Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 92> |
Korisnik | ||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Samo ljubav i energiju koju usađuješ u svoj vrt dovoljno je da on procvijeta, a vjeruj biljčice to osjete i preobrazba vrta nije slučajna, i neću se povoditi za nekim riječima kao "koliko si toga napravila" napravila je to ljubav a ljubav se ljubavlju vraća
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
http://i58.tinypic.com/2d1jrcl.jpg
Josipa, ovo nije lobelija, rekla bi da je salvija. Isto je lijepa i nije teška za održavanje. Vrt ti se lijepo popunjava, u proljeće će biti neprepoznatljiv. Vidi se svaki tvoj trenutak proveden u njemu |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Nek samo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
|
Obavezno pogledaj onaj zid s Clematisima..
|
||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
|
Ja nemam zid da si to napravim.. ali ti imas :)
|
||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ove sam dobila od susjede ankice samo sam ih piknula i odrzavaju se
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
os stefice sadnice koje su privremeno u vrtu dok se neuzmu kalići
![]() ![]() ![]() moj duuuugo cekani tropski jasmin ![]() ![]() a ovo nez kako se zove vidim samo da je jako lijep ![]() |
||
![]() |
||
|
i jos malo vrta odostraga jer je bilo promjena
njega sam prebacila na sunce pa ce malo zaliti...al ce biti bolje ![]() nadam se da ce se primiti ![]() i meni bi do proljeca bilo tijesno u kamenjaru ![]() ovaj sto je vani ima korijen a koji su prekriveni nemaju...nadam se uspjehu ![]() ovako izgleda kuca odostraga ![]() sve je to jos u radovima...ovo suta sto vidite poravnavamo gdje je bila stara septicka ima sad zemlje...a mogao bi se i jedan manji za suncane biljke napraviti |
||
![]() |
||
|
a sad samo da pokazem gospinu suzu koja nikad kod mene nije cvjetala a dala sam ju kolegici...20 god ju sadim i nikad cvijet nije pustila
![]() |
||
![]() |
||
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Kako lijep i neobičan cvijet!
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |