Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 76> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova sadarka je baš zgodna, dosad nisam vidjela takvu,čuvarkuće sve više volim prije nisam obraćala pažnju na njih, svaka kuća je imala po jedan grmić na krovu i to je bilo sve, a ljubimci su ti medeni
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lovro ono nije rozni rožac, već puzava sadarka (gipsofila)!
Draga moja Gute tako mi je drago vidjeti te u mom vrtu!! Sretna sam šrto si nam se vratila!!! Draga Slavuj lijepo je čuti pohvale od jednog takvog znalca kao što si ti! Ja sam još daleko od vrta kakvog bih htjela imati , a to je vrt sličan tvome! |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Osice imala sam priliku u par navrata posjetiti Slavoniju, da nije lijepa, lijepa je, ali moja Hercegovina.......
Antonija ja ću ti zažiliti njevicu! Betty, Sarajka, Aralija, Mari hvala drage moje, dođite mi oprt!! |
|
![]() |
|
Draga moja Free kad ti dođeš sjat če ono najljepše hercegovačko sunce!!
Sunceee, Anđelka fvala na posjeti, svratite opet kad se vrt zašareni! Radoja pa gdje bi bilo kamena ako ne u Hercegovini! Hvala na komplimentima i dođi mi opet!! |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
tikvić pozdravljam te u tvom lijepom vrtu.
ne volim zimu ali slike tvog vrta u zimu su me oduševile. izborom svojih biljaka si pružila priliku prirodi da pokaže da je najveći umjetnik među slikarima. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Tikvic , eto me nakon duzeg izbivanja natrag . Uzela sam si vremena i dosla ti u posjetu ! Sve je lijepo , prelijepo ali najdraze od svega su mi tvoje dvije "stetocine" !
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
i još da te pitam...jel ovo roza rožac?
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Tikvić, jedna dobronamjerna: ČUVAJ KAMENJE!
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Mala ptica ševa veselo nam pjeva:
firuli, firulu, proljeće je tu ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
ne samo da sam oduševljena fotka snijega i cvijeće pod njim već ovo moram ponoviti, psića nemam ali maca ista moj BELA kao da su sestre ili sestra i brat, predivna ljubav
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o draga tek sam vidjela ovaj snijeg,ma užas,no nadam se da se brzo otopio i da kod tebe ima cvjetića u izobilju,a čuvarkuće u kamenju su
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ostavljam tople pozdrave i košaru ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelep ti je vrt u snegu,al' ipak mi je cvet grčkog oleandera draži
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
neznam kako su mi promakle ove sniježne slike! lijep ti je vrt pod snijegom!
sad kad sam vidila tvoju njevicu od lantane, sjetih se i ja moje. dala je i meni, primila mi se ali sad mi je nema. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Tikvić,krasno je ovo s kamenjem,posebno meni iz ovog podneblja gdje nema ni k od kamenja
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Tikvić, pa ni kamenje ti nije svakodnevno. Predivno je,gdje si ga nabrala, samo da mi je znati. Samo posebna osoba,mogla je napraviti ovako poseban vrt. Bravo Hercegovko. |
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Tikvić, baš mi prijala ova šetnja kod tebe. Ja sam planinka,rođena u snijegu i obožavam ga.Samo me nemojte ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A tek kad jednom konačno dođe proliće ...kakav će to biti raskoš cvitića!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A joj, kod tebe su već počele proljetnice a kod mene je sve još bijelo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zavirila sam ti malo u vrtek, misleći da kod tebe nema ovog bijelog....ne spominjalo mu se ime !! Kad ono, svašta, ima ga i kod tebe !! Samo se nadam da se neće dugo zadržati, pa neću valjda šetati i razgledavati tvoj vrt u ![]() ![]() nisam navikla na tvoj vrtić takav !! ![]() ![]() Mnogo mi se više sviđa....ovo !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |