Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure. I vlasnici se kaciga jako svidjela kad sam joj jučer predala.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
svaka čast.....kaciga je mrak
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kaciga mi je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem... ![]() motivi na kacigi su salveta ili print? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Termometar mi je super,a nabori na narukvici?Jadnom sam u sličnoj situaciji brusila nabore,čak ih i rezala skalpelom i opet obojala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Meni se narukvica baš jako sviđa, jesi li to radila dekupage na tamnoj podlozi ili je to boja salvete? Narukvice radim uvijek sa sitnim motivima upravo da izbjegnem nabore. Ali stvarno ni nabori nisu uvijek smetnja - tako smo baš htjeli da ispadne!
![]() Mislim da struktur pasta u lila boji nije loša ideja i nebi bilo kičasto.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kaciga mi se jako,jako svidja,em dobra ideja em motivi bas za cure,savrseno uradjeno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
ako imaš antiq-pastu "bijelo zlato" ,uzmi na spužvu i samo ovlaš dotiči narukvicu.Ako ne ispadne kako triba,preuzimam krivnju!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure na komentarima.
Kerber, ne znam, meni nikad nije požutilo na 100, žutilo je na 120. Možda je tvoja pećnica jako jaka. I ja bih pekla točno pola sata. Probaj još jednom na 100 ali pola sata ako i onda požuti, smanji temperaturu. I da pečem bez ventilatora.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Potpisujem sve što su cure napisale, a na Klarino se više stvarno nema što dodati...osim
![]() Imam pitanje u vezi pečenja, ja sam stavila na 100 i sve jedno su mi tanjuri promjenili boju, dobro mislim da sam držala u pećnici dulje od pola sata...bi to bio problem!?
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() draga moja, preostaje mi samo potpisati sve što su ti cure prije mene napisale... svaka čast na ideji, trudu, stpljenju, farbanju, izvedbi... ![]() ![]() ![]() ![]() majstorski odrađeno... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasni motivi, prekrasno urađeno. Bit će pravi dragulj u sobi! |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sjenilo je prekrasno.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |