Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 282> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrsan vrt imas...mora da je uzitak sjesti umoran ,nakon kopkanja i gledati ga....hvala ti sto ovu predivnu egzotiku djelis sa nama....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Bila sam i ja ovdje i uživala u majstorskim slikicama prelijepog, raznolikog cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prijavljujem šetnju tvojim carstvom!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() Nadam se da ćeš uskoro vidjeti vrt i uživo. |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() Što se tiče slika, mislim da su daleko od majstorskih. Slikam sa običnim aparatom, ali se trudim da slika bude lijepa, da se dobro vidi biljka koju želim pokazati. Uživam slikati sitne detalje, takve slike me oduševljavaju. |
|
![]() |
|
miska
sunceeee ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zanimljiva pokrivačica tla koju imam na dva mjesta u vrtu.
Ona koja je bila uz terasu se nije smrzla, i sada je narasla preko 1m. Drugoj se nadzemni dio smrznuo, ali je potjerala iz korjena. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno , kao i uvijek ! Kako ono Lucy veli , hajde kreni ![]() zeleniji nebude ! |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Istina, teško se odlijepiti i izvući iz ovakvog vrta. Jedan pogled na prizor prikazan slikom nije dovoljan. Vraćam se opet, gledam... Čak mi se učini da osjetim miris cvijeća. Ah, penisetum... Prsti zažele pomilovati ga.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
teško je više pronaći riječi kojima bih opisala doživljaj gledanja tvojega vrta, tu neobično bujnu i raskošnu cvjetnu rapsodiju u svoj veličanstvenosti tako ipak, malog prostora...zato, samo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() Ovako izgleda penisetum kada se tek pojavi metlica ![]() a ovako kada cvjetići u metlici uvenu ![]() |
|
![]() |
|
dobro si primjetila da vrt nije nikada bio zelenij, a kako i neće kada stalno pada kiša i zrak je pun vlage. Neke biljke uživaju, neke su zbunjene, neke bolesne a neke samo rastu a ne cvjetaju. Najviše me ove godine razočarala falopija koja se popela na vrh stabla višnje a ima samo nekoliko cvjetića i gaure kojima ova vlaga i malo sunca, nikako ne odgovara. Još se nadam jednoj cvjetnoj eksploziji kada procvjetaju asteri, i to je to, jesen već miriše u zraku, još jedna cvjetna sezona je prošla...prebrzo... ![]() |
|
![]() |
|
Žablji ljiljan je ove godine malo previše izrastao i puno ranije procvjetao ![]() ![]() prvi cvjetići lespedeze (pozdrav mojoj međimurki) ![]() ![]() red barun nije nikada bio crvenij ![]() kod crvenih lonicera je prava zbrka u bojama cvjetova, pupoljcima, bobicama... ![]() ![]() ![]() paprat uživa ![]() |
|
![]() |
|
![]() nadam se da će i u senjskom vrtu biti ovako lijep ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sve ti je prekrasno
![]() ![]() loniceru imam i ja takvu ali moja ove godine slabo cvate, možebit da i nju papaju kukci koji mi većinu biljaka proždiru ovog ljeta, tako da se više ni ne trudim puno, pojelo bi mi živce |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Eto , opet sam bila , nisam mogla odoljeti a da ne pogledam novosti !
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
A što reći šutim,gledam i uživam.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |