ali bilo mi je to sumljivo. Hvala! ![]() Gioiaa, hvala i od mene i od dragog - imali smo nas dva feštu za dvoje, drugi dan je bilo društvo ali nama je bilo najljepše taj dan samima! ![]() Lucy, hvala ti što dolaziš, ugodno društvo uvijek je dobrodošlo! ![]() Misty-da, ma neka bude bravo za dragog koji ga je odabrao...A što se tiče terase, čim se sakupi nešto novaca radit ćemo ogradu jer možda lopov ne bi skakao da ne ošteti ljepotu, ali mačke ti to baš i ne doživljavaju, ni puževi isto tako ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nisam više sigurna trebam li reći bravo za čupić ili bravo za dragoga koji ga je izabrao! Za balkon ti zbilja ne treba ogradica, čak ni lopov se ne bi usudio preskakati da ne ošteti takvu ljepotu!!!
Sve ti je baš buknulo, a pelargonije su mrak! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo me opet! Morala sam pažljivije pogledati onaj ćupić s plavim ljepotanom.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Prvo cestitke na polozenim ispitima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
ČESTITKE!!!
Ono malo žuto kaj ne znaš kaj je,je Nemesia. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Lucy, samo ti meni dođi, uvijek si dobrodošla!
Hana, ma kakav karakter, ja sam od toga odustala, jer zadovoljstvo pokazanim karakterom traje puuuuno kraće od nezadovoljstva zbog žali za biljkom koju nemam a mogla sam imati. Tako da- ako imam para kod sebe, kupim i gotovo! Mali kaktus - Hvaaaaala, ma ja sam sretna uvijek sa svojim biljčicama, samo da su žive i zdrave! ![]() ![]() ![]() E da - ljuuudi, prošla sam oba ispita!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeee... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pelargonije su stvarno nešto posebno,a kaktus ti ima svamo 2 cveteka
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |