Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 282> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek rado svratim do tebe, uživam i nešto naučim
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...jedno je od najljepših užitaka svaki dan po nekoliko puta prošetati ranoproljetnim vrtom...promjene se pokazuju velikom brzinom, listanje, pupanje...za sada u tvojem lijepom vrtu draga Slavujka kraljuju Helleborusi, ali već se nazire bujni život svuda uokolo
![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ima li snijega u tvojem prekrasnom vrtu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uskoro ću otvoriti podtemu kaktusi janka čordaša pa će biti slikica da grijete dušu
vidjeti ćete slike bebica koje su nešto novo kod njega mislim da je rekao iz Japana. |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gioiaa drago mi je da si me posjetila,hvala ti na komentarima.
a patkice? jesu i one bile s tobom? |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pregledala sam još jednom od početka do kraja, predivan vrt, a ti si puna ideja i znanja
![]() Nisam gledala emisiju o tvom vrtu, ima li možda negdje snimljeno na internetu? Zainteresirala me bijela forzicija, gledala sam na netu, baš mi se sviđa. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Rano proljeće 2013.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pregledala sam tvoj prekrasan vrt od početka do kraja. Baš sam uživala. Ne bi izdvajala niti jednu biljku jer je ljepota tvog vrta upravo u tome kako su biljke posložene u prekrasnu cjelinu.
Jedva čekam svježe slike, kako vrt sada izgleda. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Lantana drago mi je vidjeti da si prošetala mojim vrtom.
link za emisiju "zlatna dolina" imaš na 8. stranici. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ja bih ipak volila da nas neuke uputite u domaće nazive biljaka.Helleborus je krasan a naš naziv? SlavujVK svaki dan sam u tvom vrtu ali neću biti dosadna i stalno se javljati,lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svega ima prekrasnog, ali i po zimi da toliko cvate kod tebe to je nešta posebno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
helleborusi kraljuju a to su i zaslužili! |
|
![]() |
|
Mari, pozdrav!
zimski jasmin imam posađen ispred kuće koja nema ogradu. jedan dan sam slučajno izašla na ulicu a jedna žena stoji pokraj njega i kaže: evo već treči puta prolazim i gledam ga i sada sam morala doći popipati-da nije umjetni! |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Helleborus je zaista prekrasan.... na onoj noćnoj slici djeluje kao da mu cvjetovi svijetle.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hej, daj nam koju slikicu od čika Janka! Onako, 2-3, da malo grijemo dušu dok ne odemo tamo osobno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivna setnja,odusevio me je tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo se već zove proljetna čarolija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
čekam nove slikice i vrt koji će sigurno biti još ljepši. mogu zamisliti kakve će one šarenolisne ljepotice vajgele biti ove godine. |
|
![]() |
|
osice,pozdrav
helleborus je kukurijek. drago mi je da si često u mom vrtu a nadam se da ćeš ga vidjeti i uživo. od sada ću stalno stavljati slike onoga što trenutno cvjeta. moram opet nešto reći o kukurijeku-počeo je cvjetati u veljači i još uvijek stvara nove cvjetne pupove. cvjetovi mu se održe,ako nisu previše visoke temperature, i do 6. mjeseca.predivna biljka koja uvijek lijepo izgleda na gredici. ono drvce koje je puno pupova je lonicera caprifolium odgojena kao stabalce. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |