Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:10
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Za taj zid ti ja šaljem moj plavi clematis  smile230
evo ovakav

trajnica koje se siri i hvata...predivno...ka ju stavim sa tropskim ljiljanima uz sebe...mmm...joj...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:14
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Bravo Josipa,već se vidi razlika.Drago mi je da si uspjela napraviti nešto lijepo uz sve probleme koji te prate.
camelija moja...sve znas...velike borbe sa svih strana...al milina kad se jedva ustanem od neke gredice...neprocjenjivo...smile73
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:16
Samo ljubav i energiju koju usađuješ u svoj vrt dovoljno je da on procvijeta, a vjeruj biljčice to osjete i preobrazba vrta nije slučajna, i neću se povoditi za nekim riječima kao "koliko si toga napravila"  napravila je to ljubav a ljubav se ljubavlju vraća smile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:20
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Samo ljubav i energiju koju usađuješ u svoj vrt dovoljno je da on procvijeta, a vjeruj biljčice to osjete i preobrazba vrta nije slučajna, i neću se povoditi za nekim riječima kao "koliko si toga napravila"  napravila je to ljubav a ljubav se ljubavlju vraća smile79
tako je..moras im pricati i saptati..ako nesto preko volje radis nema smisla...ni kucu bez volje spremati a ne vrt...Hug
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:36
http://i58.tinypic.com/2d1jrcl.jpg

Josipa, ovo nije lobelija, rekla bi da je salvija. Isto je lijepa i nije teška za održavanje. Vrt ti se lijepo popunjava, u proljeće će biti neprepoznatljiv. Vidi se svaki tvoj trenutak proveden u njemu
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:37
Nek samo   Sonne bilder  zasije i ova     Regen bilder     prestane     !
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:41
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Josipa, ovo nije lobelija, rekla bi da je salvija. Isto je lijepa i nije teška za održavanje. Vrt ti se lijepo popunjava, u proljeće će biti neprepoznatljiv. Vidi se svaki tvoj trenutak proveden u njemu
nez na koju sliku mislis..jos sam na vi sa imenima....a da se trudim trudim se...mozda pretjerujem...za nekoga...sad je tako kasnije sve to treba dodrzavati....to ce biti vec malo problem...hahaha
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:42
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Nek samo   Sonne bilder  zasije i ova     Regen bilder     prestane     !
ma da da bar malo osusi zemlju....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:44
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Josipa ne znam da li si gledala Rembrantove slike vrta ( vrt u ravnici), ako nisi pogledaj npr.stranicu broj 5, prva slika. To je taj zid na koji sam mislila
upravo pregledala..nemam rjeci...da li je tako sta moguce...i koliko vremena i snage oni potrose na vrt...nez...nevjerovatno...
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:47
Obavezno pogledaj onaj zid s Clematisima..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 00:06
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

nez na koju sliku mislis..jos sam na vi sa imenima....a da se trudim trudim se...mozda pretjerujem...za nekoga...sad je tako kasnije sve to treba dodrzavati....to ce biti vec malo problem...hahaha
a skuzila sam slicne su al nisu iste...uspjela sam pohvatati....hvala...Embarrassed
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 00:08

Obavezno pogledaj onaj zid s Clematisima..
neza se koji je ljepsi...ja sam zadivljena...da tako sta postoji..ajme...
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 00:13
Ja nemam zid da si to napravim.. ali ti imas :)
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 10:02

Ja nemam zid da si to napravim.. ali ti imas :)
naravno barem dvije  da stavim one se rasire...prekrasne su znam samo po imenu nisam znala pa sam guglala...smile57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 11:09
ove sam dobila od susjede ankice samo sam ih piknula i odrzavaju se

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 11:23
os stefice sadnice koje su privremeno u vrtu dok se neuzmu kalići

moj duuuugo cekani tropski jasmin

a ovo nez kako se zove vidim samo da je jako lijep

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 11:41
i jos malo vrta odostraga jer je bilo promjena

njega sam prebacila na sunce pa ce malo zaliti...al ce biti bolje

nadam se da ce se primiti

i meni bi do proljeca bilo tijesno u kamenjaru

ovaj sto je vani ima korijen a koji su prekriveni nemaju...nadam se uspjehu

ovako izgleda kuca odostraga

sve je to jos u radovima...ovo suta sto vidite poravnavamo gdje je bila stara septicka ima sad zemlje...a mogao bi se i jedan manji za suncane biljke napraviti

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 11:45
a sad samo da pokazem gospinu suzu koja nikad kod mene nije cvjetala a dala sam ju kolegici...20 god ju sadim i nikad cvijet nije pustila

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 12:05
Kako lijep i neobičan cvijet!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 12:31
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

a sad samo da pokazem gospinu suzu koja nikad kod mene nije cvjetala a dala sam ju kolegici...20 god ju sadim i nikad cvijet nije pustila

Draga Josipa,ovaj voštani cvijet(hoya) je predivankao i sve tvoje kućne biljčice,a vrt pomalo poprima obrise,popunjava se munjevitom brzinom i na proljeće će se pretvoriti u pravi mali raj!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.