Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hammamelis je krasan, ljubičice su se dobro raširile divan prizor, sve je lijepo kod tebe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
tako je prekrasno kod tebe... čak se i do mene spustio miris tvojih ljubičica
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lantana, grmić je Skimmia Japonica Rubella. Cijelu je zimu ovakav, čak i pod snijegom. Ove godine ga je skroz prekrio snijeg, jedno vrijeme ga se uopće nije moglo vidjeti.
Lorica, možda ti i mirišu, nisi baš tak daleko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kad vidim kak je kod tebe već sve mirisno i obojano, nekak dobijem želju skočiti k tebi!!! Ak bolje promislim ipak ću čekat ljeto, ljeto v Zagorju, treba i to probati, prve trešnjice, mljac!!! Ili, hladno pivo u hladu trešnje ?? Ma nije bitan povod, već zadovoljiti želju!! Prošetati tvojim bregom!! Onog ljepotana i ljepotice danas namjerno neću spominjati, ionak mi ih je oko već snimilo!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zagorsko protuletje se otpira, moje srce nema mira..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
obožavam ga
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ovo je odlično ![]() A ljubičice i narcisi ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno je vidjeti ovako lijepo proljetno cvijeće
|
|
![]() |
|
Cure hvala što ste navratile, dođite mi opet. Mari, sad ćeš moći uživati i u vlastitom plučnjaku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro anabistrica, upravo šetam tvojim vtom u cik zore, i baš mi je pravi onaj prirodni vrt s dušom.. krasan je , podsjeća me na bivši vt moje najdraže bake, tamo je isto bilo svega za nas gradsku djecu dok smo odrastali.
jedva čekam vidjeti nove slikice cvijeća u cvatu i košarice pune pravog mirisnog povrća i voća. A jagode ( moje naj draže voće ), ma sline mi pocurile. Ja se baš pripremam ove godine u jednom čošku vrta napraviti barem mali jagodičnjak. već ih dugo imam u teglici pa je to živi smijeh kad ih ponosno beremo i svaku dijelimo na 4 dijela ( muž i klinci), te su nam najslađe. Začinski vrt ce sigurno biti lijep i mirisan, vratiti cu se da ga vidim kako napreduje. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mmmm,mogu zamisliti kako mirisu ljubicice
![]() |
|
![]() |
|
Sjetim se onih nekadašnjih jeftinih parfema
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
oduševila me fotke s poljem ljubičica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
imas zaista prekrasan vrt ,moram priznati da si me dobila odmah na prvu fotku
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ponovo sam bila i šetala od početka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Curke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrt ti je pravi proljetni,a meni je je najljepša grana likovca.Gdje si ga našla,ja ga već dugo tražim.
|
|
![]() |
|
Rastao je u šumi uz put po kojem voze traktori koji su ga nagazili i oštetili. Da ga spasim, ja sam ga preselila k meni u vrt gdje ga nitko ne gazi nego raste i cvate u miru. Inače je rijedak i u šumama pa mislim da je i zaštićen.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |